Proceduri atunci cand lasati laptopul in service pentru reparatia mufei de alimentare

Proceduri atunci cand lasati laptopul in service pentru reparatia mufei de alimentare

Pot sa-mi pastrez hard-diskul?

Sigur. Va putem repara laptopul si mufa de alimentare fara ca laptopul sa aiba neaparat un hdd instalat. Deci nu ezistati sa pastrati hard diskul daca aveti nevoie de el sau de datele de pe el si sa aduceti laptopul la reparat.

Aveti nevoie si de incarcatorul meu?

Da. Este recomandat pentru ca atunci cand facem investigatii si incercam sa dam un diagnostic corect tinem cont de mai multe aspecte. Ideea e in felul urmator: poate credeti ca problema este cu mufa de alimentare, dar de fapt se poate intampla ca alimentatorul sa fie de vina pentru ca laptopul nu incarca sau incarca aleatoriu. Noi vrem sa diagnosticam problema cu certitudine. Am observat de asemenea ca uneori utilizatorii folosesc un incarcator nepotrivit, lucru ce poate duce la probleme ulterioare pe partea de mufa de alimentare.

Aceasta reparatie a mufei de alimentare imi va rezolva problema pe care o am?

Sigur. Toate reparatiile pe care le efectuam au garantie si sunt durabile. Incercam sa nu reparam atunci cand stim ca solutia nu este una viabila. Ne dorim sa avem clienti multumiti, motiv pentru care ne straduim sa alegem cele mai eficiente solutii din punct de vedere calitativ si financiar.

Dar ce se intampla daca nu puteti sa faceti reparatia?

Daca problema este cu mufa de alimentare de pe laptop, la onlaptop -service laptopuri vom efectua cu succes reparatia. In cazuri foarte rare, problema poate fi cauzata de o placa de baza defecta, dar in aceasta situatie tehnicienii nostri va vor oferi un diagnostic corespunzator si veti sti ce trebuie sa faceti mai departe. Si in aceste situatii va vom oferi cateva optiuni, inclusiv inlocuirea placii de baza daca este cazul.

Cat dureaza reparatia in service laptopuri Onlaptop?

Solutionam problemele in ordinea primirii lor, dar daca aveti o urgenta va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti mai multe despre aceasta. In general reparatii dureaza 2-3 zile lucratoare, insa uneori poate dura si mai mult daca problema este mai complexa. In anumite situatii este nevoie sa comandam piese speciale, dar veti fi informat cu privire la aceste aspecte.

Reparatii mufa de alimentare in service laptopuri (www.onlaptop.ro) Onlaptop.ro efectueaza prin tehnicienii sai bine pregatiti reparatii de mufe de alimentare de pe laptopuri. De fapt problema este atat de frecventa incat ne ocupam de astfel de cazuri aproape zilnic. Noi avem deja pe stoc mai multe mufe de alimentare si de aceea reusim sa rezolvam rapid solicitarile de reparatii.Produse recomandate