Porturi usb laptop - Inlocuire sau reparatie porturi USB

Problemele de reparatii porturi USB sunt uimitor de frecvente, iar cauza principala este o manipulare necorespunzatoare a mufei care intra in portul usb, tragerea sau impingerea acesteia cu prea multa forta.

Service Sector 2, Iancului, nr 21

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0761 431 576
iancului@onlaptop.ro

Sector 4, Calea Vacaresti, Nr. 278

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0786 191 729
vacaresti@onlaptop.ro

Ce presupun reparatiile porturilor usb de laptop ?

Porturile usb sunt lipite pe placa de baza a laptopului si reparatia sau inlocuirea acestora presupune de cele mai multe ori dezmembrarea echipamentului pana la punctul in care se ajunge la placa de baza. In cazul in care exista contacte imperfecte, tehnicienii nostri vor incerca sa le relipeasca. Daca porturile usb nu sunt reparabile prin aceasta metoda pentru ca prezinta defectiuni fizice, atunci acestea se vor inlocui. Dupa efectuarea lipiturilor sau inlocuirea porturilor USB, se va asambla laptopul si se vor efectua verificari amanuntite. Mai departe, daca doriti ca reparatia porturilor usb sa va tina cat mai mult, trebuie sa tineti cont de sfaturile prezentate mai sus si sa aveti grija cand conectati dispozitive externe in usb-urile laptopului.

porturi usb laptopCauzele defectiunilor porturilor usb de laptop

Porturile USB sunt componente extrem de vulnerabile deoarece le folosim intens si de cele mai multe ori nu suntem atenti cum introducem si cum scoatem un dispozitiv in/din acestea. Fie ca este vorba despre un stick usb, un hdd extern pe usb, un mouse pe USB, camera web, camera foto etc, sunt unele situatii cand ne grabim si tragem cablul din portul USB suficient de agresiv incat sa-l putem deteriora.

Cum va dati seama ca aveti probleme cu porturile USB de pe laptop?

Pur si simplu observati ca dispozitivul extern pe care doriti sa-l conectati in USB nu mai este recunoscut de catre laptop in nici un mod pentru ca nu mai face contact cu portul usb. Exista situatii cand aveti 4 porturi usb in total pe laptop si doar 1 sau 2 din ele sunt avariate. Unele persoane pot vedea efectiv cum portul usb de pe laptop este rupt. Toate aceste defectiuni pot fi solutionate prin reparatii ale porturilor usb.

Porturi USB laptop – Ce puteti face pentru a evita defectarea porturilor usb?

In primul rand trebuie sa fiti mai atent atunci cand utilizati porturile usb prin introducerea unor echipamente externe. Nu trageti violent si nu fortati prea tare.
De asemenea, atunci cand dispozitivul extern este conectat in portul usb verificati ca acesta sa nu stea intr-o pozitie atipica (sa nu fie indoit)

Reparatii sau inlocuire porturi USB laptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata 3/6 luni
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Folosim doar piese originale
Toate reparatiile efectuate sunt verificate si testate in conformitate cu standardele producatorului

Nu gasesti raspunsul cautat ?

Trimite intrebarea ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp !

Formular intrebare