Prelungeste durata de viata a laptopului si hai in service pentru curatare laptop.

Laptop-urile atrag inevitabil praf in sistemul de racire ducand la retinerea caldurii. Daca laptop-ul ruleaza la temperaturi ridicate anumite componente se useaza scurtand durata de viata a acestuia. Pentru a asigura o buna functionare a laptop-ului este esential ca mentenanta completa sa se faca la fiecare 6 luni de functionare prin curatarea de praf, schimbarea pastei termoconductoare si a thermal pad-urilor de pe procesor (CPU) si placa video (GPU).

Curatare laptop si simptome care indica prezenta prafului, pasta termoconductoare uscata, termal paduri deteriorate :

laptopul se incalzeste foarte tare
laptopul se blocheaza des
ai nevoie de verificare ventilator laptop
ventilatorul laptopului merge continuu
laptopul se opreste in jocuri
laptopul se restarteaza cand ma uit la film
se incalzeste foarte tare o zona a laptopului
se aude un zgomot de la ventilator
ventilatorul este blocat
laptopul se inchide brusc
am nevoie de o curatare laptop profesionala
tastatura se incalzeste
am varsat lichid pe laptop
laptopul se incalzeste si se blocheaza
laptopul se incalzeste si se restarteaza
laptopul ajunge la 95-100 Grade C

curatare laptop       

curatare laptopCand este indicat sa faceti o curatare laptop profesionala?’

Procesul de curatare laptop este o operatiune importanta, recomandata a se efectua o data la 6 luni pentru ca in acest fel veti prelungi durata de viata a notebook-ului dumneavoastra. Din fericire laptopurile ne ofera portabilitatea de care avem nevoie in fiecare zi, iar ele vor rezista mai mult in timp daca sunt bine intretinute.
Cu toate acestea, chiar daca folositi laptopul doar in spatii foarte curate sa nu credeti ca el este total ferit de captarea particulelor de praf din mediul ambiant. Faptul ca se acumuleaza prea mult praf in laptop ar trebui sa va ingrijoreze caci acesta poate afecta negativ performantele si fiabilitatea echipamentului. Acumularea prafului in laptop duce foarte usor la supraincalzire.

Ce presupune o curatare laptop profesionala ?

Curatare laptop

Curatare laptop

Operatiunea de curatare a laptopului de praf presupune respectarea unor pasi importanti care asigura la final o buna functionare a echipamentului.

Dupa dezasamblare completa a laptop-ului si o foarte mare atentie datorita componentelor firave din interior, specialistii OnLaptop vor inlocui pasta termoconductoare de pe procesor (CPU) si thermal pad-ul de pe placa video (GPU), verificarea ventilatorului de racire, vor curata cu atentie tastatura, carcasa, precum si fantele de aerisire. La final se incepe procedura de verificare si testare pentru temperatura maxima la care poate ajunge laptopul.

Pentru a fi realizate corect, este nevoie ca aceste operatiuni sa fie efectuate de catre tehnicieni cu experienta. Nu are rost sa incercati sa curatati singur laptopul de praf, caci riscati sa deteriorati anumite componente interne mici si firave sau sa nu mai stiti sa asamblati laptopul la loc.

Curatarea laptopului de praf este o activitate complexa care necesita experienta si cunostinte tehnice solide, motiv pentru care ar trebui sa apelati la serviciile noastre profesionale pentru ca in final sa fiti sigur ca laptopul a fost bine curatat de praf si poate functiona in continuare fara probleme.

Curatare laptop – Avantaje Service OnLaptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata 3/6 luni
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Folosim doar piese originale
Toate reparatiile efectuate sunt verificate si testate in conformitate cu standardele producatorului

Nu gasesti raspunsul cautat ?

Trimite intrebarea ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp !

Formular intrebare