fbpx

Ai un hard disk defect si necesita inlocuire sau reparatie ?

hdd-2Chiar daca va salvati datele importante pe hard diskul laptopului, trebuie sa fiti constienti ca acesta, ca orice alta componenta electronica se poate defecta sau se poate infecta de virusi ce corup sau sterg fisierele. De aceea, este recomandat sa faceti back-up si sa va pastrati datele importante pe inca cel putin o alta sursa sigura (de exemplu un stick usb sau cd/dvd).

Cel mai neplacut lucru care apare atunci cand hard diskul de laptop se deterioreaza si trebuie inlocuit este faptul ca va puteti pierde informatii importante. Si totusi ce ar trebui sa faceti atunci cand banuiti ca exista o problema cu hard diskul de laptop?

Pentru a rezolva situatia rapid, sigur si cu costuri minime, va recomandam sa ne contactati pentru reparatie sau inlocuire hard disk de laptop. Aceste componente de stocare a datelor pot fi usor diferite si va pot pune in dificultate. Puteti incerca sa inlocuiti singur hard diskul insaexista riscul sa comandati o componenta care nu s-ar potrivi cu restul sistemului mobil.

Faptul ca stiti exact care este modelul de laptop nu va ajuta intotdeauna sa identificati corect ce hard disk este compatibil cu acesta. Pentru a fi sigur poate fi uneori nevoie sa verificati fisa tehnica a laptopului sau sa scoateti hard diskul pentru a vedea ce dimensiune si ce interfata de conectare are. Interfata hard diskului poate fi SATA sau IDE/EIDE (cu 44 de pini). In ceea ce priveste dimensiunea hard diskurilor de laptop, este adevarat ca majoritatea au 2.5 inch, insa mai exista o serie de netbookuri sau ultra portabile care functioneaza cu hard diskuri de 1.8 inch.

In afara de problema compatibilitatii dintre hdd-uri, trebuie sa recunoasteti ca demontarea hard diskului este o operatiune solicitanta, care trebuie facuta cu multa atentie pentru a nu deteriora alte piese din interior. In timp ce la unele laptopuri hard diskul se afla pe un rack si se poate scoate mai usor, in alte cazuri poate fi nevoie sa desprindeti tot capacul de pe spate pentru a ajunge la hard disk. Daca faceti o miscare gresita sau trageti mai tare de un fir exista riscul sa stricati alte componente din laptop.

Inlocuire HDD laptop sau SSD laptop pentru Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill.

Ca orice componenta, si hard-ul se defecteaza din mai multe cauze externe sau doar pentru ca durata de viata a expirat.

Cele mai des intalnite semne si probleme pentru un HDD defect :

Apa, caldura sau socuri toate reprezinta amanitari grave la adresa HDD-urilor interne sau externe ;
Ventilatia inadecvata poate duce la supraincalzire si in cele din urma poate provoca daune HDD-ului. Laptop-ul nu trebuie sa fie fierbinte la atingere, de aceea trebuie sa efectuati o curatare periodica asigurand astfel o ventilatie adecvata;
Dispar date, erori de disc si un sistem lent;
Zgomote de avertizare ciudate, cum ar fi macinarea, caraituri sau scartaituri;

inlocuire HDD laptop inlocuire HDD laptop inlocuire HDD laptop montaj-gratui-inlocuire HDD laptop

Hard disk-ul este unul dintre putinele piese mecanice al laptop-ului, astfel durata de viata este limitata iar procesul de inlocuire HDD laptop este inevitabila .

Cand apelati la un service specializat in reparatii si inlocuire hdd de laptop aveti garantia ca personalul care se va ocupa de laptopul dumneavoastra detine toate cunostintele pentru a realiza operatiunea in cele mai bune conditii si, dupa caz, pentru a va propune cele mai bune variante pe care le aveti la dispozitie (reparatie sau inlocuire).

Asfel reparatia se poate realiza cu succes, iar inlocuirea hard diskului de laptop se va face in conformitate cu cerintele de siguranta.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru inlocuire HDD laptop ?

Venim noi la tine !

intrebare-ajutor  formular-intrebareTrimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Avantaje inlocuire HDD laptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata
Consultanta gratuita
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6)
Folosim numai piese originale
Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

Reparatii de calitate la Service OnLaptop

Reparare sau inlocuire balamale laptop
Reparatii porturi laptop (audio,HDMI, USB etc.)
Inlocuire tastatura, baterie, unitate optica, HDD, memorie laptop
Upgrade laptop
Putem inlocui componente de pe placa de baza
Putem inlocui sau relipi chipsetul placii de baza
Putem repara si inlocui placa de baza a laptopului
Oferim servicii de inlocurie, deparolare si rescriere pentru Bios

Sună acum
Adresa