Servicii ITServicii IT

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

OnLaptop Pick-Up

Nu ai timp sa ajungi in service
venim noi si ridicam laptopul

+90%

clienți mulțumiți

+10.000

laptopuri reparate

100%

eficiență în reparații

+90%

intervenții same-day

OFERIM SERVICII IT PENTRU CALCULATOR, LAPTOP SI ALL-IN-ONE PC

Servicii IT complete pentru companii mari si medii

Service OnLaptop este o firma de IT cu o experienta vasta in livrarea de servicii IT Hardware catre companii de orice dimensiune. Oferim servicii IT complete, personalizate pe nevoile fiecarei afaceri si colaboram cu suucces cu departamentele IT interne .

Prin serviciul Pick-Up furnizat la nivel national, compania ta beneficiaza de suportul IT necesar pentru a rezolva toate situatiile de nefunctionare a sistemelor IT si pentru sustinerea activitatii angajatilor, fara intreruperi in activitate.

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

COMPLETEAZA DATELE PENTRU A FI CONTACTAT DE UN CONSULTANT IN MENTENANTA IT!

Servicii IT Bucuresti

Suport tehnic pentru calculatoare, laptop si pc all-in-one

Contract Servicii IT

Acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor pe care le detii

Venim in sprijinul companiilor cu o oferta completa de Servicii IT menita sa ajute intreg departamentul IT, astfel beneficiezi de o echipa completa pregatita sa raspunda tuturor solicitarilor de natura hardware si software precum si consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii de service pentru compania ta .

Intrebari frecvente

 • Cum poti beneficia de serviciile OnLaptop ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI - Completeaza formularul "Trimite laptop in service " si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp va dura reparatia ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi. Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere sau Servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si defectiune pentru laptop, calculator sau all-in-one pc.

 • Este nevoie sa platesc lunar, cat costa ?

  Semnarea unui contract nu genereaza costuri lunare, platesti doar cand ai nevoie de serviciile noastre.

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.