Display laptop

Display laptop

IT suport & shop

Alege din peste 30 000 de modele de display-uri pentru laptop si vino la noi cu deviceul tau. Ne vom asigura ca orice problema software sau hardware va fi rezolvata rapid si eficient!

Afiseaza 1-30 din 34931 produse

Crescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta

Display laptop. Alege din peste 30 000 de modele de display-uri

Daca ai un display laptop spart, defect sau nu esti multumit de calitatea imaginii stai linistit! Va putem oferi display-uri cu o calitate excelenta si preturi foarte rezonabile.

Ce model de display pot achiztiona ?

Suntem experti in furnizarea de display-uri pentru laptop. Cumparand de la noi un display laptop beneficiezi de cea mai buna calitate pentru toate modelele de laptop precum Asus, Acer, Lenovo, HP, DELL, Toshiba si multe altele .Puteti alege dintre diferitele tipuri de display-uri cum ar fi: LCD, LED, OLED, IPS, QLED ; HD, HD+, FHD IPS, QHD, UHD 4K, WSVGA, WXGA, WXGA+ ; 60Hz, 120Hz, 144Hz, 165Hz, 240Hz, 300Hz

Ce fac daca nu stiu sa identific ecranul potrivita pentru laptop-ul meu ?

Pentru a ne asigura ca achizitionezi display-ul potrivit pentru nevoile tale, suntem bucurosi sa te ajutam in identificarea exacta a ecranului, iti punem la dispozitie o echipa de tehnicieni care sa te ajute oricand ai nevoie. Nu trebuie decat sa aduci laptop-ul in service sau sa il trimiti la noi ( Trimite laptop / ONLAPTOP PICK-UP ) un tehnician te va ajuta cu identificarea corecta a display-ului chiar daca trebuie sa dezasamblam laptop-ul (dupa identificare o sa fi sunat pentru costul piesei si montaj daca doresti )

Ce fac daca nu gasesc display-ul in stocul OnLaptop si nici altundeva in Romania ?

Aducem orice display pentru laptop de pe planeta. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi cu laptop-ul in service si de restul ne ocupam noi .

Pot face montajul ecranului la OnLaptop, cat dureaza ?

Sigur, te putem ajuta cu montajul oricarui tip de display pentru laptop. Majoritatea interventiilor pentru inlocuirea sau upgrade-ul display-ului le rezolvam in aceeasi zi. | Inlocuire display laptop

Intrebari frecvente

 • Cat costa un display de laptop?

  Costul unui display de laptop variaza in functie de performanta si dimensiunea ecranului. Prețurile pot fi cuprinse între 290 lei si 800 lei sau mai mult, în funcție de model. Avem peste 30 000 de modele de display-uri 100% compatibile cu laptop-ul tau, totul depinde de ce ai nevoie.

 • Ce tipuri de display pot achiztiona pentru laptop ?

  In functie de necesitatile si bugetul dvs., puteti alege unul dintre aceste tipuri de display-uri. De exemplu, un LCD HD cu 60Hz ar fi o optiune ieftina si buna pentru a reda continut multimedia. Daca cautati un monitor premium cu rezolutie superioara, un monitor LED cu QHD si 144Hz ar fi o alegere foarte buna. Iar daca sunteti in cautare de performanta maxima, un monitor OLED cu UHD 4K si 300Hz ar fi o optiune excelenta. Puteti alege dintre diferitele tipuri de display-uri cum ar fi: LCD, LED, OLED, IPS, QLED ; HD, HD+, FHD IPS, QHD, UHD 4K, WSVGA, WXGA, WXGA+ ; 60Hz, 120Hz, 144Hz, 165Hz, 240Hz, 300Hz.

 • Cat timp dureaza si cat costa inlocuirea unui display de laptop?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Costul pentru inlocuirea unui display de laptop difera in functie de gradul de dificultate. In majoritatea cazurilor, manopera pentru inlocuire este intre 150 si 350 LEI.

 • Am nevoie de programare, cum pot ajunge la OnLaptop?

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (serviciu valabil in toata tara).

 • Diagnosticarea este gratuita ?

  Diagnosticarea este gratuita doar dacă echipamentul se repara la noi. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si sa achite o taxa de renuntare de 150 lei.