Carcase PC

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Aceasta categorie nu are produse/servicii adaugate.
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

  • Retur Gratuit in 60 de zile
  • Montaj ultra rapid
  • Pick-Up & Return GRATUIT
  • Prioritate in service
  • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
  • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Carcase PC

Carcasa pc are rolul de a gazduii celelalte componente ce alcatuiesc calculatorul dumneavoastra, aerisirea componentelor.

Carcasa pc gaming ofera ceva mai mult decat atat iar aici vorbim de o multime de beneficia ce le poate oferii calculatorului tau de gaming.

1. Carcasele Pc Gaming ofera un Cable Management mult mai bun

O carcasa pc de gaming, ofera o mai buna organizare si gestionare a cablurilor, aceste carcase pentru gaming avand spatii special concepute pentru a permite organizarea cablurilor. Un Cable Management bun intr-o carcasa de gaming va ajuta extrem de mult pentru o circulatie adecvata a aerului si contribuie la mentinerea temperaturilor optime in sistem.

2. O racire eficienta este prezenta cand ne alegem carcasa pentru calculatorul nostru de gaming

Carcasele de gaming sunt concepute special pentru a se potrivi cu diverse tipuri de placi de baza ce pot fi de mai multe feluri si dimenisuni (ATX, MicroATX, microITX) si permit instalarea a mai multor ventilatoare ce ajuta la un air-flow perfect si o temperatura optima a sistemului, ba chiar unele carcase vin deja cu ventilatoare incluse!

Atunci cand vorbim despre carcase pc gaming trebuie sa stim ca acestea ofera o protective solida si o rezistenta mai mare impotriva socurilor, a prafului sau a murdariei sau a altor factor ice ar putea afecta performanta si integritatea componentelor.

Estetica carcaselor de pc pentru gaming prezinta un design mai frumos decat o carcasa pc de office. O carcasa pc de gaming te va intampina cu iluminare RGB, panouri centrale de sticla sau de plastic ce permit vizualizarea AIO-urilor din interiorul carcasei sau memoriile ram iluminate rgb.

Cum aleg o carcasa pc gaming pentru mine?

Dupa cum spuneam, placile de baza sunt de mai multe tipuri, iar la acestea difera dimensiunea ( ATX, MicroATX, MicroITX ), trebuie sa fi atent atunci cand achizitionezi o carcasa de calculator pentru gaming deoarece daca nu alegi o carcasa ce iti permite integrarea placii de baza vei avea o problema.

Pentru a te asigura ca placa de baza se va potrivii inauntrul carcasei tale pc, trebuie sa fi atent la tipul de carcasa si dimensiunile acesteia. (MiddleTower, MinniTower, FullTower, CubeTower, Mini ITX)

Un alt aspect important este numarul de ventilatoare montate sau sloturile pentru ventilatoare pentru viitoare ta carcasa pc. Cele mai recente carcase pc gaming ofera posibilitatea montajului unui numar mare de ventilatoare (3-10 ventilatoare) ce ofera un flux de aer foarte bun.

La OnLaptop Service & Shop ti-am pregatit o categorie in cadrul magazinului nostru online numita “Carcase Pc Gaming” unde avem o gama diversificata de carcase pc pentru gaming, cu siguranta vei avea de unde alege.
Iti recomandam sa apelezi la un specialist pentru montajul componentelor in carcasa ta noua, noi te putem ajuta rapid si simplu! Oferim servicii de montaj pc gaming, cable management si optimizarea sistemului. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa ajungi fizic in service-ul nostru!