Service Laptop Popesti Leordeni

Ai un laptop defect si ai nevoie de service specializat pentru reparatie ?

1. Seriozitate. | 2. Promptitudine. | 3. Preturi avantajoase.
Suntem siguri ca acestea sunt principalele 3 lucruri pe care le aveti in vedere atunci cand cautati un service cand vi s-a defectat laptopul .

Alege Service OnLaptop, un service recomandat de sute de clienti pentru reparatii fiabile si de durata

Tehnicienii nostri de la service laptop Popesti Leordeni va ofera o gama larga de servicii de reparatie.

Indiferent de problema – de la curatare de praf pana la componente dezlipite sau rupte – va stam la dispozitie cu tarife rezonabile si reparatii fiabile, insotite de garantie.

Diagnosticare defect in service laptop Popesti Leordeni

Nu stiti care este problema cu laptopul dumneavoastra?
De fapt, un simptom manifestat poate avea o sumedenie de cauze, iar pana cand nu este identificata adevarata problema care sta la baza defectului, este dificil sa ne pronuntam care este cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Cu ajutorul unui sistem rapid de diagnosticare, tehnicienii nostri isi pot da seama in scurt timp ce trebuie facut mai departe pentru ca laptopul dumneavoastra sa functioneze din nou in mod corect.

3 Defectiuni comune ce se pot repara in service laptop Popesti Leordeni

1. Display. In zilele noastre ecranele de laptop se pot sparge cu usurinta sau luminile din spate pot sa nu functioneze cum ar trebui. De asemenea, ecranele pot fi afectate de pixeli morti, linii verticale sau cablul panglica de la ecran poate fi deteriorat. La service laptop Popesti Leordeni putem repara si inlocui orice display LCD sau LED.

2. Probleme de hard disk. Cele mai frecvente simptome in acest caz sunt: ecran albastru, inghetarea imaginii sau faptul ca laptopul nu porneste deloc sau porneste aleatoriu, mesaje de tip “Operating System Not Found” sau “Missing Operating System”. Daca hdd-ul laptopului este defect va putem ajuta sa-l inlocuiti, cu unul de aceeasi capacitate sau cu o capacitate mai mare.

3. Probleme cu placa de baza. Par a fi cele mai complexe probleme si cel mai dificil de gestionat, dar solutii exista si reparatiile realizate la placa de baza sunt de cele mai multe ori cu succes. La service laptop Popesti Leordeni refacem lipituri la placile de baza si la placile video, oferind reparatii de calitate si fiabile.

Va rugam sa ne contactati si pentru alte tipuri de reparatii ce implica inlocuire componente, porturi si mufe defecte, alimentatoare, baterii, tastaturi, carcase de laptop, curatare de praf, deparolare bios etc.

Este mai ieftin sa cumparati un laptop nou sau sa-l reparati pe cel care face cateva probleme? Tehnicienii nostri va vor ajuta sa gasiti raspunsul corect la aceasta intrebare si sa decideti care este cea mai buna decizie in cazul dumneavoastra. Datorita preturilor de reparatie rezonabile si competitive aproape intotdeauna realizam ca cea mai buna alegere este repararea laptopului existent.

service laptop Popesti LeordeniSpecialistii nostri vor determina cauza problemei in cel mai scurt timp si va pot oferi o estimare corecta a defectiunii. Tehnicienii nostri sunt instruiti pentru rezolvarea tuturor problemelor pe care le poate avea un laptop indeferent de model.
Service laptop Popesti Leordeni multibrand – Reparatii laptop de durata pentru orice model de laptop

Nu ai timp sa ajungi la Service OnLaptop pentru reparatie ?

Service OnLaptop ajunge la tine prin completarea formularului de mai jos.

Ce se intampla dupa ce ai completat si trimis formularul ?

 1. Cererea dvs. va fi preluata de un tehnician
 2. Se va face un deviz de constatare si ridicare al laptop-ului
 3. La ridicarea laptop-ului o sa primiti devizul de intrare in service
 4. Laptop-ul ajunge in service pentru diagnosticare
 5. Dupa stabilirea defectului o sa fiti contactat pentru a va comunica pretul
 6. Dupa ce avem acceptul dvs. trecem la repararea laptop-ului
 7. Dupa reparatie laptopul ajunge la dvs.

NOTA : Costul de ridicare si returnare laptop este de 50 RON pentru Popesti Leordeni la care se adauga costul reparatiei.

Diagnosticare rapida in max 24-48 de ore

Reparatii fiabile la preturi competitive

intrebare-ajutor  formular-intrebareTrimiteti intrebarea dvs. si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

In Service OnLaptop puteti beneficia de urmatoarele operatiuni : Curatare Laptop de praf | BGA Reballing laptop | Reparatii placa video laptop | Reparatie, inlocuire display laptop | Reparatii placa de baza laptop | Reparatie, inlocuire HDD laptop | Reparatii ventilator racire laptop | Reparatii carcasa laptop | Rescriere, Deparolare BIOS laptop | Inlocuire baterie laptop, acumulator | Reparatii, inlocuire incarcator laptop | Reparatie, inlocuire tastatura laptop | Reparatii mufa alimentare laptop | Reparatii porturi audio laptop | Reparatii porturi usb laptop

Reparam orice model de laptop – Service laptop Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill.

Venim noi la tine ! Service Laptop Popesti Leordeni

2 Response Comments

 • Buzac  05/04/2017 at

  Cei mai buni, am rezolvat multe probleme la ei si totul functioneaza foarte bine.

  Răspunde
 • Adriana  19/02/2017 at

  Am dus laptop-ul la ei si au facut reparatia fara probleme. Ii recomand si le multumesc pentru ajutor .

  Răspunde

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.