TikTok introduce postari text care arata ca Instagram Stories

TikTok introduce postari text care arata ca Instagram Stories

ꙮ TikTok pare sa se fi inspirat de la Instagram pentru functia de postari text.

ꙮ In timp ce companiile de retele sociale tind sa copieze formatul video de succes scurt al TikTok, de data aceasta aplicatia ia o pagina din cartile concurentilor pe masura ce introduce postari text.

 

Noutatea TikTok - postarile text arata similar cu Instagram Stories

 

TikTok a anuntat actualizarea pe 24 iulie 2023. Intr-o postare din Newsroom TikTok care detaliaza schimbarea, compania a spus ca postarile text vor oferi utilizatorilor o modalitate de a-si exprima creativitatea.

In anuntul sau, TikTok a spus:

 

Astazi suntem incantati sa anuntam extinderea postarilor de text pe TikTok, un nou format pentru crearea de continut bazat pe text, care largeste optiunile pentru creatori de a-si impartasi ideile si de a-si exprima creativitatea. Cu postarile de text, extindem limitele crearii de continut pentru toata lumea de pe TikTok, oferind un spatiu dedicat creativitatii scrise pe care am vazut-o in comentarii si videoclipuri.”

 

Dar nu presupuneti ca urmareste sa devina o noua platforma de microblogging, similara cu lansarea Threads de catre Meta. Mai degraba, postarile text de pe TikTok par sa se inspire din Instagram Stories datorita concentrarii lor vizuale.

 

TikTok introduce postari text care arata ca Instagram Stories

 

Postarile text pe TikTok includ diverse functii, cum ar fi capacitatea de a adauga sunete, culori de fundal, autocolante si etichete sau hashtag-uri. TikTok sustine ca aceste functii de postare text fac acest tip de continut la fel de „dinamic si interactiv ca orice postare video sau foto”. Veti putea chiar sa le permiteti utilizatorilor sa posteze TikTok Duets cu postarile dvs. text.

 

Puteti accesa functia de postare text selectand fila camera din aplicatie si selectand text. Aceasta optiune apare alaturi de optiunile de postare video si foto.

TikTok are o functie Stories care va permite sa publicati actualizari care dispar dupa 24 de ore. Dar designul postarilor text pe TikTok nu poate sa nu va aminteasca de Instagram Stories.

 

Un nou tip de postare pentru TikTok - postare text

 

Ramane de vazut daca postarile text TikTok vor deveni sau nu populare. Dar noul tip de postare va adauga mai multe optiuni creative si varietate pentru utilizatori.