Atunci cand laptopul este defect si il duceti in service, este important sa stiti sa descrieti defectiunea si simptomele aferente. Acest lucru ii va ajuta pe tehnicieni sa repare laptopul mai repede, sa-si dea seama mai rapid care ar putea fi cauza problemei. In caz contrar, diagnosticarea poate dura mai mult.

Cel mai adesea clientii care vin in service-ul nostru spun ca acesta nu mai functioneaza. Atat. Imi pare rau sa va spun, dar acest lucru nu este suficient. Stiu, nu sunteti expert si aveti dreptate. Dar nu trebuie sa cunoasteti detalii tehnice pentru a oferi informatii suplimentare despre defectiune si simptomele sale.

Urmati sfaturile urmatoare pentru a va asigura ca tehnicianul din service laptop intelege mai usor care ar putea fi cauza problemei dumneavoastra.

Pregatiti-va

Inainte de a suna la un service laptop sau de a merge direct la sediu, este indicat sa va pregatiti astfel incat sa puteti da detalii despre problema. Daca va pregatiti, veti putea descrie defectiunea mult mai clar iar tehnicienii va vor repara laptopul in timp mai scurt si uneori chiar la pret minim.

Informatiile exacte pe care trebuie sa le transmiteti tehnicianului pot varia in functie de problema, dar in general este bine sa faceti referire la urmatoarele lucruri:
– Daca vi se afiseaza un mesaj de eroare pe ecranul laptopului – notati exact care este mesajul.
– Daca nu vi se afiseaza niciun mesaj pe ecran – ganditi-va cum se manifesteaza laptopul – se inchide singur? Cand se inchide? Cand se incinge? etc
– Cand a inceput sa se manifeste defectiunea?
– Cand a debutat problema au aparut si alte simptome cum ar fi ecran albastru, mesaj din partea antivirusului, fum din laptop etc?
– Ati incercat sa rezolvati problema? Daca da, ce ati facut mai exact?
– De prima data cand s-a manifestat, problema a evoluat in timp? (de exemplu: laptopul se inchide singur mai des, mesajele de eroare apar in anumite momente acum etc).

Toate aceste intrebari va pot ghida astfel incat sa puteti contura o descriere cat mai clara pentru defectiunea cu care se confrunta laptopul dumneavoastra. In continuare, nu va mai ramane decat sa fiti clar si calm. Laptopul dumneavoastra va fi reparat de catre niste profesionistii de la service laptop in doar cateva zile.

Daca sunteti in cautarea unui service laptop de incredere, va recomandam Onlaptop. Indiferent de problemele si defectiunile laptopului, aici veti gasi rezolvare la preturi avantajoase.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.