fbpx

reparatii-placa-video-laptopMotherboard sau “componenta de baza” din orice laptop se poate defecta la randul sau. Aceasta este cea mai complexa componenta pe care sunt asezate celelalte piese interne din laptop: procesor, ram, placa video, hdd, retea. In general, daca un laptop nu mai porneste deloc, cel mai probabil are placa de baza defecta.

Daca laptopul nu mai porneste, porneste insa nu afiseaza nimic pe ecran, reparatii placa de baza laptopusb-urile sunt nefunctionale sau placa de retea nu detecteaza cablul introdus este posibil ca laptopul sa aiba o problema pe placa de baza.

Veniti la noi pentru reparatii placa de baza indiferent de modelul de laptop pe care il aveti (Dell, HP, IBM, Fujitsu Siemenes, Toshiba, Acer, MSI si nu numai). Datorita experientei si cunostintelor tehnicienilor nostri, precum si aparaturii speciale performante vom putea gasi impreuna cu dumneavoastra varianta optima pentru rezolvarea problemei cu care va confruntati.

Este bine sa stiti ca puteti face cateva lucruri pentru a preveni deteriorarea si defectarea placii de baza a laptopului. Astfel, o placa de baza se poate strica pentru ca nu ati curatat laptopul de praf la timp. De aceea, pentru a evita defectarea celei mai importante componente din laptop, specialistii IT va recomanda sa mergeti in service si sa solicitati o curatare completa de praf.

Apoi, in cazul in care ati constatat ca ceva nu e in regula cu laptopul dumneavoastra si cu placa de baza, indicat este sa mergeti cu el la un service specializat si nu sa-l dati unei persoane mai putin experimentata care ar putea incerca sa vi-l repare. Laptopurile sunt echipamente extrem de sensibile din punct de vedere al organizarii componentelor interne, de aceea este bine sa va adresati inginerilor competenti care au cunostintele, experienta si indemanarea necesare pentru a umbla in interiorul laptopului, cu scopul de a-l repara.

Reparatii placa de baza laptop Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill.

De cele mai multe ori defectele aparute la placa de baza a laptop-ului survin din cauza faptului ca laptopul nu este curatat de praf periodic, s-a folosit un incarcator universal sau compatibil de proasta calitate, din greseala ati varsat lichide pe tastatura laptopului ori s-a incercat repararea anumitor componente de catre o persoana nespecializata.

Reparatiile de placa de baza de laptop presupun relipirea  chipurilor cu probleme (reballing) sau inlocuirea lor completa. Practic placa de baza de laptop se curata atent cu ultrasunete si se refac traseele defecte de pe pcb. Specialistii nostri pot inlocui la nevoie smd-urile si tranzistorii pentru reparatia placii de baza.

Service-ul onlaptop.ro este dotat cu echipamente moderne performante pentru a asigura de fiecare data o reparatie de durata. In plus veti beneficia de garantie pentru orice reparatie solicitata.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru reparatii placa de baza laptop ?

Venim noi la tine !

intrebare-ajutor  formular-intrebareTrimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Avantaje reparatii laptop

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata
Consultanta gratuita
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6)
Folosim numai piese originale
Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

Reparatii de calitate la Service OnLaptop

Reparatii placa de baza laptop
Reparare sau inlocuire balamale laptop
Reparatii porturi laptop (audio,HDMI, USB etc.)
Inlocuire tastatura, baterie, unitate optica, HDD, memorie laptop
Upgrade laptop
Putem inlocui componente de pe placa de baza
Putem inlocui sau relipi chipsetul placii de baza
Putem repara si inlocui placa de baza a laptopului
Oferim servicii de inlocurie, deparolare si rescriere pentru Bios

Sună acum
Adresa