Am un laptop defect. Ce sa fac cu el?

Am un laptop defect. Ce sa fac cu el?

O sa incep cu "ce sa NU faceti cu el" - nu il aruncati fara sa stiti mai multe lucruri despre starea sa, despre ce posibilitati exista sa se poata repara, despre ce componente valoroase contine.

Iar acum sa trecem direct la idei

Aveti un laptop defect si nu stiti ce sa faceti cu el? Va oferim mai departe cateva optiuni:

1. Veniti cu el la service.

Tehnicieni nostri va pot oferi un diagnostic, iar mai departe puteti hotari daca vreti sa-l reparati sau nu. Chiar daca in acest moment aveti alt laptop mai performant pe care lucrati, adevarul este ca inca un laptop in casa nu strica, mai ales daca familia dumneavoastra este mai mare. Il puteti oferi unui copil pentru joc sau studiu sau pur si simplu il puteti lasa acasa ca solutie de back-up. Pe de alta parte, daca acest laptop defect este singurul dumneavoastra laptop in prezent, cu siguranta merita sa veniti cu el la service sa vedem ce putem face sa-l punem in miscare. In functie de problema si de costul reparatiei va veti putea gandi mai departe daca merita sa cumparati un alt laptop. Din experienta va spunem ca in general laptopurile, mai ales modelele recente, se pot repara si cu siguranta merita sa platiti mai putin pe reparatie decat pe un alt laptop nou. Ca o concluzie, atunci cand aveti un laptop defect credem cu tarie ca primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa veniti in service si mai apoi sa va ganditi daca si in ce conditii va puteti cumpara un alt laptop.2. Curatarea laptopului.

Poate ca nu v-ati fi asteptat la o astfel de solutie pentru un laptop defect, insa trebuie sa stiti ca de multe ori un laptop care nu mai functioneaza este de fapt un laptop foarte murdar, ce necesita curatare laptop profesionala. Nu credeti ca este cazul dumneavostra? Posibil, dar vreau sa stiti ca atunci cand zic ca e murdar nu ma refer neaparat la carcasa si la "ce se vede". Ma refer mai ales la ce NU se vede - praful acumulat in interior, depus pe ventilator, pasta intarita pe procesor, cocoloase cu particule de praf ascunse inauntru. Aceasta este o situatie des intalnita in service, iar cei care vin la noi cu un astfel de laptop "aparent defect", dupa o curatare profesionala pleaca in cateva ore cu un laptop functional, pe care pot sa-l foloseasca asa cum isi doresc.


3. Puteti sa-l vindeti.

Va ganditi ca nu ar dori nimeni un laptop defect? Nu e chiar asa. Un laptop defect are anumite componente defecte, dar inca exista piese din el care se pot vinde separat sau cu tot laptopul. De exemplu tastatura. Daca modelul este recent sau foarte popular veti reusi sa-l vindeti destul de usor "pe bucati" sau intreg, asa defect. Exista multe firme si chiar persoane fizice care cumpara laptopuri defecte pe care le repara si pe care apoi le vand mai departe la pret mai mare. Bing! Exact: asta puteti sa faceti si dumneavoastra. Inainte de a pune anunt cu laptopul defect, treceti pe la noi pe la service, il putem repara pentru dumneavoastra si il puteti vinde mai departe pentru un pret mult mai bun.

Dumneavoastra aveti un laptop defect? Ce veti face cu el?Produse recomandate