Vino in service pentru inlocuire ecran laptop - Cele mai bune preturi

Vino in service pentru inlocuire ecran laptop - Cele mai bune preturi

Displayul reprezinta una din cele mai vulnerabile componente dintr-un laptop. Cand laptopul nu mai afiseaza deloc sau afiseaza o imagine ciudata (cum ar fi dungi verticale colorate) va puteti ingrijora imediat si va puteti gandi ca exista o problema serioasa.

Cam asa este.

Exista doua mari situatii:

1. fie displayul este cu probleme si necesita inlocuire - de obicei acesta este cazul in care laptopul este zgariat sau spart in urma unui soc

2. fie displayul este intreg, nu necesita inlocuire pentru ca de fapt cauza problemei o reprezinta o defectiune la una din componentele interne (placa video, placa de baza, cablu de conexiune dintre display si placa de baza). In aceasta situatie in service se va actiona pentru indepartarea cauzei reale ce determina afisarea necorespunzatoare pe ecran, iar ulterior va veti putea bucura de aceeasi imagine buna.

Vino in service pentru inlocuire ecran laptopVino in service pentru inlocuire ecran laptop

Daca displayul a suferit un soc, puteti observa pe el urme de zgarieturi sau o pata formata din mai multe culori/ sectiuni care pornesc din acelasi punct. Acesta este un semn ca displayul s-a spart si evident va fi nevoie sa-l inlocuiti.

Daca insa stiti ca laptopul nu a suferit niciun impact major si nu observati semne fizice care ar putea arata ca displayul a fost lovit, in prima instanta nu prea puteti sa va dati seama care este cauza problemei. Veniti in service cu laptopul, iar tehnicienii nostri il vor testa cu atentie si va vor putea oferi un diagnostic corect, adica va vor spune daca displayul este defect si trebuie inlocuit sau daca displayul este intreg, alta componenta interna este defecta si necesita reparatie/ inlocuire. La noi in service oferim diagnostic gratuit pentru orice reparatie sau inlocuire de componente.

Sa presupunem ca ecranul este defect si trebuie inlocuit.

Iata mai departe ce vom face in service pentru a monta laptopului un dispay nou, impecabil, cu garantie:

- Inainte de a incepe operatiunea de inlocuire a displayului, vom scoate bateria si vom deconecta incarcatorul. Vom desface displayul prin inlaturarea tuturor suruburilor ce il fixeaza. La final vom putea desprinde usor rama de plastic ce inconjoara displayul propriu-zis.

- Verificam exact modelul displayului pentru a-l inlocui cu unul perfect compatibil. Lucram cu atentie si finete pentru a proteja cablurile de conectare din spatele displayului.

- Scoatem vechiul display defect si punem in loc unul nou, impecabil. Vom conecta cablurile de legatura intre ecran/display si placa de baza. Atasam si rama de plastic, punem la loc suruburile.

- Dupa inlocuirea displayului, testam displayul cel nou si modul de functionare al laptopului.

Daca aveti nevoie de un profesionist pentru inlocuirea displayului de laptop contactati-ne cu incredere.