LVDS laptop Apple

LVDS laptop Apple

LVDS laptop DELL

LVDS laptop DELL

LVDS laptop Acer

Rating:
100% of 100
115,00 RON
SKU
LVDACE
Disponibilitate: Stoc magazin suficient

Cabluri LVDS pentru laptop Acer

Cablurile LVDS sunt foarte populare în constructia unui laptop deoarece sunt folosite pentru conectarea dintre display cu sistemul video. Sunt utilizate pentru transportul datelor video de la adaptoarele grafice la display-ul computerului, în special pentru ecranele LCD. Aceste cabluri sunt de mare folos în rețea, precum și pentru interfața video.

Ecranele plate pentru laptop utilizeaza cabluri de semnalizare diferențială de joasă tensiune (LVDS) pentru conexiuni. Conectorul LVDS este, de asemenea, un nume confuz, deoarece LVDS se referă in principal la modul în care datele sunt transferate și nu la conectorul în sine.

Cum funcționează un sistem LVDS?

LVDS este un sistem de semnalizare diferențială. Transmite două tensiuni diferite care sunt comparate la capătul receptorului al transmisiei. LVDS utilizează diferența de tensiune între cele două fire pentru a codifica informațiile. Spre deosebire de metodele monofazate, transmisia diferențială folosește două fire cu schimbări de curent și tensiune opuse, pentru a transmite date.

Cea mai buna inlocuire de piese este realizata in service specializat

LVDS este un sistem de semnalizare diferențială. Transmite două tensiuni diferite care sunt comparate la capătul receptorului al transmisiei. LVDS utilizează diferența de tensiune între cele două fire pentru a codifica informațiile. Spre deosebire de metodele monofazate, transmisia diferențială folosește două fire cu schimbări de curent și tensiune opuse, pentru a transmite date.

Sistemul LVDS a fost introdus în 1994 și a devenit popular în produse precum televizoare LCD, sisteme de infotainment pentru automobile, camere industriale și display de mașina, notebook-uri și tablete, sisteme de comunicații.

Un diagnostic specializat indica modelul de cablu LVDS pentru laptop Acer

Te asteptam in service cu laptop Lenovo pentru a identifica tipul de cablul LVDS necesar pentru seria si modelul dispozitivului tau. Este important sa investigam cu atentie sistemul pentru a utiliza cablul LVDS optim si a asigura o inlocuire eficienta. Interventia este standard pentru un expert, insa exista anumite conexiuni care trebuie efectuate in standarde profesionale.

Te putem ajuta cu inlocuirea de cablu LVDS pentru laptop Acer

Inlocuirea unui cublu LDVS presupune atentie deosebita si multa rabdare. Te asteptam cu laptop-ul tau la service pentru un diagnostic complet si interventie tehnica specializata.

Nu stii ce model de cablu LVDS se potriveste pentru sistemul tau?

Suna pentru o consultanta specializata sau o programare rapida la OnLaptop Service Center. Te putem ajuta cu identificarea piesei in functie de sistem, inclusiv cu montaj specializat. Serviciul de înlocuire display este foarte rapid și deloc costisitor, iar manopera unui specialist merită pentru efectuarea acestei proceduri sensibile.
Specificatii tehnice
Disponibilitate:Stoc magazin suficient
Garantie:24 luni
AplicabilitateNotebook / Laptop
Descriere- dezasamblare / asamblare laptop
- montaj LVDS
- dezasamblare rama display cu statie speciala de aer cald
- montaj display
- calibrare centru de forta balamale
- inlocuire adezivi special pentru display
- curatare carcasa display de praf
- testare finala
Beneficii- montaj efectuat de o persoana calificata
- diagnosticare gratuita in 60 minute
- peste 90% dintre reparatii realizate in aceeasi zi
- rata de succes a reparatiilor pentru laptop-uri si calculatoare depaseste 95%
- cel mai bun raport calitate/pret
- folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
- plata in rate
Limitari- serviciul NU se realizeaza la domiciliul clientului
- nu se pot aplica teste exhaustive de functionare
- nu se repara fara acordul clientului
- fotografiile produselor prezentate au caracter informativ
- doar piesele montate intr-un service autorizat beneficiază de garantie, iar acest lucru este probat prin bonul si factura emise de service-ul intermediar
ATENTIE: Preturile sunt estimate pentru cele mai comune modele din piata, pot exista laptop-uri care sa nu se incadreze in preturile de mai sus
Write Your Own Review
You're reviewing:LVDS laptop Acer
Recenzia dumneavoastra
Intrebarile si raspunsurile clientilor
Nu sunt intrebari
Ai nelamuriri?

Nu exista articole