Externalizare IT Externalizare IT
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Externalizare IT PROFESIONALA

În timp, am devenit prima opțiune pentru sute de clienți particulari sau companii cu aparatură numeroasă atunci când vine vorba de soluții inteligente de service pentru reparații și înlocuiri de piese pentru laptop-uri, desktop sau all-in-one PC. Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Bucuresti beneficiind astfel de un departament menit sa rezolve toate problemele hardware care pot aparea la un laptop, calculator sau all-in-one pc. Suntem experti in reparatii rapide pentru toate marcile de laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc, servicii complete care includ : diagnosticare, curatare, reparatii placi de baza sau inlocuiri de piese (display-uri, tastaturi, baterii, elemente de carcasa).
+90%

clienți mulțumiți

+10.000

laptopuri reparate

100%

eficiență în reparații

+90%

intervenții same-day

CE REPARAM?
ASIGURAM CONTINUITATEA AFACERII TALE

Cunoaștem în detaliu și reparăm orice model, tip sau marcă de laptop, calculator sau all-in-one-pc

Suntem experți în reparații rapide pentru toate mărcile de laptop-uri, servicii complete care includ: diagnosticare, curățare, eliminare viruși sau spyware, actualizări software, verificare hardware, instalări software și optimizare tehnică. Serviciile noastre acoperă toate măsurile tehnice care să asigure securitatea și funcționarea optimă a sistemului.

 

 Avantajele externalizarii

-  Platesti numai cand ai nevoie de noi;

-   Livram si preluam de oriunde din tara;

-   Personalizarea ofertelor în funcție de cerințele clientului și specificul activității.

-   Discount-uri pentru reparații și piese;;

-   Asiguram preluarea laptop-urilor si rezolvarea tuturor incidentelor de zi cu zi ;

-   Ai la dispozitia ta personal specializat in rezolvarea tuturor problemelor pe care le intampini cu laptopul sau calculatorul tau;

-   Timp de executie rapid pentru repararea echipamentelor;

-    90% dintre probleme le rezolvam in aceeasi zi;

-    Asiguram piese de schimb si upgrade pentru mail mult de 20 000 de modele de laptop ;

COMPLETEAZA DATELE PENTRU A FI CONTACTAT DE UN CONSULTANT!

FII PE PACE, TOTUL VA FI BINE

Tehnologia avansează, dar și expertiza tehnică.

Cunoaștem în detaliu din experiență toate particularitățile tehnice necesare pentru fiecare brand de laptop disponibil pe piață. Laptopurile sunt o provocare, cât și o pasiune deosebită pentru electroniști deoarece piesele sunt miniaturizate și corelate în circuite integrate: toate piesele sunt asamblate într-un spațiu foarte compact, insa modalitatile de abordare ale sistemului sunt asemanatoare.

Avem expertiza tehnica pentru toti producatorii de laptop.
EȘTI PE MÂINI BUNE.

Avem peste 10 ani de activitate profesională

Suntem pasionați de electronică laptop de câteva decenii. Cunoaștem toate procedurile, operațiunile și trucurile tehnice ale meseriei.

Știm din experiență că prețul unei reparații profesionale de laptop reflectă valoarea serviciului tehnic, iar clienții noștri caută servicii de calitate.

Experiența își spune cuvântul pentru realizarea unor operațiuni specializate care necesită atenție suplimentară atunci când vine vorba de salvarea unor fișiere și baze de date importante ori pentru construcția unor configurații de upgrade cu piese noi.

+10 000 laptopuri reparate
Poți avea încredere că avem expertiza necesară pentru orice tip de intervenție.

Intrebari frecvente

 • Cum functioneaza serviciul de Externalizare IT OnLaptop ?

  OnLaptop este un centru de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Cat timp va dura reparatia ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi. Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum display, touchscreen, tastatura, baterie, elemente de carcasa, mufe (alimentare, USB, HDMI, porturi audio), WI-FI continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere sau Servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si defectiune pentru laptop, calculator sau all-in-one pc.

 • Este nevoie sa platesc lunar, cat costa ?

  Semnarea unui contract nu genereaza costuri lunare, platesti doar cand ai nevoie de serviciile noastre.

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii laptop si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.

EFICIENTA COSTURILOR

PESTE 10 ANI EXPERIENTA

IMPLEMENTARE SI SECURITATE IT

SOLUTII IT PERSONALIZATE

Cautam constant noi solutii informatice pentru a va oferi servicii inovatoare si eficiente. Proiectele si serviciile de externalizare IT se completeaza intre ele, avand avantajul contactului cu mai multi profesionisti IT.

Experienta de peste 10 ani in domeniu si flexibilitatea ne ajuta sa indeplinim sarcini complexe, reusind in timp sa construim relatii de lunga durata cu clientii nostri.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI EXPERIENTA IT

Disponibilitate 24/7/365

Reparatii urgente si la cerere

Monitorizare si back-up

Access Web pentru client catre toate informatiile despre retea si suport

Securitate CorporateMail – Antivirus, Antispam

Intretinere programata

Supravegherea managementului

Contacteaza-ne