Memorii RAM Laptop

Memorii RAM Laptop

26 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
OnLaptop Premium Service

Reparatii fara bataie de cap. Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de "OnLaptop Premium Service".

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

Memorii Ram Laptop. Memoriile Kingspec reprezinta o varianta avantajoasa pentru laptop-ul tau

Memoria RAM (Random Access Memory) reprezinta denumirea oferita pentru orice tip de memorie volatila de laptop, aceasta poate fi accesata aleator si ofera , indiferent de oridine, acces la orice adresa fiind creata prin intermediul unor cipuri (circuite integrate).

Avantajul momeriei RAM - consta in viteza de acces extrem de mare, fiind de mii de ori mai rapida.

Capacitatea memoriei - indiferent de tipul sau modelul memoriei sunt produse intr-o serie atipica: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB

Numarul de pini - DDR2 si DDR3 au 240 pini pe cand DDR4 si DDR5 288 pini

Frecventa si tensiunea de alimentare - masurarea memoriei RAM este facuta in functie de cate clicluri pe secunda poate efectua (orice citire/scriere reprezinta un ciclu).DDR3 (800-2666,6 MHz și 1,5 V), DDR4 (1600-3200 MHz și 1,2 V), DDR5 (4800-6400 MHz și 1,1 V)

Rata de transfer si largimea de banda - rata de stransfer reprezinta cantitatea de informatii care poate fi transferata in sau din memorie iar largimea de banda este data in megatransfer (MT/s) sau gigatransfer (GT/s)

Intrebari frecvente

 • Cum alegi memoria RAM potrivita laptop-ului tau?

  Compatibilitatea memoriei poate fi verificata usor in baza specificatiilor oferite de producatorul laptop-ului (ASUS, Lenovo, Apple, Acer, DELL, HP etc.)

 • Cum verifici compatibilitatea memoriei RAM?

  Cea mai simpla metoda pentru a comanda memoria dorita este sa compari specificatiile laptop-ului cu cele ale memoriei dorite.

 • Migrarea datelor de pe HDD pe SSD cat dureaza?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.