Service laptop Otopeni

"Ai un laptop defect si ai nevoie de service specializat pentru reparatie ?"

1. Seriozitate. | 2. Promptitudine. | 3. Preturi avantajoase. Suntem siguri ca acestea sunt principalele 3 lucruri pe care le aveti in vedere atunci cand cautati un service cand vi s-a defectat laptopul .

Alege Service OnLaptop, un service recomandat de sute de clienti pentru reparatii fiabile si de durata

Cand cautati service laptop Otopeni? Daca vi s-a stricat laptopul, locuiti sau lucrati in zona Otopeni, cel mai probabil veti incerca sa gasiti un service de laptopuri in apropiere. Service laptop Otopeni vine direct la dumneavoastra pentru a ridica echipamentul ce prezinta defecte si pentru a vi-l returna in stare de functionare in urma reparatiei. Procedura este foarte simpla pentru dumneavoastra si va ajuta sa folositi eficient timpul pe care l-ati pierde mergand pana la sediul service-ului de laptopuri. Anticipand aceasta necesitate, service laptop Otopeni, vine in intampinarea nevoilor clientilor oferind acest serviciu de Pick up & return. Ce putem repara la service laptop Otopeni? Orice! Exceptie fac acele componente care sunt distruse complet si nu mai pot fi salvate in nici un mod. Ceea ce vrem sa subliniem insa este faptul ca ne puteti solicita pentru reparatii din cele mai diverse, indiferent de tipul de laptop pe care il detineti si de gravitatea defectului. Daca o componenta defecta dintr-un laptop nu este reparabila, atunci putem sa va ajutam cu inlocuirea acesteia. Pentru modificari si upgrade componente folosim doar piese originale, care vor rezista mai bine in timp. Cum va putem ajuta la service laptop Otopeni? 1. Diagnosticare. Multe persoane constata ca laptopul s-a defectat, dar nu stiu daca este cauza reala a defectului si daca merita reparat sau nu. La service laptop Otopeni, noi putem evalua starea laptopului, putem efectua o serie de teste relevante pentru ca in final sa va putem oferi un diagnostic relevant. Stabilirea diagnosticului este extrem de importanta pentru gasirea solutiilor viitoare de reparatie, iar noi intelegem foarte bine acest lucru. 2. Curatarea laptopului de praf. Nu trebuie sa asteptati sa se defecteze echipamentul pentru a contacta service laptop Otopeni. Indiferent de modelul de laptop pe care il aveti (Samsung, Dell, HP etc) trebuie sa stiti ca praful nu face diferente. Praful se depune pur si simplu oriunde, iar curatarea sistemului de racire din interior este o operatiune complexa care trebuie realizata de un profesionist. Toti specialistii in domeniul intretinerii si reparatiilor de laptopuri sunt de aceeasi parere: curatarea unui laptop de praf trebuie efectuata cel putin o data la 6 luni. 3. Defectare componente de laptop. Fie ca vi s-a stricat placa de baza, placa video, portul audio sau usb, alimentatorul sau mufa de alimentare, la service laptop Otopeni va putem ajuta. 4. Inlocuire componente. Trebuie sa recunoastem ca exista cazuri in care unele componente nu mai pot fi salvate. Daca ati varsat prea mult suc pe tastatura, iar lichidul a stricat-o si nu mai poate fi reparata, puteti sa o inlocuiti la noi. La fel se intampla si in cazul displayurilor, bateriilor, alimentatoarelor, hard diskurilor sau componentelor de carcasa.

service laptop Otopeni

Specialistii nostri vor determina cauza problemei in cel mai scurt timp si va pot oferi o estimare corecta a defectiunii. Tehnicienii nostri sunt instruiti pentru rezolvarea tuturor problemelor pe care le poate avea un laptop indeferent de model.Service laptop Otopeni multibrand – Reparatii laptop de durata pentru orice model de laptop

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru reparatie ?

Service OnLaptop ajunge la tine prin completarea formularului de mai jos. Ce se intampla dupa ce ai completat si trimis formularul ?

  1. Cererea dvs. va fi preluata de un tehnician
  2. Se va face un deviz de constatare si ridicare al laptop-ului
  3. La ridicarea laptop-ului o sa primiti devizul de intrare in service
  4. Laptop-ul ajunge in service pentru diagnosticare
  5. Dupa stabilirea defectului o sa fiti contactat pentru a va comunica pretul
  6. Dupa ce avem acceptul dvs. trecem la repararea laptop-ului
  7. Dupa reparatie laptopul ajunge la dvs.

NOTA : Costul de ridicare si returnare laptop este de 50 RON pentru Otopeni la care se adauga costul reparatiei.

Diagnosticare rapida in max 24-48 de ore

Reparatii fiabile la preturi competitive

In Service OnLaptop puteti beneficia de urmatoarele operatiuni : Curatare Laptop de praf | BGA Reballing laptop | Reparatii placa video laptop | Reparatie, inlocuire display laptop | Reparatii placa de baza laptop | Reparatie, inlocuire HDD laptop | Reparatii ventilator racire laptop | Reparatii carcasa laptop | Rescriere, Deparolare BIOS laptop | Inlocuire baterie laptop, acumulator | Reparatii, inlocuire incarcator laptop | Reparatie, inlocuire tastatura laptop | Reparatii mufa alimentare laptop | Reparatii porturi audio laptop | Reparatii porturi usb laptop

Reparam orice model de laptop - Service laptop Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill.

Venim noi la tine ! Service Laptop OtopeniProduse recomandate