Schimbare tastatura laptop – Problemele cu tastatura laptopului sunt printre cele mai frecvente cu care ne confruntam. Chiar daca uneori aceasta se poate repara, de cele mai multe ori va fi nevoie de schimbare tastatura laptop.

Exista o multime de cauze ale defectelor aparute la tastaturile de laptop. Uneori defectiunile interne pot determina o functionare necorespunzatoare a tastaturii. In alte cazuri, unele taste pot sari de pe suport si pentru utilizator este dificil sa le aseze inapoi. Daca va confruntati cu o asemenea problema ne puteti contacta la reparatii laptopuri onlaptop.ro.

Schimbare tastatura laptopDar cauzele principale care determina defectiuni la nivelul tastaturii sunt lichidele scurse accidental si depunerea mizeriei si prafului printre taste. Aceste cauze duc de cele mai multe ori la defectiuni iremediabile si la necesitatea de schimbare tastatura laptop. Indiferent de cauza problemei, la onlaptop.ro vom gasi de fiecare data cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Despre schimbare tastatura laptop

Probleme hardware. In acest caz tastatura nu mai functioneaza pentru ca exista intreruperi pe cablul dintre ea si placa de baza. Pentru a evita astfel de probleme nu inchideti laptopul din buton, ci folositi inchiderea standard cu Shut Down.

Probleme software. In aceasta situatie tastatura functioneaza necorespunzator din cauza unor programe pe care le-ati instalat recent. Pentru a rezolva problema ar trebui sa identificati despre ce aplicatie este vorba si sa o dezinstalati sau sa instalati driverele necesare. Nu stiti sa faceti acest lucru? Contactati-ne la onlaptop.ro iar noi va vom ajuta in cel mai scurt timp.

Accidente. Aici intra toate acele situatii cand se intampla ca lichidul sa ajunga direct pe tastatura laptopului nostru. Poate fi vorba despre apa, suc, cafea etc. Toate sunt daunatoare, dar cele care contin zahar pot ataca rapid componentele interne. Cel mai bun sfat pentru dumneavoastra in acest caz este sa evitati sa va beti cafeaua in fata laptopului, sa nu tineti laptopul pe masa cand acolo exista apa sau suc. Preventia este cea mai buna solutie.

Daca insa, vi se intampla un astfel de accident, principalul lucru pe care trebuie sa-l tineti minte este ca in niciun caz sa incercati sa scuturati apa exact spre zona displayului. In peste 90% din astfel de accidente este nevoie de schimbarea tastaturii. In cazul in care va confruntati cu o asemenea problema noi va putem ajuta cu inlocuirea tastaturii.

Sunati acum la 0761 431 575 sau 0761 431 576 pentru servicii de schimbare tastatura si reparatii complete de laptopuri.

2 Response Comments

  • Adrian  19/02/2017 at 23:29

    Am un hp dv2 cu tastatura alba . Cat ar putea costa o tastatura noua cu montaj inclus ?

    Răspunde
  • Cristi  29/02/2016 at 11:25

    buna ziua, Am un laptop HP ENVY 15 G9X80EA si as vrea sa-si schimb tastatura. Tasta ENTER este sub forma L intors. Cat ma costa ?

    Răspunde

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.