Tastaturi PC

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Aceasta categorie nu are produse/servicii adaugate.
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Tastaturi PC Gaming

Tastaturile gaming sunt periferice special proiectate pentru a satisface cerintele si preferintele fiecarui pasionat de gaming. Tastaturile de gaming fata de o tastatura de office ofera o experienta de tastare superioara, precizie si functionalitate avansata.

Tastaturile de gaming sunt de mai multe tipuri: Tastaturi cu membrana, tastaturi gaming mecanice, tastatura gaming wireless sau tastatura gaming cu fir.

O tastatura de gaming iti va oferii functii precum Anti-Ghosting , N-key rollover, ce fac ca unele taste sa fie ignorate precum apasarea tastei SHIFT de foarte multe ori intr-un joc, sau anularea tastei Windows ce baga jocul in bara, posiblitatea de a apasa simultan mai multe taste. Acestea sunt doar unele dintre functiile importante pe care le ofera o tastatura de gaming.

Daca esti un iubitor de jocuri Moba sau MMORPG, exista tastaturi gaming ce au pana la 12 taste programabile, custom pentru a iti putea pune diferite abilitati, macro-uri pe ele si pentru a iti face experienta in joc mult mai placuta si facila.

RGB-UL nu lipseste nici de aici! Majoritatea tastaturilor gaming au iluminare si vin cu tehnologie RGB, ARGB plus software pentru iluminarea tastaturii de gaming. Acest lucru iti va permite sa iti sincronizezi luminiile si jocurile de lumini cu placa de baza, memoria ram, mouse-ul tau gaming si multe altele.

Cum aleg o tastatura gaming potrivita pentru mine?

La OnLaptop Service & Shop, ti-am pregatit categoria “tastaturi gaming” unde avem o gama larga de tastaturi pentru gaming iluminate, neiluminate cu wireless sau cu fir.

Intrebari frecvente pentru Tastaturi PC Gaming

 • Care sunt criteriile pentru alegerea unei tastaturi pc potrivite?

  Atunci cand esti pe cale sa achizitionezi o tastatura pc trebuie sa fi atent la Layout-ul tastelor, dimensiunea tastaturii, la conectivitatea acesteia, fie wireless sau cu fir, daca ofera sau nu ofera functii suplimentare, daca are sau nu are iluminare.

 • Care sunt diferentele dintre tastaturi pc mecanice si tastaturi pc cu membrana?

  Exista doua tipuri principale de tastaturi pc, acestea sunt: Tastaturi mecanice si tastaturi cu membrana. Tastaturile mecanice ofera un feedback tacticl si au o durabilitate mai mare, iar tastaturile cu membrana sunt mai silentioase, mai accesibile la pret insa nu sunt asa performante precum cele mecanice.

 • Cum intru in posesia unei tastaturi pc prin OnLaptop?

  Te asteptam in Service - NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).