fbpx

Daca incarcatorul laptop-ului nu mai functioneaza, aveti nevoie de reparatie sau inlocuire .

Desi defectiunea incarcatorului nu pare un lucru grav(pe langa faptul ca nu mai puteti incarca laptopul), totusi poate duce la lucruri mai complicate.

Incarcatorul sau alimentatorul este o componenta externa a laptopului de care aveti nevoie pentru a incarca bateria. Ca orice alte piese electronice si incarcatoarele sunt supuse inevitabil defectiunilor, mai ales ca ele sunt folosite des si se conecteaza la priza. Pot aparea o multime de probleme legate de nefunctionalitatea alimentatoarelor de laptop, de aceea cand observati acest lucru veti incerca sa rezolvati cat mai repede problema ca sa puteti folosi in continuare laptopul.

Reparatii, inlocuire incarcator laptopPosibile probleme care pot aparea cu incarcatorul de laptop si care necesita reparatie sau inlocuire:

– observati ca alimentatorul nu mai incarca deloc bateria si laptopul nu mai porneste caci nu este alimentat; daca incarcatorul are un led pe el puteti observa ca acesta nu se mai aprinde in culoarea verde

– din cauza ca unele alimentatoare sunt realizate din componente de slaba calitate, se poate intampla ca acesta pur si simplu sa se “arda”, sa “ia foc” in timp ce este conectat la priza. Lucrul acesta se intampla foarte rar cu alimentatoarele de laptop originale, dar destul de frecvent cu alimentatoarele compatibile chinezesti. De aceea, cand incarcatorul existent s-a defectat este extrem de important sa-l inlocuiti cu unul de buna calitate, de preferinta original. In acest fel veti evita asemenea cazuri neplacute.

– in unele situatii mai rare incarcatorul poate sa fie bun, insa cablul de alimentare de la incarcator pana la priza sa se fi defectat. De aceea va fi in avantajul dumneavoastra sa veniti la service-ul nostru pentru a verifica exact care este problema legata de incarcatorul laptopului si cum se poate rezolva aceasta.

– uneori se poate intampla ca alimentatorul sa tranfere energie la laptop, dar sa nu o incarce. Practic totul merge bine cat timp alimentatorul este conectat la priza, dar cand il scoateti, laptopul se stinge aproape instantaneu. In aceasta situatie se poate intampla ca bateria sa fie de fapt problema. Daca va confruntati cu asemenea probleme, va asteptam in service-ul nostru pentru o diagnosticare corecta si o solutie optima.

Este adevarat ca in unele cazuri incarcatoarele de laptop se mai pot repara, insa costul de reparatie este in general prea costisitor. Oricum, specialistii nostri gasesc intotdeauna cea mai ieftina, mai sigura si mai avantajoasa solutie pentru fiecare situatie.

Daca incarcatorul de laptop s-a defectat si necesita reparatie sau inlocuire, este deosebit de important sa nu incercati sa-l reparati pe cont propriu acasa mai ales daca sunteti amator (pentru ca exista riscuri de ardere daca veti face anumite operatiuni neconforme si il veti conecta ulterior la curent). In plus, ar trebui sa tineti cont ca fiecare laptop in parte are nevoie de un anumit model de incarcator, de aceea nu este recomandat nicioadata sa incercati sa-l incarcati cu alte alimentatoare cu tensiuni diferite.

Reparatii, inlocuire incarcator laptop Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill.

In functie de defectiunea pe care o are acesta poate cauza mai multe probleme :

  • Nu incarca(evident)
  • Un scurt pe fir sau in transformator poate duce la arderea modulului de incarcare, arderea traseului de pe placa de baza, arderea unor chip-uri si/sau mosfeti, etc.

 

Reparatii, inlocuire incarcator laptopReparatii, inlocuire incarcator laptop

Reparatii, inlocuire incarcator laptopToate aceste lucruri duc la costuri ridicate ale reparatiei. Puteti preveni aceste probleme achizitionand un incarcator nou.

NOTA : Fiecare laptop are modelul lui de incarcator cu mufe si voltaje diferite. Nu incercati incarcare lui cu alte incarcatoare de la alte laptop-uri.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru reparatii, inlocuire incarcator laptop ?

Venim noi la tine !

intrebare-ajutor  formular-intrebareTrimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Avantaje inlocuire incarcator laptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata
Consultanta gratuita
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6)
Folosim numai piese originale
Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

Reparatii de calitate la Service OnLaptop

Inlocuire incarcator laptop
Reparatii mufa incarcator laptop
Reparare sau inlocuire balamale laptop
Reparatii porturi laptop (audio,HDMI, USB etc.)
Inlocuire tastatura, baterie, unitate optica, HDD, memorie laptop
Upgrade laptop
Putem inlocui componente de pe placa de baza
Putem inlocui sau relipi chipsetul placii de baza
Putem repara si inlocui placa de baza a laptopului
Oferim servicii de inlocurie, deparolare si rescriere pentru Bios

Sună acum
Adresa