Ventilatoare Carcasa PC

PC Gaming IT suport & shop

Oferim Calculatoarele gaming pe comanda, cu configuratii de top, ideale pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna experienta de gaming posibila. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Aceasta categorie nu are produse/servicii adaugate.
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

  • Retur Gratuit in 60 de zile
  • Montaj ultra rapid
  • Pick-Up & Return GRATUIT
  • Prioritate in service
  • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
  • Tehnicieni cu experienta

Despre categorie:

Ventilatoare Carcasa PC

Ventilatoarele pentru carcasa PC reprezinta un component destul de important intr-un sistem de gaming. Ventilatoarele de carcasa pc gaming, asigura o racire eficienta a componentelor interne si mentin temperaturile la un nivel optim.

Cum aleg un ventilator pentru carcasa pc intr-un mod corect?

Exista mai multe criterii despre aceste ventilatoare dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand dorim sa achizitionam ventilatoare pentru carcasa.

1. Ventilator carcasa cu iluminare

Multe ventilatoare de carcasa pentru gaming sunt echipate cu iluminare RGB, astfel vei avea parte de un aspect visual atractiv in sistemul tau. De multe ori acestea vin cu posibilitatea de a sincroniza luminile RGB ale ventilatoarelor cu celelalte componente iluminate din carcasa ta.

2. Alegerea numarului de rotatii pe minut (RPM) corecte.

Ventilatoarele pentru carcase pc, au un criteriu destul de important acesta fiind numarul de rotatii pe minut al ventilatorului. RPM-UL sau se refera la viteza de rotatie a ventilatorului, iar aceasta este exprimata in numarul de rotatii pe minut. RPM-ul unui ventilator pentru carcasa pc variaza intre 800 si 2000RPM sau chiar mai mult.

3. Dimensiunea ventilatorului pentru carcasa pc

Fiecare carcasa permite montajul unui numar limitat de ventilatoare, trebuie sa fim atenti ce dimensiuni pentru ventilator ne permite carcasa sa montam si cate sloturi disponibile pentru ventilatoare avem.Dimensiunea ventilatoarelor pentru carcasa pc variaza intre 120mm, 140mm, 180mm dar acestea vin si in variante mai mari sau mai mici.

4. AirFlow-ul oferit de ventilatorele pentru carcasa pc.

Air Flow-ul reprezinta cantitatea de aer pe care un ventilator o poate misca intr-un anumit interval de timp, masura in metric ubi pe ora sau picioare cubice pe minut (CFM). Pozitionarea ventilatorului pentru carcasa face ca acest AirFlow sa fie corect sau gresit.

Iti recomandam sa apelezi la serviciile oferite de tehnicienii echipei OnLaptop Service & Shop pentru montarea si alegerea de ventilatoare pentru carcasa pc. Echipa noastra de tehnicieni este specializata in montajul si construirea configuratiilor custom ale calculatoarelor de gaming sau office. Cu siguranta la noi vei gasi solutia optima pentru nevoile tale! Ne poti suna, sau poti veni fizic in service cu calculatorul tau!