Cum se sterge contul WhatsApp definitiv

Cum se sterge contul WhatsApp definitiv

Sterge contul de WhatsApp

Inainte de a incepe, va avertizam ca acest proces este ireversibil. Odata ce va stergeti contul WhatsApp, acesta va fi sters pentru totdeauna. WhatsApp nu detine nici un backup, iar mesajele dvs. vor fi eliminate de pe serverele sale, fara a putea fi recuperate daca va razganditi. Deci, daca aveti informatii importante despre contul dvs., asigurati-va ca le notati, salvati capturi de ecran sau folositi metoda preferata de copiere a datelor pentru a le pastra. Retineti ca, daca v-ati plictisit de WhatsApp, puteti sterge pur si simplu aplicatia, mai degraba decat contul dvs. Pentru a face acest lucru, executati mai intai procedura de back-up oferita de WhatsApp inainte de a elimina aplicatia in sine. Apoi, daca interesul dvs. revine mai tarziu, il puteti descarca din nou si puteti restabili copia de rezerva cu datele intacte (atat timp cat sunteti pe aceeasi platforma mobila, iOS si Android nu pot partaja informatii in acest moment).

Stergerea contului de WhatsApp pe Android

Pentru a sterge contul, deschideti WhatsApp si apasati pe cele trei puncte din coltul din dreapta sus al ecranului. Din meniul care apare, alegeti Setari> Cont> Stergere cont.Stergerea contului dvs. WhatsApp pe AndroidStergerea contului dvs. WhatsApp pe Android. Va fi necesar sa introduceti numarul dvs. de telefon mobil si sa atingeti butonul Stergere cont.

Stergerea contului de WhatsApp pe iPhone

Pasii pentru stergerea contului dvs. pe iPhone sunt in mare parte aceiasi pasi pe care i-ati gasit pe Android. Deschideti optiunea WhatsApp apoi apasati Setari> Cont> Sterge contul meu.Stergerea contului dvs. WhatsApp pe iPhone Stergerea contului dvs. WhatsApp pe iPhone[/caption] Veti vedea acum o pagina care va avertizeaza despre ce se va intampla daca continuati procesul. Daca sunteti decis, introduceti numarul dvs. de telefon mobil si atingeti optiunea Sterge contul meu din partea de jos pentru a taia definitiv relatiile cu WhatsApp.