Reparatie placa video laptop

Daca vi s-a defectat placa video de la laptop, suntem aici pentru a va oferi cele mai bune si sigure servicii de reparatii pentru majoritatea modelelor de cipuri video folosite la laptopuri. Suntem pregatiti sa reparam orice placa video de laptop, indiferent de marca, poate fi vorba de Acer, Asus, Apple, HP, Lenovo, DELL  etc. . Daca credeti ca placa video a cedat, luati legatura cu noi si in cel mai scurt timp vom rezolva problema.

reparatie placa video

Reparatie placa video laptop – Costuri mici – Garantie

Laptopurile sunt sisteme create din componente mici si destul de firave. Oricat de bun ar fi un laptop, tot se poate intampla ca la un moment dat o componenta din interior, cum ar fi placa video, sa se defecteze.

Din fericire, placa video de laptop se poate repara sau inlocui, nu este necesar sa inlocuiti toata placa de baza, lucru care ar insemna un cost mult mai mare, precum si mai mult timp petrecut pentru gasirea ei .

In schimb, reparatia la placa video de laptop se poate face cu succes in service-ul nostru, nu implica costuri mari si primiti garantie la final, lucru care va asigura ca va veti bucura in continuare de buna functionalitate a placii video de pe laptop.

Cele mai raspandite simptome care indica o placa video cu probleme :

Este relativ simplu sa ajungeti la concluzia ca placa video de laptop are probleme deoarece veti vedea semne chiar pe display. Mai exact, puteti observa ca ecranul are culori ciudate de verde, rosu, albastru etc sau ca este pixelat (apar mai multe linii de pixeli orizonale sau verticale pe display). Un laptop cu placa video defecta poate sa porneasca, dar peste cateva secunde imaginea va ingheta si nu veti mai putea accesa programele curente. Alteori laptopul poate sa porneasca sau sa se opreasca instantaneu, sa porneasca si sa afiseze un ecran negru dupa care sa se restarteze singur sau sa afiseze o rezolutie mult prea mica care nu se poate modifica.

Cum iti dai seama daca placa video are probleme ?

Ecranul colorat ciudat (gri, verde, rosu etc…)
Laptopul porneste si nu afiseaza
Ecran pixelat sau impartit in mai multe linii verticale
Laptop-ul porneste, dar ingheata dupa cateva secunde sau minute
Laptop-ul porneste si se opreste imediat
Laptop-ul se aprinde si se aude un semnal sonor
Laptop-ul se aprinde, are ecran negru si continua repornirea de la sine
Ecran alb sau gri, uneori cu linii orizontale
Laptop-ul ruleaza doar in modul VGA
Rezolutia laptop-ului este prea mica si nu poti seta rezolutii mai mari
Placa grafica nu apare in “Device Manager”
Imaginea laptop-ului nu apare decat daca va conectati la un monitor extern

reparatii placa video onlaptopartefacte-videoartefacte-video-2 gpu-bsod

Operatiunea de relipire a chipului video la un laptop se numeste REBALLING si se efectueaza numai cu echipament profesional

  • In cele mai multe cazuri daca operatiunea de curatare de praf a laptop-ului nu este facuta periodic prima componenta care cedeaza este placa video (sau chipul video, GPU)
  • Daca chipul video nu este racit corespunzator in cele din urma acesta se va dezlipi de pe placa de baza din cauza caldurii. In cel mai rau caz acesta poate ceda complet fiind necesar schimbarea lui.

Daca laptopul dumneavoastra are nevoie de reparatie a placii video, specialistii nostri in service va stau la dispozitie pentru consultatie si informatii suplimentare. Te asteptam in service pentru reparatie placa video laptop!

Reparatii placa video laptopReparatii placa video laptopReparatii placa video laptop

Procesul de reparatii placa video este urmatorul :

  • Demontare laptop pentru extragerea placi de baza pentru GPU cip reballing
  • Desprinderea completa a procesorului grafic din placa de baza a laptopului (se aplica la toate tipurile de cipuri grafice NVIDIA, ATI, Intel), indepartarea completa si curatarea cipului, acceasi procedura se va face si la placa de baza, dupa care cipul va fi relipit folosind aparatura speciala pentru o reparatie de lunga durata.

Va asteptam in service daca laptop-ul dumneavoastra necesita o reparatie a placii video.

* ATENTIE : Procedura de reparatii placa video este foarte complicata si daca nu este facuta de profesionisti cu aparatura speciala poate duce la pierderea totala a laptop-ului;
* In anumite cazuri cipul grafic poate fi inlocuit si in acest caz costul de inlocuire va fi in plus ;

Reparatie placa video laptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata 3/6 luni
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Folosim doar piese originale
Toate reparatiile efectuate sunt verificate si testate in conformitate cu standardele producatorului

Nu gasesti raspunsul cautat ?

Trimite intrebarea ta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp !

Formular intrebare