Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum...

Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum...

TikTok a făcut mult mai ușor să vizionați videoclipuri offline, cu o funcție dedicată care vă permite să faceți acest lucru.

 

  • Caracteristica Videoclipuri offline a TikTok permite utilizatorilor să descarce între 50 și 200 de videoclipuri simultan pentru a le viziona offline.

  • Puteți accesa funcția din „Setări și confidențialitate” selectând „Videoclipuri offline”.

  • Videoclipurile offline nu includ reclame, sunt stocate în aplicația TikTok și au funcționalități limitate în comparație cu videoclipurile online.

 

TikTok vă permite acum să vizionați videoclipuri offline cu o funcție dedicată numită „Videoclipuri offline”. Iată ce este și cum să-l folosești pentru a viziona videoclipuri TikTok offline.

 

Ce este funcția de videoclipuri offline a TikTok?

 

În loc să descărcați manual videoclipurile TikTok, Videoclipurile offline automatizează procesul. Vă permite să descărcați între 50 și 200 de videoclipuri simultan, astfel încât să vă puteți bucura de ele offline mai târziu.

 

Desigur, pentru a salva date mobile în timp ce utilizați TikTok, ar trebui să utilizați videoclipuri offline atunci când sunteți conectat la Wi-Fi. Apoi, puteți viziona aceste videoclipuri când nu mai sunteți conectat. De exemplu atunci când sunteţi într-un zbor cu avionul.

 

  Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum... Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum...

 

Cum să utilizați funcția de videoclipuri offline pe TikTok

 

Pentru a verifica dacă aveți această funcție, deschideți profilul dvs. TikTok și atingeți pictograma cu 3 linii. Selectați Setări și confidențialitate. Sub Cache & Cellular, veți găsi videoclipuri offline dacă aveți această funcție.

 

Când sunteți online, accesați videoclipuri offline și alegeți între pachete de 50, 100, 150 și 200 de videoclipuri. Apăsați butonul Descărcare și aplicația TikTok va prelua numărul de videoclipuri specificat de pe pagina dvs. FY.

 

 Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum... Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum...

 

Lansați aplicația când sunteți offline și reveniți direct la videoclipurile offline. Acolo este salvat divertismentul tău. Puteți viziona aceste videoclipuri în orice moment, fără o conexiune la internet.

 

Dar dacă doriți mai multe videoclipuri, va trebui să intrați din nou online. Pe pagina de videoclipuri offline, puteți dezactiva setarea Descărcare numai prin Wi-Fi și puteți obține mai multe videoclipuri TikTok folosind datele dvs. mobile.

 

Acum, cum vedeți acele videoclipuri noi? O opțiune este să selectați videoclipuri offline pe aceeași pagină, să alegeți un pachet mai mare și să atingeți pictograma Descărcare. Aplicația va adăuga aceste videoclipuri în colecția dvs.

 

 Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum... Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum... Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum...

 

O altă modalitate de a obține videoclipuri noi este să ștergeți descărcările existente apăsând pe Ștergeți pe pagina Videoclipuri offline și pornind de la capăt. Odată ce spațiul de stocare este gol, atingeți butonul Descărcați videoclipuri offline, care vă afișează din nou cele patru opțiuni de pachet.

 

Merită să folosiți funcția de videoclipuri offline a TikTok?

 

Această funcție permite utilizatorilor TikTok să descarce rapid loturi de videoclipuri în timp ce sunt online și să le vizioneze prin aplicație fără a se conecta la internet.

 

Factorul lor de distracție poate să nu fie la fel de mare sau de lungă durată precum descărcarea videoclipurilor Netflix pentru a le viziona offline, dar TikTok are meritele sale. Iată câțiva factori cheie de care trebuie să fii conștient...

 

Nu puteți alege ce videoclipuri să descărcați

 

Din momentul în care îi spui lui TikTok să descarce un pachet de videoclipuri, acesta le va lua la întâmplare de pe pagina ta ForYou. Dacă în general ești mulțumit de conținutul pe care ți-l arată TikTok, videoclipurile descărcate vor fi de interes pentru tine.

 

Dacă, totuși, recomandările video TikTok sunt întotdeauna greșite, este posibil să nu beneficiați de cel mai bun divertisment offline decât dacă descărcați manual videoclipurile TikTok care vă plac.

 

Alternativ, resetați-vă pagina TikTok For You și videoclipurile recomandate ar trebui să se îmbunătățească, făcând funcția Videoclipuri offline mai atrăgătoare și mai utilă.

 

Nu primiți reclame

 

Reclamele nu sunt luate în considerare ca videoclipuri atunci când TikTok descarcă pachete de conținut pentru vizionare offline. Deci, când ceri 200 de videoclipuri, exact asta primești; fără reclame care să întrerupă divertismentul. Acesta este un avantaj major al caracteristicii.

 

Videoclipurile sunt stocate în aplicație

 

Când utilizați funcția Videoclipuri offline, conținutul descărcat intră în spațiul de stocare al aplicației TikTok de pe dispozitivul dvs. Aceasta înseamnă că toată divertismentul tău offline TikTok este într-un singur loc. Este ușor să accesați și să ștergeți videoclipurile așa cum credeți de cuviință.

 

Rețineți, totuși, că spațiul pe care aplicația îl ocupă pe dispozitiv crește odată cu descărcările. Când alegeți pachete de videoclipuri, verificați dimensiunea fiecărei descărcări și dacă dispozitivul dvs. îl poate găzdui.

 

Pentru a urmări starea de stocare a telefonului, puteți reveni la Setări și confidențialitate și puteți selecta Eliberați spațiu chiar sub Videoclipuri offline.

 

 Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum... Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum... Acum puteți viziona cu ușurință videoclipuri TikTok offline. Iată cum...

 

Aici, TikTok îți arată cât spațiu ocupă pe telefonul tău și cât mai poți folosi. Puteți șterge descărcările, care este locul unde se duc videoclipurile dvs. offline.

 

Funcțiile video sunt limitate în modul offline

 

Când vizionezi un videoclip TikTok offline, poți să folosești doar pictograma Like și să lași un comentariu, dar nu se vor sincroniza cu aplicația până nu te reconectezi online. De asemenea, puteți vizualiza informațiile de bază ale creatorului și muzica de fundal.

 

În afară de aceasta, nu puteți partaja sau descărca un videoclip din colecția dvs. offline sau nu îl puteți salva în preferințele dvs. Când vă conectați din nou la internet, majoritatea acestor funcții vor funcționa din nou, cu excepția pictogramei Partajare. Acesta nu este disponibil pentru conținutul pe care l-ați descărcat.

 

Videoclipurile TikTok offline oferă divertisment fără conexiune la internet

 

Dacă călătoriți, de exemplu, și nu puteți intra online, este bine să știți că aveți divertisment pregătit și vă așteaptă la îndemână.

 

Ca utilizator pasionat de TikTok, salvarea mai multor videoclipuri pentru mai târziu este o idee la fel de bună ca și descărcarea de filme pentru a le viziona offline. Și mai bine, de îndată ce găsiți o conexiune Wi-Fi sau de date, puteți obține mai multe videoclipuri TikTok.

 

În ciuda unor dezavantaje, cum ar fi selecția aleatorie a videoclipurilor și funcționalitatea limitată, caracteristica Videoclipuri offline a TikTok este la îndemână pentru explozii scurte și simple de divertisment.