HDD / SSD Laptop

HDD / SSD Laptop

Inlocuire Piese, Ai nevoie de ajutor ?

Lucram prompt, cu exactitate si KNOW-HOW, ai ajuns bine.

OnLaptop Pick-Up

Nu ai timp sa ajungi in service
venim noi si ridicam laptopul

Afiseaza 1-30 din 37 produse

Descrescator
pe pagina
pe pagina
Despre categorie:

SSD Laptop. SSD-urile Kingspec reprezinta o varianta avantajoasa pentru laptop-ul tau

SSD sau Solid State Drive reprezinta cea cea mai buna solutie pentru a creste prerformantele laptopului tau.
Fie ca ai un laptop, desktop sau un pc all-in-on te putem ajuta cu cele mai bune servicii de montaj si ssd-uri din care sa alegi.

Ce inseamna si ce este un SSD?

SSD-ul este un nou tip de stocare pentru laptop, desktop sau pc all-in-one.
Un SSD este construit folosind cipuri de memorie NAND Flash sau DRAM (SSD-urile folosesc numai microcipuri care retin datele in memorii nevolatile, fara sa aiba parti mobile) in loc de platane si alte mecanisme mecanice gasite în hard disk-uri (HDD-uri) clasice .()

Intrebari frecvente

 • HDD vs SSD: Care este diferenta?

  HDD-urile sunt unitati de stocare traditionale cu platane rotative care citesc si scriu date (dispozitive electromecanice cu discuri de stocare aflate în miscare). SSD-urile folosesc tehnologii mai noi care stocheaza date pe cipuri de memorie accesibile instantaneu. SSD-urile sunt de 10X mai rapide, mai silentioase, mai mici, consuma mai putina energie si sunt mai durabile.

 • Cat costa un SSD?

  Costul unei SSD pentru laptop variaza in functie de capacitate, viteza si model. In majoritatea cazurilor, un SSD de laptop costa intre 110 si 1000 LEI. Avem modele de SSD 100% compatibile cu laptop-ul tau, totul depinde de ce ai nevoie.

 • Migrarea datelor de pe HDD pe SSD cat dureaza?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.