Cum stergem corect ecranul laptopului

Cum stergem corect ecranul laptopului

Atunci cand vine vorba despre curatarea prafului si a murdariei de pe afisajul laptopului, probabil te gandesti ca trebuie sa utilizezi produse speciale. De fapt, nimic nu e mai usor sa stergi ecranul pentru ca ai la indemana cea mai banala solutie.

 

Atat praful cat si urmele de degete de pe display sau murdaria o poti face cu o gama variata de produse, insa trebuie sa stii care este cel mai bun.

 

Curatarea dispozitivului o faci in primul rand pentru a-l proteja pe acesta, iar in cel de-al doilea rand pentru a urmari activitatile pe care le faci la cea mai buna claritate. Un pas gresit in acest sens te va lipsi de o stralucire adecvata sau si mai rau, se poate defecta. Asadar, cel mai bine este sa stii cum sa il cureti pentru cele mai bune rezultate.

 

Trucurile pe care sa le folosesti atunci cand stergi ecranul

 

Astfel, in primul rand asigura-te ca atunci cand stergi display-ul laptopului faci miscari circulare. Ulterior, foloseste apa distilata. Chiar daca vei fi tentat sa utilizezi produsele chimice din comert special concepute pentru acest lucru, ele nu iti ofera un maxim de siguranta si totodata poate provoca si defectiuni tehnice sau estetice.

 

Alternativele naturale precum otetul alb poate face o treaba la fel de buna. Ceea ce ai nevoie este o sticla cu pulverizator, otet alb, laveta din microfibra si apa distilata. Amesteca in sticla cu pulverizator parti egale din apa distilata si otetul alb. Pulverizeaza apoi solutia pe o laveta din microfibra.

 

Dupa aceea, verifica display-ul sa nu aiba picaturi de apa ramase si repeta procesul pana cand dispozitivul va fi curat in totalitate. Atunci cand vine vorba despre stergerea prafului, apa distilata este cea mai recomandata, fiind cea mai curata. Aceasta ofera protectie statica ecranelor, lucru care va tine praful la distanta o perioada mai indelungata.