Inlocuire carcasa laptop sau reparatie

Laptopurile sunt gadgeturi extrem de versatile pe care multi dintre noi lucram aproape zilnic. Dar ce se intampla atunci cand din neatentie scapati laptopul din mana sau il loviti din greseala? Carcasa se poate sparge, apar fisuri inestetice sau crapaturi mari care ne impiedica sa folosim laptopul adecvat (de exemplu nu putem inchide carcasa).

Service Sector 2, Iancului, nr 21

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0761 431 576
iancului@onlaptop.ro

Sector 4, Calea Vacaresti, Nr. 278

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0786 191 729
vacaresti@onlaptop.ro

inlocuire carcasa laptop

Inlocuim sau reparam orice tip de carcasa pentru laptop

In timp ce unele laptopuri sunt construite din materiale mai rezistente, altele au in componenta plastic de calitate mai slaba care poate ceda mai usor. Dar nimeni nu este scutit de accidente, iar orice laptop, oricat de fiabil ar fi, poate la un moment dat dintr-o eroare sa ajunga cu carcasa stricata.

Vom analiza in primul rand prejudiciul si vom stabili impreuna cu dumneavoastra care varianta va avantajeaza mai mult: reparatie sau inlocuire carcasa laptop.

Atunci cand o carcasa de laptop nu se poate repara, o putem inlocui cu una noua, in stare perfecta. Carcasele de laptop difera in functie de producator si de model, de aceea este important sa ne contactati pentru a vedea exact ce tip de carcasa de laptop va trebuie.

Putem repara sau inlocui balamalele de la carcasa de laptop. Daca ati observat ca acestea s-au slabit si nu mai fixeaza atat de bine displayul, este indicat sa ne contactati cat mai curand pentru a evita alte daune majore asupra laptopului, asta pentru ca balamelele slabite pot provoca ruperea carcasei inferioare si chiar sectionarea cablului LVDS.

In concluzie, indiferent de ce tip de reparatie de carcasa de laptop aveti nevoie, suntem aici pentru a va ajuta in timp util ca sa va bucurati din nou de laptopul dumneavoastra.

Servicii complete de inlocuire carcasa laptop sau reparatie

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne ajuta sa identificam rapid cum putem repara efectiv o carcasa de laptop sau daca aceasta este mult prea deteriorata si necesita inlocuire.

Reparatiile carcaselor de laptop se pot face prin astuparea fisurilor cu adezivi speciali. Aceasta este o solutie mai ieftina, insa daca veti considera ca acest lucru nu va multumeste din punct de vedere estetic, componenta fisurata poate fi inlocuita cu una noua.

Operatiune de inlocuire carcasa laptop presupune demontarea completa a laptopului si reasamblarea tuturor componentelor in carcasa cea noua.

Inlocuire carcasa laptop sau reparatie

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata 3/6 luni
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Folosim doar piese originale
Toate reparatiile efectuate sunt verificate si testate in conformitate cu standardele producatorului

Nu gasesti raspunsul cautat ?

Trimite intrebarea ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp !

Formular intrebare