Servicii ITServicii IT
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

OFERIM SERVICII IT PENTRU CALCULATOR, LAPTOP SI ALL-IN-ONE PC

Servicii IT complete pentru companii mari si medii

Service OnLaptop este o firma de IT cu o experienta vasta in livrarea de servicii IT Hardware catre companii de orice dimensiune. Oferim servicii IT complete, personalizate pe nevoile fiecarei afaceri si colaboram cu suucces cu departamentele IT interne.

Compania ta beneficiaza de suportul IT necesar pentru a rezolva toate situatiile de nefunctionare a sistemelor IT si pentru sustinerea activitatii angajatilor, fara intreruperi in activitate.

Oferim asistenta tehnica prin intervenţii de tip helpdesk (prin telefon,e-mail, chat sau deplasari), suport depanare si rezolvare a problemelor, interventii la distanta, suport pentru configurari si instalari, suport pentru aplicatii software si hardware, asistenta pentru securitate si monitorizare a sistemelor, suport pentru retea si conexiune la Internet si alte servicii specifice.

In plus, putem oferi si servicii de consultanta IT si servicii de mentenanta. Acestea includ asistenta pentru proiectarea si implementarea de solutii IT, precum si asistenta pentru identificarea si rezolvarea problemelor existente.

De asemenea, ne ocupam de instalarea, configurarea si mentenanta echipamentelor IT, precum si de monitorizarea si actualizarea sistemelor, pentru a asigura functionarea corecta a acestora.

Pentru asigurarea unui nivel ridicat de securitate, oferim si servicii de audit si verificare a sistemelor IT. Acestea includ evaluarea si verificarea performantei sistemelor, rapoarte periodice, analiza si detectarea vulnerabilitatilor.

Serviciile noastre IT sunt flexibile si se pot adapta cerintelor tale. De asemenea, putem oferi si servicii suplimentare, in functie de nevoile tale.


tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Serviciile noastre IT includ monitorizarea, administrarea si depanarea sistemelor si aparaturii IT, administrarea retelelor, securitatea informatiei, instalarea, configurarea si intretinerea aplicatiilor software si hardware, consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii IT si ajutor pentru alegerea celor mai eficiente produse IT.

Serviciile noastre IT ofera suport pentru implementarea, configurarea si intretinerea infrastructurii IT, aplicatiilor si a produselor hardware si software. De asemenea, oferim servicii de monitorizare si administrare a retelelor IT, precum si asistenta pentru instalarea si configurarea aplicatiilor si produselor IT.

Pentru a obtine un nivel optim de performanta si functionare, oferim servicii de mentenanta preventiva, curatare si upgradare a aparaturii IT. De asemenea, oferim servicii de suport tehnic si consiliere in ceea ce priveste alegerea produselor si aplicatiilor IT, astfel incat sa se asigure functionarea optima a sistemelor IT.

In plus, furnizam servicii de consultanta IT si servicii de business intelligence, precum si asistenta pentru implementarea si configurarea solutiilor IT. In cazul problemelor de securitate informatica, oferim servicii de audit si protectie a datelor si informatiilor.

Oferim servicii de suport pentru utilizatorii individuali si companii, precum si servicii specializate pentru anumite tipuri de produse si aplicatii.

Prin serviciile noastre de suport IT, vom ajuta compania ta sa obtina un nivel ridicat de performanta si productivitate.

COMPLETEAZA DATELE PENTRU A FI CONTACTAT DE UN CONSULTANT IN MENTENANTA IT!

Suntem specializati in identificarea, achizitia si livrarea de produse IT Hardware, precum si configurarea si instalarea acestora. In plus, oferim servicii de instalare si mentenanta pentru produsele noastre. De asemenea, oferim suport tehnic si asistenta pentru a va ajuta sa va optimizati activitatea de IT si sa aveti un mediu productiv si eficient.

Servicii IT Bucuresti

Suport tehnic pentru calculatoare, laptop si pc all-in-one

Contract Servicii IT

Acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor pe care le detii

Intrebari frecvente

 • Cum poti beneficia de serviciile OnLaptop ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI - Completeaza formularul "Trimite laptop in service " si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp va dura reparatia ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi. Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere sau Servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si defectiune pentru laptop, calculator sau all-in-one pc.

 • Este nevoie sa platesc lunar, cat costa ?

  Semnarea unui contract nu genereaza costuri lunare, platesti doar cand ai nevoie de serviciile noastre.

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.