SERVICII IT BUCURESTI PENTRU CALCULATOARE SI RETELE DE CALCULATOARE - Peste 10 Ani Experienta

Servicii IT

Servicii IT Bucuresti
Suport tehnic pentru calculatoare si retele de calculatoare
Administrare Server
Instalare si configurare server Windows, Linux, Apple Mac OSX
Contract Servicii IT
Acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor pe care le detii

Servicii IT pentru calculatoare si retele de calculatoare, abonamente servicii IT si Consultanta, proiectare si realizare retele de calculatoare, cablare structurata pentru retele de date, lucrari de modernizare a retelelor existente, configurarea si securizarea legaturii la internet, instalare si configurare servere (Linux sau Windows Server) si statii de lucru, back-up si recuperare de date, upgrade, vanzare de produse specifice domeniului IT&C.

Mentenanta IT

Mentenanta IT

Externalizare IT

Externalizare IT

Consultanta IT

Consultanta IT

Administrare Servere

Administrare Servere

Retele WiFi

Retele WiFi

Retele de calculatoare

Retele de Calculatoare

Reparatii Calculatoare

Reparatii Calculatoare

Reparatii Laptop

Reparatii Laptop

Contract prestari servicii IT – Abonament

Oferim solutii si servicii IT care acopera toate aspectele necesare operarii sistemelor, echipamentelor, serverelor, serviciilor locale sau remote, serviciilor de voce si date, backup si replicare, servicii de infrastructura, securitate.


Intretinerea IT regulata ajuta sistemele din cadrul companiei dvs. pentru a rula corect asigurand performanta, eficienta si reducerea costurilor.


Infrastructura IT a devenit inima oricarei afaceri, iar intretinerea acestor sisteme este esentiala pentru a avea succes si pentru a reduce costurile.


Bazandu-ne pe experienta echipei noastre si recomandarile clientilor nostri oferim servicii IT complete de suport si intretinere pentru calculatoare, laptop-uri, servere, sisteme de stocare date si retele.


Principalele caracteristici al serviciilor it de tip abonament oferite de Service OnLaptop includ interventii, solutii si eficienta indiferent de locatie sau de gravitatea problemei pentru o productivitate cat mai mare.