Inlocuire incarcator laptop - Garantie 12 luni - Diagnosticare Gratuita

Incarcatorul sau alimentatorul este o componenta externa a laptopului de care aveti nevoie pentru a incarca bateria. Ca orice alte piese electronice si incarcatoarele sunt supuse inevitabil defectiunilor, mai ales ca ele sunt folosite des si se conecteaza la priza. Pot aparea o multime de probleme legate de nefunctionalitatea alimentatoarelor de laptop, de aceea cand observati acest lucru veti incerca sa rezolvati cat mai repede problema ca sa puteti folosi in continuare laptopul.

Service Sector 2, Iancului, nr 21

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0761 431 576
iancului@onlaptop.ro

Sector 4, Calea Vacaresti, Nr. 278

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0786 191 729
vacaresti@onlaptop.ro

In unele situatii mai rare incarcatorul poate sa fie bun, insa cablul de alimentare de la incarcator pana la priza sa se fi defectat. De aceea va fi in avantajul dumneavoastra sa veniti la service-ul nostru pentru a verifica exact care este problema legata de incarcatorul laptopului si cum se poate rezolva aceasta.

inlocuire incarcator laptopPosibile probleme care pot aparea cu incarcatorul de laptop si care necesita reparatie sau inlocuire:

– observati ca alimentatorul nu mai incarca deloc bateria si laptopul nu mai porneste caci nu este alimentat; daca incarcatorul are un led pe el puteti observa ca acesta nu se mai aprinde in culoarea verde

– din cauza ca unele alimentatoare sunt realizate din componente de slaba calitate, se poate intampla ca acesta pur si simplu sa se “arda”, sa “ia foc” in timp ce este conectat la priza. Lucrul acesta se intampla foarte rar cu alimentatoarele de laptop originale, dar destul de frecvent cu alimentatoarele compatibile chinezesti. De aceea, cand incarcatorul existent s-a defectat este extrem de important sa-l inlocuiti cu unul de buna calitate, de preferinta original. In acest fel veti evita asemenea cazuri neplacute.

– uneori se poate intampla ca alimentatorul sa tranfere energie la laptop, dar sa nu o incarce. Practic totul merge bine cat timp alimentatorul este conectat la priza, dar cand il scoateti, laptopul se stinge aproape instantaneu. In aceasta situatie se poate intampla ca bateria sa fie de fapt problema. Daca va confruntati cu asemenea probleme, va asteptam in service-ul nostru pentru o diagnosticare corecta si o solutie optima.

Inlocuire incarcator laptop – Daca incarcatorul de laptop s-a defectat si necesita reparatie sau inlocuire, este deosebit de important sa nu incercati sa-l reparati pe cont propriu acasa mai ales daca sunteti amator (pentru ca exista riscuri de ardere daca veti face anumite operatiuni neconforme si il veti conecta ulterior la curent). In plus, ar trebui sa tineti cont ca fiecare laptop in parte are nevoie de un anumit model de incarcator, de aceea nu este recomandat nicioadata sa incercati sa-l incarcati cu alte alimentatoare cu tensiuni diferite.

Avantaje inlocuire incarcator laptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata 3/6 luni
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Folosim doar piese originale
Toate reparatiile efectuate sunt verificate si testate in conformitate cu standardele producatorului

Nu gasesti raspunsul cautat ?

Trimite intrebarea ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp !

Formular intrebare