HOT of the moment - Acum va puteti edita mesajele WhatsApp

HOT of the moment - Acum va puteti edita mesajele WhatsApp

Mesajele trimise pe WhatsApp vor putea fi editate. Functia este deja implementata de WhatsApp, dar va fi disponibila pentru toata lumea in urmatoarele saptamani, in urma actualizarilor. Expeditorii isi vor putea modifica mesajele in cel mult 15 minute dupa ce le-au trimis, a informat compania Meta.

 

Platforma de mesagerie detinuta de Meta a declarat ca utilizatorii vor putea acum sa editeze mesajele – atata timp cat acestea au loc in 15 minute de la trimitere. Mesajele ajustate vor fi afisate in chat cu o eticheta „editat”, fara a afisa istoricul editarilor.

 

„De la corectarea unei simple greseli de ortografie pana la adaugarea de context suplimentar la un mesaj, suntem incantati sa va oferim mai mult control asupra chat-urilor”, a spus WhatsApp intr-un comunicat.

 

HOT of the moment - Acum va puteti edita mesajele WhatsApp

 

Noua caracteristica WhatsApp urmeaza o miscare similara a Apple iMessage toamna trecuta, care permite utilizatorilor sa editeze mesajele de pana la cinci ori in 15 minute de la trimitere. Se pare ca functia de editare a WhatsApp va permite o singura revizuire, potrivit unui videoclip postat de companie pe Twitter.

 

Utilizatorii WhatsApp pot accesa functia de editare apasand lung pe un mesaj. Editarea a inceput sa se desfasoare la nivel global si va fi disponibila pentru cei peste 2 miliarde de utilizatori ai platformei in saptamanile urmatoare, a spus compania.

 

WhatsApp a lansat in ultimii ani o serie de functii de confidentialitate si comert pentru utilizatorii si companiile care opereaza pe aplicatie, deoarece incearca sa sporeasca utilizarea. In august, WhatsApp a introdus posibilitatea utilizatorilor de a-si verifica mesajele fara ca alti oameni sa stie ca sunt online.