Cel mai bun emulator Android pentru Windows 10

Cel mai bun emulator Android pentru Windows 10

Ati auzit de telefoane Android, dar stiati ca puteti instala intregul sistem de operare Android direct pe computerul dvs.? Poate ca aveti un iPhone si doriti sa testati Android inainte de a face trecerea la sistemul de operare. Poate va place un anumit joc, si doriti sa il jucati si pe PC sau laptop.Indiferent de motiv, un emulator Android este util pe PC. Având in vedere acest lucru, iata cativa din cei mai buni emulatori Android pentru Windows 10.

Emulator -  Noxplayer

NoxPlayer este unul dintre emulatorii Android pentru Windows 10. Foarte de incredere, cu functii complete, extrem de stabile, NoxPlayer aduce multe avantaje. De asemenea, are toate optiunile de care aveti nevoie pentru a trata NoxPlayer ca si alti emulatori. De exemplu, puteti specifica dimensiunea procesarii CPU si RAM a NoxPlayer, permitându-va sa imitati specificatiile hardware ale dispozitivelor individuale. Retineti ca NoxPlayer vine, de asemenea, pre-echipat cu acces root. Pur si simplu activati Root in System Settings si puteti descarca aplicatiile preferate de modare si personalizare.

Emulator - Bluestacks

  BlueStacks este unul dintre cele mai populare emulatoare Android pentru Windows 10. De la instalare la UI, BlueStacks este rapid si usor de utilizat. Instalati-l pe desktop sau pe laptop, iar BlueStacks va ofera un mediu Android complet.   La fel ca si NoxPlayer, BlueStacks se adreseaza jucatorilor Android mai mult decât dezvoltatorilor. BlueStacks are, de asemenea, o multime de built-in extra. De exemplu, BlueStacks Affiliate va permite sa creati continut de jocuri Android pe care sa-l puteti genera prin intermediul platformei.

Emulator -  Andy

  Fata de integrarea tuturor functiilor Android, Andy vine si cu o multime de caracteristici utile pentru dezvoltatori si gameri. De exemplu, puteti utiliza telefonul smartphone ca telecomanda pentru Andy. Nu aveti un smartphone? Puteti utiliza in schimb controlerul Xbox sau PlayStation. O alta caracteristica la indemâna este integrarea cu desktopul dvs., ceea ce face ca testarea si depanarea in timpul dezvoltarii aplicatiilor Android sa fie putin mai usoara. De asemenea, puteti modifica si personaliza functiile hardware, cum ar fi utilizarea RAM si CPU, prin intermediul setarilor integrate ale masinii virtuale a lui Andy.

Emulator -  MEmu

  MEmu este un alt emulator util pentru Windows 10, cu un proces de instalare simplu si o multime de caracteristici. Una dintre cele mai bune caracteristici ale MEmu este maparea tastaturii. Puteti sa faceti click pe o zona de pe ecran folosind mouse-ul, apoi alegeti o tasta pentru a va controla jocul sau aplicatia.   MEmu accepta de asemenea instalarea APK cu un singur click, ceea ce inseamna ca puteti instala orice APK prezent pe masina dvs. gazda catre MEmu. Mai bine, puteti rula mai multe instante ale MEmu pentru testarea aplicatiilor, fiecare utilizând o configuratie RAM si CPU diferita pentru a testa performanta aplicatiei dvs.   In plus, MEmu accepta jocurile Android in 4K, astfel incât sa va puteti bucura de rezolutia nativa maxima a monitorului dvs. 4K (daca aveti unul, bineinteles).  

Emulator -  Genymotion

Genymotion difera de celelalte emulatoare Android de pe aceasta lista. In timp ce majoritatea celorlalti se concentreaza pe jocuri si productivitate, Genymotion este un instrument de dezvoltare Android. Genymotion este un emulator fantastic si rapid, care permite dezvoltatorilor sa testeze aplicatia lor pe o varietate de versiuni Android. Genymotion functioneaza cu VirtualBox, deci va trebui sa il instalati inainte de a putea utiliza Genymotion. Caracteristica principala a lui Genymotion este ca il puteti folosi nu doar ca emulator Android. De asemenea, puteti configura Genymotion cu Android Studio, de facto dezvoltarea Android. In mod implicit, Genymotion vine echipat cu mai multe caracteristici pe care puteti conta. Instrumentele, pluginurile si personalul de suport imbatabil vin la pachet atunci când va abonati la Genymotion. Daca sunteti un dezvoltator Android, Genymotion este o investitie pe care nu o veti regreta.