Sisteme de raciere PC

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Aceasta categorie nu are produse/servicii adaugate.
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

  • Retur Gratuit in 60 de zile
  • Montaj ultra rapid
  • Pick-Up & Return GRATUIT
  • Prioritate in service
  • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
  • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Sisteme de racire PC / Coolere PC

Pentru performante maxime intr-un sistem de gaming ai nevoie de o temperatura cat mai optima atunci cand acesta este folosit la maxim in jocuri, iar aici ne intalnim de o componenta extrem de importanta si anume: Cooler PC pentru CPU.

Cooler-ul pentru cpu face parte din sistemul de racire al calculatorului, este esential sa folosim un cooler cat mai performant pentru a mentine o temperatura optima a procesorului (CPU).

Un cooler pc gaming este proiectat special pentru asigurarea unei raciri adecvate si consistente procesorului tau in timpul in care il forjezi in cele mai noi jocuri aparute.

Cum aleg un cooler pc potrivit pentru mine?

Inainte de a cumpara un cooler pc pentru procesorul tau este necesar sa stii ca exista mai multe tipuri de coolere pentru procesor si anume:

1. Cooler PC Gaming pe baza de aer

Coolerele pc de gaming pe baza de aer, sunt solutii de racire populare si eficiente. Acestea sunt formate dintr-unr adiator si unul sau mai multe ventilatoare pozitionate strategic pentru ajutarea in mentinerea unei temeperaturi optime pentru procesor. Cooler-ul pentru calculator preia din aerul carcasei si il forteaza sa treaca prin radiator, astfel eliminand caldura acumulata de procesor.

2. Coolere AIO pentru PC

Coolerele AIO (All-In-One) sunt solutii de racire pe baza de lichid care ofera performanta superioara fata de un cooler pc pe aer. Acestea sunt formate dintr-un bloc de apa care este plasat pe CPU in loc de un cooler normal, si un radiator care este montat in carcasa. Lichidul de racire circula prin tuburile conectate transferand caldura de la procesor. Radiatorul este echipat cu ventilatoare care ajuta la disiparea caldurii accumulate. Sistemele de racire AIO sau Coolerele AIO sunt appreciate atat pentru aspectul lor curat si compact dar si pentru eficienta lor in racirea CPU-ului in comparatie cu un cooler pc pe baza de aer.

Trebuie sa fim atenti atunci cand dorim sa ne cumparam un cooler pentru pc, deoarece fiecare tip de procesor permite montarea unui cooler pc care are prinderi pentru socket-ul potrivit acestuia. (LGA 1151, LGA 1200, Socket AM4, etc.

In concluzie, un cooler pc de gaming fie acesta pe baza de aer sau AIO (sistem de racire pe baza de apa), reprezinta solutii de racire esentiale pentru a mentine temperaturi optime procesorului tau in timpul sesiunilor intense de gaming. Alegerea unui Cooler PC potrivit si de calitate poate contribuii semnificativ la performantele pe care le ai in jocuri.

La magazinul Service OnLaptop & Shop ti-am pregatit o categorie numita “Coolere Pc Gaming” unde vei gasii o gama larga de sisteme de racire pentru pc.

Nu esti sigur ce cooler sa alegi pentru calculatorul tau? Nu trebuie sa iti faci griji, rezolvarea este simpla. Avem o echipa de tehnicieni specializati in reparatii calculator, montaj si inlocuire cooler cpu dar si in construirea calculatoarelor de gaming. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa ajungi in service cu calculatorul tau pentru inlocuirea cooler-ului tau pentru procesor.