0xc0000034 Boot Configuration Data File is Missing - Cum sa remediati eroarea urmatoare din Windows 10 ?

0xc0000034 Boot Configuration Data File is Missing - Cum sa remediati eroarea urmatoare din Windows 10 ?

0xc0000034 Boot Configuration Data File is Missing

Se da urmatoarea problema: Aveti instalat pe laptop programul de operare Windows 10. Ieri era acolo. Astazi insa, cand reporniti computerul, constatati cu stupoare urmatorul mesaj “error code 0xc0000034- The boot configuration data file is missing”. 0xc0000034 Boot Configuration Data File is MissingBoot Configuration Data File is Missing[/caption] Vestea buna este ca datele nu sunt inca pierdute si le puteti recupera (va vom arata exact cum). Vestea mai putin buna insa este ca trebuie sa munciti putin ca sa recuperati fisierele pierdute.

Iata cum sa rezolvati “configuration data file boot error ” din Windows 10:

Mai intai de toate, veti avea nevoie de un DVD sau un stick USB care sa contina kitul de instalare Windows. Puteti descarca programul de aici https://www.microsoft.com/en-in/software-download/windows10.

Ulterior, urmariti pasii urmatori:

1. Introduceti DVD-ul sau USB-ul de pe care ati instalat Windows 10 in laptopul dvs. (https://www.onlaptop.ro/cum-sa-creati-un-memorie-usb-stick-sau-cd-cu-windows-10-bootabil/)

USBUSB

2. Megeti la MEDIA. In cazul nostru, a fost necesar sa apasam tasta F 12 pentru a ajunge la acest mediu, in conditiile-n care am folosit un Del, insa combinatia de taste difera de la un laptop la altul.

Windows boot managerWindows boot manager

3. Apasati Next in meniul Windows Setup.

4. Click “Repair your computer”

5. Selectati “Troubleshoot”

6. Selectati “Advance Options”

7. Alegeti “Command Prompt”

8. Tastati “Bootrec /fixmbr” si apasati enter 9. Tastati “Bootrec /fixboot” si apasati enter

10. Tastati “Bootrec /scanos” si apasati enter 11. Tastati “Bootrec /rebuildcd” si apasati enter 12. Tastati “A” pentru a adauga instalarea din lista si apoi tasati enter

13. Iesiti din command prompt prin butonul X din partea de sus a ecranului. 14. Apasati “continue” pentru a ajunge la desktop.

Problema este gata rezolvata! 0xc0000034 Boot Configuration Data File is Missing Succes!