Display laptop

Display laptop

Reparatii laptop

Hardware & Software

OnLaptop Pick-Up

Nu ai timp sa ajungi in service
venim noi si ridicam laptopul

Afiseaza 1-30 din 10000 produse

Descrescator
pe pagina
pe pagina

Display laptop. Alege din peste 20 000 de modele de display-uri

Cat costa un display ?
Costul unui display depinde de performanta acestuia si compatibilitatea lui cu modelul dvs. de laptop. Un display standard HD pleaca de la 450 lei si poate ajunge la 3000 de lei. Variantele de display pe care le poti achizitiona de la noi sunt in functie de

Ce model de display pot achiztiona ?
Va oferim o gama variata de componente de la baterii, tastaturi, display-uri, incarcatoare, balamale, mufe de alimentare, cabluri video LVDS, placi de baza, memorii, ssd-uri pana la licente antivirus, sisteme de operare . Orice piesa ai nevoie pentru laptop tau noi te putem ajuta.

Ce fac daca nu stiu sa identific piesa potrivita pentru laptop-ul meu ?
Nu este nici o problema, iti punem la dispozitie o echipa de tehnicieni care sa te ajute oricand ai nevoie. Nu trebuie decat sa aduci laptop-ul in service sau sa il trimiti la noi ( Trimite laptop )si un tehnician te va ajuta cu identificarea corecta a piesei chiar daca trebuie sa dezasamblam laptop-ul (dupa identificare o sa fi sunat pentru costul piesei )

Ce fac daca nu gasesc piesa in stocul OnLaptop si nici altundeva in Romania ?
Aducem orice piesa de pe planeta. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi cu laptop-ul in service si de restul ne ocupam noi .

Pot face montajul piesei la OnLaptop, cat dureaza ?
Sigur, te putem ajuta cu montajul oricarei piese. Majoritatea interventiilor le rezolvam in aceeasi zi.