Review - Galaxy S21 FE 5G, probabil cel mai puternic smartphone Samsung din prezent

Review - Galaxy S21 FE 5G, probabil cel mai puternic smartphone Samsung din prezent

Pe 10 ianuarie Samsung a organizat un eveniment in cadrul caruia au prezentat noul Galaxy S21 FE 5G.

 

Patru optiuni de culoare

 

Noul S21 FE 5G vine cu un design premium, caracteristic seriei Galaxy S21, ce include un finisaj de culoare mata, o grosime de 7,9 mm si patru optiuni noi de culoare: Olive, Lavender, White sau Graphite.

 

Terminalul vine si cu o varianta 256GB / 8GB RAM.

 

Dynamic AMOLED

 

S21 FE 5G are cel mai nou si super rapid procesor Galaxy, cu o rata de raspuns de 240 Hz, si cea mai inalta rezolutie pe un ecran Dynamic AMOLED 2X. De asemenea, Galaxy S21 FE 5G este echipat cu o baterie puternica (Li-Ion 4500 mAh) si dispune de o capacitate de incarcare super rapida de 25W. 

 

AI Face Restoration

 

Nu in ultimul rand, integreaza si o setare imbunatatita a modului de noapte si ofera cea mai buna experienta de selfie datorita camerei frontale avansate de 32 MP si a optiunilor de AI Face Restoration.

 

Ecranul are o diagonala de 6.4 inci, iar platforma software este Android 12, cu One UI 4.

 

 

Derulare fara efort

 

Tehnologia de afisare de 120 Hz ofera o derulare super lina, cu o rata de reimprospatare optimizata, iar un raspuns tactil rapid ofera imagini perfecte atat in timpul lucrului, cat si in timpul jocului.

 

Culori realiste pe ecran

 

Ecranul de inalta calitate cu Dynamic AMOLED 2X ofera culori si luminozitate vibrante, chiar si in lumina puternica a soarelui.

 

Camera Pro-grade

 

Camera puternica Pro-grade ofera fotografii si videoclipuri de inalta calitate. S21 FE se mandreste cu camere de spata Ultra Wide, wide-angle de 12MP si o camera telephoto de 8MP. De asemenea, dispune de o camera frontala care include o camera Selfie de 32MP.

 

30X Space Zoom

 

30x Space Zoom combina un zoom optic hibrid 3x si zoom digital 30x pentru prim-planuri de inalta rezolutie, in timp ce maresti imaginea si blochezi Zoom-ul pentru stabilizarea imaginii.

 

30X Space Zoom include zoom optic hibrid 3x si zoom digital 30x cu tehnologie AI Super Resolution. Zoom-ul mai mare de 3x poate provoca o deteriorare a imaginii.

 

Performanta superioara

 

Cipul procesorului eficient din punct de vedere energetic ofera fiabilitate si performanta care sporesc orice experienta, de la jocuri la multitasking.

 

Putere inteligenta pe tot parcursul zilei

 

Bateria inteligenta de 4500mAh dureaza intreaga zi chiar si la viteze 5G, in timp ce Super Fast Charging permite incarcarea pana la 50% in 30 de minute.