fbpx

Vi s-a spart sau vi s-a defectat display-ul de laptop?


Nu sunteti singurul. Asemenea accidente sau probleme de functionare apar destul de frecvent in randul laptopurilor utilizate frecvent. Uneori din neatentie, alteori fara sa tina de noi, constatam ca displayul de laptop nu mai functioneaza cum trebuie si nu ne putem folosi de laptop.

Inlocuire, reparatie display laptop Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill.

OnLaptop va poate ajuta cu repararea sau inlocuirea ecranului pentru orice model de laptop.

Daca laptop-ul porneste insa display-ul nu se aprinde dar totusi poti distinge ceva pe fundal daca te uiti foarte atent sau prezinta dungi verticale ori orizontale atunci ai o problema cu una din componentele displayului.
O alta metoda de a testa acest lucru este conectarea laptop-ului la un monitor extern prin portul VGA/DVi sau HDMI.

 

Reparatie display laptop

Laptop-ul este o unitate atat de compacta incat daca o componente se strica, face ca el sa fie inutil. Cu toate acestea el este construit intr-un mod modular, care permite repararea sau schimbarea fiecarei componente independent de celelalte, nefiind nevoie de achizitionarea unui laptop nou.

Nici display-ul nu este mai diferit de restul componentelor.

Ecranul laptop-ului, in functie de problema pe care o are (se vede intunecat, nu primeste curent, are dungi, este spart, etc.), se poate repara sau inlocui. La noi gasiti orice model de display, iar daca il achizitionati de la noi, montajul este gratuit.

La noi in service puteti repara un display defect astfel :

  • Se inlocuieste sau se repara pamblica LVDS a laptop-ului
  • Se inlocuieste lampa display-ului daca aceasta este defecta
  • Se inlocuieste invertorul daca acesta este defect
  • Daca nici una din componentele anexe display-ului nu este defecta atunci acesta se va inlocui cu totul

Reparatie display laptop Reparatie display laptopReparatie display laptop montaj-gratui-Reparatie display laptop

Reparatii invertor display
Reparatii lampa display
Reparatii LVDS (panglica) display

Daca si dumneavoastra vi s-a spart sau vi s-a defectat ecranul de laptop, inseamna ca aveti nevoie de serviciile de incredere ale unui centru de reparatii. La onlaptop.ro stim cat de important este pentru dumneavoastra sa inlocuiti sau sa reparati displayul de laptop in cel mai scurt timp, cu efort financiar minim sio solutie cu adevarat fiabila, care sa reziste in timp. De aceea, seviciile noastre de reparatie display laptop se concentreaza pe cerintele si nevoile dumneavoastra.

Noi suntem pregatiti sa reparam sau sa inlocuim displayul de laptop, indiferent de marca acestuia. Nu trebuie sa pierdeti timp si sa cautati in mai multe locuri, nu este nevoie sa va consumati energia si nervii incercand sa intelegeti cum functioneaza anumite compatibilitati si care este pana la urma solutia optima in cazul dumneavoastra.

Asta pentru ca, inlocuirea unui display de laptop presupune cunoasterea unor informatii tehnice pe baza carora se alege un nou tip de ecran care ar trebui sa se potriveasca perfect in locul celui vechi. Nu e loc de greseli. In plus, daca achizitionati noul display de la noi, montajul se va face gratuit.

Dar poate nu este nevoie sa inlocuiti displayul cu totul. In functie de simptome si de diagnosticul efectuat de inginerii nostri de la service, se poate ajunge la concluzia ca cea mai ieftina si buna solutie in cazul dumneavoastra este reparatia.

Operatiunea de reparatie display laptop se poate face, in functie de situatie prin reparatia pamblicii LVDS sau a a lampii ecranului. Si acestea sunt componente care se pot inlocui in cazul in care nu se pot repara. O alta piesa care poate duce la functionarea deficitara a displayului de laptop este invertorul, iar daca se constata ca acesta este defect, va trebui schimbat.

Iata deci ca reparatia de display de laptop este o activitate complexa, care presupune mai multe etape si solutii in functie de problema existenta. Insa indiferent de aceasta problema, va asiguram ca in service-ul onlaptop.ro veti beneficia de servicii complete de reparatie display laptop in timp util pentru dumneavoastra

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru reparatie display laptop ?

Venim noi la tine !

intrebare-ajutor  formular-intrebareTrimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Avantaje reparatii laptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata
Consultanta gratuita
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6)
Folosim numai piese originale
Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

Reparatii de calitate la Service OnLaptop

Reparare sau inlocuire balamale laptop
Reparatie display laptop
Reparatii porturi laptop (audio,HDMI, USB etc.)
Inlocuire tastatura, baterie, unitate optica, HDD, memorie laptop
Upgrade laptop
Putem inlocui componente de pe placa de baza
Putem inlocui sau relipi chipsetul placii de baza
Putem repara si inlocui placa de baza a laptopului
Oferim servicii de inlocurie, deparolare si rescriere pentru Bios

Sună acum
Adresa