Surse PC

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Aceasta categorie nu are produse/servicii adaugate.
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

  • Retur Gratuit in 60 de zile
  • Montaj ultra rapid
  • Pick-Up & Return GRATUIT
  • Prioritate in service
  • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
  • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Surse PC

Sursa PC  a unui calculator, cunoscuta si sub denimurea de Power Supply (PSU) este un component esential care furnizeaza energia necesara pentru toate componentele sistemului. Exista doua tipuri de surse pc, acestea fiind: Sursa normala pentru calculator si sursele de alimentare pentru gaming, avand fiecare specificatii diferite si adaptate pentru nevoile fiecarui utilizator.

Cum aleg o sursa pc gaming potrivita pentru mine?

In primul rand, trebuie sa stii care este capacitatea de consum al energiei de care are nevoie calculatorul tau, astfel putem alege tipul de sursa pentru pc. Acestea vin intr-o gama variata de putere nominala masurata in wati(W) cum ar fi: 400W, 500W, 600W, Sursa pc 1000W, etc… Cantitatea de energie necesara depinde de cerintele fiecarui componenta din calculatorul tau.

Un alt criteriu important in alegerea unei surse de alimentare pentru pc este mufa de alimentare a procesorului, aceasta fiind diferite in functie de ce model sursa pc alegem. Cele mai commune tipuri de mufe CPU sunt mufele de 4 pini si mufele de 8 pini, sau chiar 8+4 pini. Aceste mufe se conecteaza pe placa de baza si furnizeaza energia necesara procesorului pentru functionarea acestuia.

Daca ai nevoie de o sursa pc gaming cu siguranta ai si o placa video pe masura. Majoritatea placilor video pentru gaming necesita de alimentare cu energie suplimentara iar asta este posibil printr-o sursa pc gaming care are mufe PCI-E suplimantare. Aceste mufe asigura o conexiuena intre sursa pc si placa video si sunt proiectate sa furnizeze energia necesara pentru functionarea acesteia. Numarul de mufe PCI-E variaza in functie de modelul si puterea sursei pc si poate include mufe de tipul 6-pin, 8-pin sau alte combinatii ale acestora.

Daca nu te descurci in alegerea sursei de alimentare pentru pc iti recomandam sa apelezi echipa OnLaptop Service & Shop. O sursa pc aleasa gresit, poate duce la instabilitatea sistemului, resetari sau chiar avarii grave hardware. Echipa noastra de tehnicieni sunt specializati in alegerea si montajul pentru surse pc dar si pentru construirea unui sistem pc gaming. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de ajutorul nostru este sa ne suni sau sa ajungi in service cu calculatorul tau!
In cadrul Magazinului Online OnLaptop Service & Shop, ti-am pregatit o categorie numita “Surse PC Gaming” ce iti ofera o gama larga de surse pc gaming sau surse pc normale din care sa alegi.