BGA Reballing - Cip Grafic, NorthBridge, SouthBridge, SouthBridge

BGA Reballing este un proces complex de reparatie prin lipirea la infrarosu, cu o statie performanta, a unui cip de obicei BGA(Ball grid array), pe placa de baza a laptop-ului. Odata ce procedura este finalizata laptop-ul devine complet functional fara a fi nevoie de inlocuirea intregi placi de baza .

bga reballingVa oferim consultanta specializata gratuita si diagnostic gratuit in maxim 3 zile. Sigur ca in functie de problema laptopului pot exista situatii specifice, insa reprezentatii nostri vor ramane la dispozitia dumneavoastra, astfel incat sa stiti in orice moment in ce stadiu se afla reparatia.
Pentru realizarea reparatiilor de reballing utilizam cele mai performante si moderne echipamente, astfel incat sa va puteti bucura de o reparatie fiabila si de durata. Orice tip de reparatie se livreaza la final cu garantie, lucru care ar trebui sa va convinga de calitatea serviciilor pe care le oferim. Pentru fiecare reparatie se utilizeaza componente originale, lucru care asigura o compatibilitate perfecta si un grad de incredere mai mare fata de fiabilitatea reparatiei in timp. La final, reparatia de bga reballing va fi testata in conformitate cu standardele producatorilor, asigurand astfel functionarea in parametri normali.

Datorita noilor instrumente moderne si experientei inginerilor nostri IT nu ar trebui sa va ingrijoreze deloc reparatia de bga reballing pentru un laptop. Ne recomanda rata de reparatii finalizate cu succes si rezistente in timp.

BGA Reballing NorthBridge
BGA Reballing SouthBridge
BGA Reballing Placa Video

BGA Reballing – Avantaje Service OnLaptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata 3/6 luni
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Folosim doar piese originale
Toate reparatiile efectuate sunt verificate si testate in conformitate cu standardele producatorului

Nu gasesti raspunsul cautat ?

Trimite intrebarea ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp !

Formular intrebare