fbpx

BIOS-ul (Basic Input/Output System) este componenta care face legaturile dintre componentele hardware si sitemul de operare. La fiecare pornire el verifica componentele laptop-ului si incarca sistemul de operare de pe HDD asigurand si controlul dispozitivelor externe .

Rescriere BIOS, EC, KBC laptopRescriere BIOS la un laptop presupun activitati complexe corelate cu o serie de cunostinte it hardware si software foarte bune.

Specialistii nostri competenti cunosc toate procedurile necesare pentru a realiza aceste operatiuni in cel mai scurt timp si cat mai sigur pentru laptopul dumneavoastra. Reparatiile sunt de durata si beneficiaza de garantie.

In cazul desktopurilor problema rescrierii sau deparolarii BIOS-ului este relativ simpla (se poate face prin scoaterea bateriei chiar daca nu este o solutie recomandata intotdeauna sau se foloseste un jumper special care se afla pe placa). Dar in cazul laptopurilor situatia devine putin mai complicata. Acestea sunt echipamente portabile care se pot sustrage mai usor, de aceea producatorii de laptopuri au creat pentru ele un sistem mai puternic de protectie. In concluzie, daca din anumite motive v-ati parolat BIOS-ul si ati uitat parola, nu veti mai putea folosi laptopul.

BIOS-ul nu este ceva de care sa va loviti in mod curent cand folositi un laptop decat daca alegeti sa-l protejati printr-un cuvant cheie. Daca BIOS-ul este parolat veti intampina unele dificultati. Practic BIOS-ul face legatura dintre partea de hard si intreg sisteml de operare de pe laptop. De fiecare data cand porniti laptopul, BIOS-ul este cel care face o verificare amanuntita a componentelor interne si incarca SO de pe hard disk.

Exista cateva setari importante pe care le puteti face din BIOS (de exemplu sa setati secventa de Boot), iar daca nu stiti sau ati uitat parola, din pacate nu mai puteti accesa acest meniu. In aceasta situatie, veti descoperi ca este mai simplu sa solicitati o deparolare bios intr-un centru specializat cum este onlaptop.ro si sa rezolvati rapid problema.

Dar poate cel mai grav este atunci cand aveti parola pe BIOS si nu mai puteti accesa deloc fisierele de pe laptop. Constatati ca laptopul nu mai porneste sau ca la inceput cand deschideti laptopul apare o eroare pe ecran de care nu scapati nicicum caci nu cunoasteti parola de acces.

In aceste cazuri, dar si atunci cand BIOS-ul este virusat sau pe laptop a fost scris un BIOS corupt, cu o versiune eronata, cand apar erori de BIOS in sistemul de operare sau descoperiti ca anumite componente nu sunt compatibile cu sistemul de operare ne puteti contacta pentru a solutia rapid si la cele mai avantajoase preturi problema cu care va confruntati.

Cand ai nevoie de interventii asupra BIOS-ului ?

Ai uitat parola de la BIOS si nu mai poti accesa calculatorul
BIOS-ul trebuie actualizat
A fost scris un BIOS corup, sau versiunea gresita
In timpul actualizari laptop-ul s-a blocat
Laptop-ul nu mai porneste
BIOS-ul a fost virusat
La conectarea incarcatorului laptop-ul nu se alimenteaza sau nu mai incarca bateria
Apar erori de BIOS in Windows sau componente incompatibile cu sistemul de operare

deparolare bios laptop deparolare bios laptop deparolare bios laptop deparolare bios laptop

Experienta indelungata si numarul clientilor multumiti de rezultatele reparatiilor, rescrierilor, deparolarilor de bios sunt cei care ne recomanda.

Noi putem face rescriere, deparolare BIOS pentru orice tip de laptop.

Rescriere BIOS laptop Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill.

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru deparolare sau rescriere BIOS laptop ?

intrebare-ajutor  formular-intrebareTrimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Avantaje rescriere BIOS

Durata scurta pentru realizarea reparatiilor
Cel mai bun raport calitate/pret
Folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
Garantie pentru orice tip de reparatie executata
Consultanta gratuita
Diagnosticare gratuita in maxim 72 ore(in functie de problema laptop-ului)
Preluare gratuita a echipamentului de la domiciliul clientului (Bucuresti Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6)
Folosim numai piese originale
Toate reparatiile sunt testate dupa standardele producatorului

Reparatii de calitate la Service OnLaptop

Deparolare BIOS laptop
Rescriere BIOS laptop
Inlocuire incarcator laptop
Reparatii mufa incarcator laptop
Reparare sau inlocuire balamale laptop
Reparatii porturi laptop (audio,HDMI, USB etc.)
Inlocuire tastatura, baterie, unitate optica, HDD, memorie laptop
Upgrade laptop
Putem inlocui componente de pe placa de baza
Putem inlocui sau relipi chipsetul placii de baza
Putem repara si inlocui placa de baza a laptopului
Oferim servicii de inlocurie, deparolare si rescriere pentru Bios

Sună acum
Adresa