Reparatie placa de baza laptop

Motherboard sau “placa de baza” din orice laptop se poate defecta la randul sau. Aceasta este cea mai complexa componenta pe care sunt asezate celelalte piese interne din laptop: procesor, ram, placa video, hdd, retea. In general, daca un laptop nu mai porneste deloc, cel mai probabil are placa de baza defecta.

Service Sector 2, Iancului, nr 21

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0761 431 576
iancului@onlaptop.ro

Sector 4, Calea Vacaresti, Nr. 278

Luni – Vineri 10:00 – 18:00
Sambata / Duminica : INCHIS
0786 191 729
vacaresti@onlaptop.ro

Reparatie placa de baza in centrele OnLaptop

reparatie placa de baza laptopDaca laptopul nu mai porneste, porneste insa nu afiseaza nimic pe ecran, usb-urile sunt nefunctionale sau placa de retea nu detecteaza cablul introdus este posibil ca laptopul sa aiba o problema pe placa de baza.

Veniti la noi pentru reparatie placa de baza indiferent de modelul de laptop pe care il aveti (Apple, Asus, Lenovo, Dell, HP, Clevo, Toshiba, Acer, MSI si nu numai). Datorita experientei si cunostintelor tehnicienilor nostri, precum si aparaturii speciale performante vom putea gasi impreuna cu dumneavoastra varianta optima pentru rezolvarea problemei cu care va confruntati.

Este bine sa stiti ca puteti face cateva lucruri pentru a preveni deteriorarea si defectarea placii de baza a laptopului.Astfel, de cele mai multe ori defectele aparute la placa de baza a laptop-ului survin din cauza faptului ca laptopul nu este curatat de praf periodic, s-a folosit un incarcator universal sau compatibil de proasta calitate, din greseala ati varsat lichide pe tastatura laptopului ori s-a incercat repararea anumitor componente de catre o persoana nespecializata.

Apeleaza la un centru de reparatii capabil sa repare o placa de baza

In cazul in care ati constatat ca ceva nu e in regula cu laptopul dumneavoastra si cu placa de baza, indicat este sa mergeti cu el la un service specializat si nu sa-l dati unei persoane mai putin experimentata care ar putea incerca sa vi-l repare. Laptopurile sunt echipamente extrem de sensibile din punct de vedere al organizarii componentelor interne, de aceea este bine sa va adresati inginerilor competenti care au cunostintele, experienta si indemanarea necesare pentru a umbla in interiorul laptopului, cu scopul de a-l repara.

Centrele OnLaptop sunt dotate cu echipamente moderne performante pentru a asigura de fiecare data o reparatie de durata. In plus veti beneficia de factura si garantie pentru orice reparatie solicitata.

Reparatie placa de baza laptop – Avantaje

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata 3/6 luni
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Folosim doar piese originale
Toate reparatiile efectuate sunt verificate si testate in conformitate cu standardele producatorului

Nu gasesti raspunsul cautat ?

Trimite intrebarea ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp !

Formular intrebare