reparatii upsreparatii ups
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

Reparatii UPS rapide si eficiente

Echipa OnLaptop este specialziata in furnizarea serviciilor profesionale de reparatii UPS. Este important ca unitatea ta de alimentare neintrerupta (UPS) sa fie mereu functionala. Un UPS este un dispozitiv electronic proiectat pentru a furniza energie electrica de rezerva in cazul in care alimentarea principala este intrerupta sau prezinta fluctuatii. Acesta are rolul de a proteja echipamentele elctronice precum sistemele PC, serverele, echipamentele de retea sau sistemele de securitate, de intreruperi neprevazute ale alimentarii cu energie electrica. Avem o echipa de electronisti si tehnicieni bine pregatita cu expertiza tehnica avansata pentru diagnosticare si reparatii UPS. Indiferent de marca UPS-ului tau, putem oferii solutia optima pentru reparatia acestuia.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Care este procesul de reparatie ups in service-ul nostru?

1. Diagnosticam care este defectul ups-ului

Echipa noastra foloseste echipamente de ultima tehnologie, pe langa asta tehnicieni nostrii au cunostinte avansate ce face ca procesul de diagnosticare ups, sa devina mult mai simplu si sa poata fi efectuat intr-un timp util!


2. Comunicam oferta de reparatie a ups-ului

Pana nu primim acceptul tau, nu ne apucam de reparatia ups-ului. Odata aflat defectul si gasita solutia pentru reparatia ups-ului, comunicam clientului solutia si oferta de pret, timpul de reparatie, daca totul este in regula si primim acceptul ne apucam de reparatie!


3. Efectuam serviciul de reparatie UPS

Echipa noastra de tehnicieni experimentati efectueaza reparatiile necesare pentru ups-ul tau conform standadrelor de calitate. Dupa finalizarea operatiunii, ups-ul va fi supus unor teste pentru a ne asigura ca totul functioneaza corect si la performantele maxime ale acestuia.


4. Returnam UPS-UL clientului si oferim garantie

Odata ce UPS-UL este reparat si testat cu succes, il returnam clientului in cel mai scurt timp posibil. In plus, oferim garantie pentru reparatii ups, astfel vei sta fara griji si vei fi convins ca ups-ul tau a fost pe maini bune!

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


5. Reparatie unitate optica pentru consola

Daca consola ta prezinta probleme la unitatea optica, de exemplu poate nu mai citeste DVD-UL cu jocul prefarat poti venii la OnLaptop – Service Reparatii Console din Bucuresti, iar unitatea ta optica va fi reparata sau inlocuita.


6. Reparatie WI-FI sau Bluethoot pentru consola

Ai probleme la de conexiune Wifi sau Bluethoot? Acest lucuru este usor de depistat, fie ai un semnal mai slab la wi-fii, fie conexiunea wi-fi sau bluethoot nu functioneaza deloc. Echipa noastra este specializata in reparatii wifi console, tot ce trebuie sa faci este sa vi in service cu consola ta.


7. Reparatie saun inlocuire ventliator consola

Daca ventiloarele consolei tale au inceput sa fie foarte zgomotoase sau nu mai pornesc deloc noi suntem aici pentru a remedia aceasta problema. Iti recomandam sa nu mai folosesti consola si sa ajungi de urgenta in service deoarece folosirea consolei fara ventilatoare poate duce la o supraincalzire a acesteia.


8. Reparatie sau inlocuire Hard Disk

Daca Hard Disk-ul consolei tale a devenit prea lent sau apar probleme de citire la OnLaptop – Service Reparatii Console si laptop, te putem ajuta oricand cu inlocuirea hard disk-ului. Iti recomandam sa inlocuiesti hard disk-ul consolei tale cu un ssd. La OnLaptop gasesti inclusiv ssd ps5 (Playstation 5)


9. Resoftare Consola

Consola ta are probleme de functionare software sau doresti sa o actualizezi cu cele mai recente versiuni de firmware? Oferim servicii de resoftare console. Echipa noastra de tehnicieni vor realiza resoftarea consolei asigurandu-se ca aceasta functioneaza corect si va beneficia de cele mai recente functionalitati si optimizari.


Oferim reparatii console si ne asiguram ca folosim materiale si piese de inalta calitate pentru asigurarea unei durabilitati si o performanta maxima consolei tale. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de reparatii console.


In concluzie, atunci cand ai nevoie de reparatii pentru UPS, echipa OnLaptop Service & Shop, poate fi alegerea potrivita! Cu expertiza noastra vasta in domeniu si un personal specializat vei avea parte de servicii rapide de calitate si eficiente. Indiferent de marca sau modelul UPS-ULUI tau, identificam cu precizie problemele si asiguram o reparatie de calitate. Procesul nostru de lucru este transparent si profesionist. UPS-UL tau va fi diagnosticat, reparat, testat cu atentie, astfel vei primi un produs functional si fiabil!

Intrebari frecvente pentru Service Reparatii Console

 • Cum beneficiez de serviciile pentru reparatii ups?

  OnLaptop este un service de reparatii UPS, laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).

 • Cat timp dureaza reparatia unui UPS?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum placi de retea, placi de baza, procesoare, ram, ventilatoare continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau.

 • Cat costa reparatia unui UPS?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii UPS si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii UPS incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea GRATUITA ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă UPS-UL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Localizare service - cum ajungi la noi ?

  Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti

  Service-ul OnLaptop se afla la Piata Muncii, accesul facandu-se din Soseaua Mihai Bravu pe langa pasajului de la Piata Muncii.

  Metrou Piata Muncii (4 min, 250 m)

  Autobuz 104 - statia PIATA HURMUZACHI (4 min, 250 m)

  Tramvaie 1, 10, 40 - statia PIATA HURMUZACHI (5 min, 400 m)

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).