HDD / SSD Laptop

HDD / SSD Laptop

IT suport & shop

SSD-urile Kingspec reprezinta o varianta avantajoasa pentru laptop-ul tau. Vino la noi cu deviceul tau si ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Afiseaza 1-24 din 38 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta
Despre categorie:

SSD Laptop. SSD-urile Kingspec reprezinta o varianta avantajoasa pentru laptop-ul tau

Fie ca ai un laptop, desktop sau un pc all-in-on te putem ajuta cu cele mai bune servicii de montaj si ssd-uri din care sa alegi. Acestea sunt mult mai rapide si mai fiabile decat unitatile de discuri HDD, ceea ce inseamna ca laptopul tau va rula mai rapid si va fi mai putin susceptibil la erori. De asemenea, SSD-urile sunt mult mai usoare decat HDD-urile, ceea ce inseamna ca laptopul tau va fi mult mai portabil. Cu toate acestea, SSD-urile sunt adesea mai scumpe decat HDD-urile, ceea ce inseamna ca trebuie sa te asiguri ca investesti in cea mai buna unitate pentru laptopul tau. Recomandam sa alegi un SSD Kingspec, deoarece ofera o calitate superioara, fiabilitate si performanta excelenta la un pret accesibil.

Ce inseamna si ce este un SSD?

SSD-ul este un nou tip de stocare pentru laptop, desktop sau pc all-in-one. Un SSD este construit folosind cipuri de memorie NAND Flash sau DRAM (SSD-urile folosesc numai microcipuri care retin datele in memorii nevolatile, fara sa aiba parti mobile) in loc de platane si alte mecanisme mecanice gasite în hard disk-uri (HDD-uri) clasice și unități optice. Acest lucru îl face mai rapid, mai fiabil și mai eficient din punct de vedere energetic decât un hard disk. Acesta poate fi folosit ca un înlocuitor al hard disk-ului în orice sistem, deoarece poate fi conectat la aceleași conectori și porturi ca și hard disk-urile. Acesta poate fi folosit pentru stocarea datelor și a fișierelor, precum și pentru instalarea sistemului de operare. Datorită vitezelor mai mari de citire și scriere, precum și a eficienței energetice, SSD-urile sunt deosebit de utile pentru aplicații care au nevoie de performanță ridicată, cum ar fi jocurile video și editarea fotografiilo

Intrebari frecvente

 • HDD vs SSD: Care este diferenta?

  HDD-urile sunt unitati de stocare traditionale cu platane rotative care citesc si scriu date (dispozitive electromecanice cu discuri de stocare aflate în miscare). SSD-urile folosesc tehnologii mai noi care stocheaza date pe cipuri de memorie accesibile instantaneu. SSD-urile sunt de 10X mai rapide, mai silentioase, mai mici, consuma mai putina energie si sunt mai durabile.

 • Cat costa un SSD?

  Costul unei SSD pentru laptop variaza in functie de capacitate, viteza si model. In majoritatea cazurilor, un SSD de laptop costa intre 110 si 1000 LEI. Avem modele de SSD 100% compatibile cu laptop-ul tau, totul depinde de ce ai nevoie.

 • Migrarea datelor de pe HDD pe SSD cat dureaza?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.