Reparatii CalculatoareReparatii Calculatoare
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii Calculatoare - Curățare, upgrade, asamblare

021 555 94 46

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul Pick-Up & Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU Telefon

Calculatorul tau are probleme? Echipa noastra este specializata in reparatii calculatoare de orice tip, indiferent daca ai nevoie de reparatii hardware, curatare, upgrade, asamblare sau configurare calculatoare, cu siguranta iti putem oferii cea mai optima solutie pentru rezolvarea problemei pe care o ai cu sistemul tau. OnLaptop - Service de Calculatoare dispune de o echipa de tehnicieni ce este foarte bine pregatita si experimentata in reparatii calculatoare. Astfel reusim sa oferim o gama larga de servicii depanare calculatoare precum: Upgrade componente PC, Schimbare componente defecte, configurarea sistemului, instalare windows, inlocuire procesor, inlocuire sursa defecta, reparatii placi de baza pentru pc si multe alte servicii de reparatii calculatoare.

REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate
Reparatii Calculatoare Orice Tip

Punem In Aplicare Cele mai eficiente Solutii De Reparatii Calculatoare

Reparatii Calculatoare rapide indiferent de problema!

Calculatorul se restarteaza

Calculatorull porneste dar nu afiseaza nimic pe ecran

Apare ecran albastru si se restarteaza

Calculatorul se incalzeste foarte tare

Calculatorul se opeste brusc

PC-ul se blocheaza cand umblu pe el

Calculatorul nu mai recunoaste tastatura sau mouse-ul

Nu mai intra in windows

Calculatorul are virusi

Suntem specializati în reparatii calculatoare, indiferent de complexitatea problemei, oferind soluții atât pentru defecțiuni software, cum ar fi instalări de sistem de operare sau eliminarea virușilor, cât și pentru probleme hardware mai complexe, precum înlocuirea componentelor defecte. Echipa de tehnicieni experimentați poate gestiona o gamă largă de cerințe, asigurându-se că fiecare client primește o soluție eficientă și personalizată.

Instalare Windows

Daca intampini probleme cu calculatorul, noi oferim Instalare Windows 10,11,8 cu licenta, configurarile si programele necesare. Oferim Instalatii Rapide. Haide si tu la Service OnLaptop cu Calculatorul tau!

Configuratii PC Custom

Vrei sa iti cumperi un calculator nou de gaming sau pentru birou dar nu vrei ceva pre-build? In cazul acesta esti in locul potrivit, construim noi calculatorul conform nevoilor tale!

Inlocuire Componente

Procesorul calculatorului tau trebuie inlocuit? Noi te putem ajuta cu inlocuirea oricarei componente defecte a calculatorului tau, de la procesor, placa de baza, cooler, memorie ram sau placa video. Apeleaza-ne acum!

Upgrade Performanta Calculator

Calculatorul tau merge greu, ramane blocat in aplicatii? Probabil ai nevoie de un Upgrade. Apeleaza oricand la noi pentru upgrade si bucura-te de performante maxime.

Reparatii Placa De Baza PC

Calculatorul tău nu se mai aprinde? Placa de baza poate fi defectă! Oferim servicii de reparatii placa de baza pc indiferent de cauza problemei. Electronistii nostrii sunt experiemntati si gata sa te ajute cu rezolvarea problemei!

Reparatii Placi Video

Calculatorul iti afiseaza hieroglife sau dungi colorate, fie se restarteaza in jocuri? Probabil placa ta video este defecta si necesita reparatii. Apeleaza-ne acum si ne ocupam noi !

Curatare Calculator

Se stinge brusc, merge greu si se restarteaza? Cu siguranta ai nevoie de o Curatare Profesionala a calculatorului, precum si de schimbarea pastei termoconductoare. Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi acum!

Service Calculatoare

Service specializat in reparatia calculatoarelor cu experienta. Oferim soluții profesionale pentru a remedia problemele calculatorului fie ele hardware sau software. Te asteptam in service!

Reparatii Calculatoare Orice Tip

Service de Reparatii Pentru Calculatoare OnLaptop

Solutii Profesionale Hardware sau Software

Un service de reparatii pentru calculatoare pc poate fi un partener valoros in momentele in care te confrunti cu probleme tehnice. Cu experienta lor, echipamentele de ultima tehnologie si abordarea serioasa, acesti profesionisti sunt pregatiti sa-ti aduca solutii rapide de reparatii pc. Deci, atunci cand te afli in fata unui ecran negru sau a unui computer care a incetat sa mai functioneze, nu ezita sa apelezi la ajutorul lor pentru a-ti readuce calculatorul intr-o stare optima.

Atunci cand este vorba de reparatii pentru calculatoare, OnLaptop este service-ul potrivit, datorita cunostintelor si experientei pe care o are in spate. In primul rand, dispunem de specialisti in reparatii si depanare calculatoare, ce inteleg perfect Hadrware-ul cat si software-ul unui sistem PC

La OnLaptop chiar reparam calculatoare in adevaratul sens al cuvantului deoarece specialistii nostri stiu cum sa efectueze reparatii corespunzatoare indiferent de problema, fara a agrava problemele existente. Acest lucru asigura ca dispozitivul tau va iesi din service intr-o forma ideala.

Specialisti cu experienta

Diagnosticare defect calculatoar gratuita, corecta si rapida

Service Reparatii PC Profesioniste & Rapide:

Service cu Echipamente Profesionale

Reparatii Calculatoare in aceeași zi

Asamblari si upgrade-uri

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Calculatoare - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - service GSM specializat în reparații telefoane, console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii pentru calculatoare poti face la noi?

  Configuratii pc gaming pe comanda Echipa noastra de profesionisti are o pasiune si o experienta foarte mare pentru domeniul IT. Acestia sunt specializati in realizarea de configuratii personalizate. Fie ca sunteti in cautarea unui sistem pentru gaming de inalta performanta, un pc pentru activitati de birou sau un workmachine acestia sunt pregatiti pentru a va oferii cele mai performante configuratii. De la alegerea componentelor până la asamblare și testare, ne asigurăm că fiecare PC construit este de cea mai înaltă calitate și optimizat pentru experiența dorită de utilizator.

  Orice Tip De Reparații: Onlaptop – Service Reparatii Calculatoare iti ofera o gama larga de servicii pentru reparatii calculatoare. Indiferent de complexitatea problemei, de la inlocuirea pieselor precum inlocuire memorie ram, inlocuire procesor, la reparatii placa video, reparatii placa de baza, sau chiar upgrade-uri ale compomentelor.

 • Cat costa reparatia unui calculator?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă CALCULATORUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui Calculator?

  Reparatii Calculatoare in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Telefoanele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.