Pot intampina probleme de laptop chiar si dupa reparatie?

Da, inclusiv dupa reparatie, din pacate, din multiple cauze.

Orice laptop este compus din piese conectate - baterie, incarcator, carcasa, placa de baza, display, tastatura, touchpad, HDD/SSD, memorie RAM, Wi-Fi, modul 3G,4G, camera, microfon etc, inclusiv un sistem software. Oricare dintre piese sau software poate ceda din variate motive independente fata de tipul de interventie sau calitatea reparatiei de service.

Laptop functioneaza greu si raspunde intarziat la comenzi.

De cele mai multe ori aceste probleme provin din cauza lipsei mentenantei efectuate la laptop-ul dumneavoastra sau din cauza unei unitati de stocare defecte.

Laptop e blocat dupa ce a ramas nefolosit pentru o perioada de timp.

Din pacate nu exista un sistem de operare fara defecte iar adesea anumite bug-uri isi fac simtita prezenta. O simpla repornire a produsului dumneavoastra poate remedia problema. Una din cele mai comune cauze este functia de stand-by, care de multe ori blocheaza sistemul (ecran negru, laptop-ul nu reactioneaza la comenzi). Rezolvarea acesteia consta in restartarea laptop-ului / desktop-ului din butonul de pornire sau din butonul de restart.

Nu se aud boxele interne.

Verificati daca driver-ul de sunet este instalat si este specific pentru placa dumneavoastra de sunet. Pentru a va asigura ca boxele interne sunt defecte sau deconectate puteti realiza un test simplu conectand o pereche de casti sau boxe in mufa
jack auxiliara. Daca va functiona, problema va fi una fizica la boxele dumneavoastra.

Ai nelamuriri?