Nu e usor sa decizi daca ar trebui sa repari sau sa cumperi un laptop nou

Poate ca folositi laptopul ocazional si nu va pasa prea tare daca se defecteaza si trebuie sa-l lasati cateva zile in service onlaptop. Cel mai probabil aveti acces la internet de pe telefon, de la munca sau de pe calculatorul de acasa.

Desi exista foarte multi utilizatori de laptop, nu este un lucru neobisnuit ca unele persoane sa aiba un laptop pe care sa nu-l foloseasca intens, zilnic.

Cu toate acestea, daca lucrati pe laptop sau trebuie sa intrati in contact cu mai multe persoane pe internet, direct de acasa, zilnic, atunci cel mai probabil ar fi o problema pentru dumneavoastra sa lasati laptopul in service pentru doua zile pentru a fi reparat. Asa ca atunci cand trebuie sa va hotarati daca sa reparati un laptop sau sa va cumparati un laptop nou, puteti privi din perspectiva importantei utilizarii lui zilnice. Vom lua in considerare insa faptul ca la noi reparatiile sunt realizate rapid si la un cost acceptabil.

Nu e usor sa decizi daca ar trebui sa repari sau sa cumperi un laptop nouNu e usor sa decizi daca ar trebui sa repari sau sa cumperi un laptop nou

Aproape orice laptop defect poate fi reparat de catre un tehnician in service-ul nostru.

Exista putine situatii cand laptopul nu se poate repara sau din cauza ca este prea vechi costul de reparatie nu se justifica - caz in care este mai ieftin sa cumparati unul nou. Se mai poate intampla ca laptopul sa fie vechi dar utilizatorul sa doreasca sa-l repare chiar daca reparatia este scumpa pentru ca acel laptop are anumite caracteristici ce se gasesc mai greu pe laptopurile noi - de exemplu un port serial sau un port paralel pentru o imprimanta mai veche pe care inca o foloseste cu succes.

Dar, inca o data, acestea sunt situatii speciale, extrem de rare. Un utilizator de laptop foarte vechi va prefera sa cumpere un laptop nou la pret aproape similar pentru care si-ar putea repara vechiul laptop (din cauza componentelor prea vechi si care se gasesc mult mai greu).

In general laptopurile defecte se pot repara - ganditi-va ca pana si defectiunile de pe placa de baza, la nivel de circuite sau piese minore, se pot repara. Totul datorita tehnologiei de azi, echipamentelor de ultima generatie in materie de service, cunostintelor si abilitatilor excelente ale tehnicienilor - pe toate le gasiti la onlaptop.

Urmatoarele defectiuni sunt reparate rapid si la cele mai mici preturi in service onlaptop, de catre tehnicieni competenti:

- o tasta sarita sau schimbarea completa a unei tastaturi - inlocuirea unui incarcator de laptop - memoria RAM - inlocuire hard disk - reparatie conector de alimentare intern - reparatie mouse pad - inlocuire unitate optica

Reparatiile cele mai costisitoare sunt in general pentru placa de baza (operatiune ce necesita dezmembrarea si asamblarea laptopului), pentru display, hard disk (daca este o capacitate mai mare sau ssd), placa video (dedicata sau cip video de pe placa de baza).

Sunt persoane care vor sa foloseasca in continuare aceeasi versiune de Windows asa ca vor incerca sa-si pastreze vechiul laptop. De asemenea, oricat de frumoase si performante ar parea laptopurile noi, mai sunt utilizatori pur si simplu prea legati sentimental de vechiul laptop care i-a servit o buna bucata de vreme. Asa ca vor incerca sa-l repare chiar daca laptopul este de generatie mai veche.

Un astfel de utilizator va insista sa-si repare laptopul cel vechi indiferent de cost si de timp, deoarece are mai multe date pe el si mai multe programe instalare. Reinstalarea si configurarea unui nou laptop ar insemna o sarcina descurajatoare pentru multi.

Daca si dumneavoastra doriti sa va reparati laptopul cel vechi, indiferent de motiv, va asteptam in service-ul nostru cu preturi accesibile si diagnosticare gratuita.