Memorii RAM Laptop

Memorii RAM Laptop

27 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Memorii Ram Laptop. Memoriile Kingspec reprezinta o varianta avantajoasa pentru laptop-ul tau

Memoria RAM (Random Access Memory) reprezinta denumirea oferita pentru orice tip de memorie volatila de laptop, aceasta poate fi accesata aleator si ofera , indiferent de oridine, acces la orice adresa fiind creata prin intermediul unor cipuri (circuite integrate).

Avantajul momeriei RAM - consta in viteza de acces extrem de mare, fiind de mii de ori mai rapida.

Capacitatea memoriei - indiferent de tipul sau modelul memoriei sunt produse intr-o serie atipica: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB

Numarul de pini - DDR2 si DDR3 au 240 pini pe cand DDR4 si DDR5 288 pini

Frecventa si tensiunea de alimentare - masurarea memoriei RAM este facuta in functie de cate clicluri pe secunda poate efectua (orice citire/scriere reprezinta un ciclu).DDR3 (800-2666,6 MHz și 1,5 V), DDR4 (1600-3200 MHz și 1,2 V), DDR5 (4800-6400 MHz și 1,1 V)

Rata de transfer si largimea de banda - rata de stransfer reprezinta cantitatea de informatii care poate fi transferata in sau din memorie iar largimea de banda este data in megatransfer (MT/s) sau gigatransfer (GT/s)

Intrebari frecvente

 • Cum alegi memoria RAM potrivita laptop-ului tau?

  Compatibilitatea memoriei poate fi verificata usor in baza specificatiilor oferite de producatorul laptop-ului (ASUS, Lenovo, Apple, Acer, DELL, HP etc.)

 • Cum verifici compatibilitatea memoriei RAM?

  Cea mai simpla metoda pentru a comanda memoria dorita este sa compari specificatiile laptop-ului cu cele ale memoriei dorite.

 • Migrarea datelor de pe HDD pe SSD cat dureaza?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.