ADMINISTRARE, CONFIGURARE SI SECURIZARE

Retele de calculatoare

File sharing de mare viteza
Backup de date
Solutii firewall
Solutii IT personalizate

In zilele noastre, accesul la Internet si e-mail este o necesitate pentru orice afacere. Din acest motiv este extrem de important sa va asigurati ca reteaua si infrastructura IT sunt administrate, configurate si protejate.

administrare, configurare si securizare RETELE DE CALCULATOARE

Atunci cand aveti nevoie de un serviciu de incredere pentru retelele de calculatoare, OnLaptop implementeaza o gama variata de solutii it premium la preturi avantajoase..

Cu o echipa formata din personal tehnic si suport, OnLaptop ofera o performanta IT imbunatatita pentru IMM-uri, corporatii si organizatii din sectorul public din Romania.

Indiferent daca aveti nevoie de configurari, instalari, actualizari sau intretinere si asistenta pentru echipamentele dvs, personalul OnLaptop va lucra pentru a rezolva problemele cu care se confrunta compania dvs. In acelasi timp afacerea este protejata de cele mai recente probleme de securitate si amenintari.

Retele de calculatoare – Pastrati-va reteaua in siguranta

Printr-o retea de calculatoare intelegem un sistem care interconecteaza mai multe echipamente (calculatoare, servere, imprimante etc.), permitand unor programe ce se executa pe acestea sa comunice intre ele .

Bineinteles, securitatea retelei nu se refera doar la solutii antivirus, ci la educarea utilizatorilor si la planificarea anticipata. OnLaptop va efectua o inspectie si analiza detaliata a infrastructurii de retea, a solutiilor de backup, si va va recomanda solutiile potrivite pentru a pre-intampina bresele de securitate.

Virusi si programe spyware

Pierderea productivitatii in cazul in care un PC este infectat cu un virus este frustrant – in cazuri extreme datele pot fi pierdute. Chiar daca ati achizitionat deja un software antivirus, este posibil sa nu fiti pe deplin in siguranta. Majoritatea aplicatiilor de software antivirus pastreaza diverse „gauri de securitate” care ar putea fi o amenintare la adresa retelei dvs.

Spyware-ul poate incetini, de asemenea, reteaua si calculatoarele, dar cel mai important, acesta poate fi folosit pentru a aduna informatii confidentiale care pot fi utilizate mai tarziu in scopuri frauduloase.

OnLaptop poate implementa solutii antivirus adecvate pentru afacerea dvs., oferindu-va o protectie maxima impotriva atacurilor. Multi oameni nu sunt constienti de faptul ca acest lucru poate fi cu siguranta controlat, oferindu-va linistea ca toate PC-urile sunt actualizate si sigure cu un instrument central de gestionare si raportare.