Service all-in-oneService all-in-one
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii PC All-in-one

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.
FII PE PACE, TOTUL VA FI BINE

Tehnologia avansează, dar și expertiza tehnică.

Cunoaștem în detaliu din experiență toate particularitățile tehnice necesare pentru fiecare brand de laptop disponibil pe piață. Laptopurile sunt o provocare, cât și o pasiune deosebită pentru electroniști deoarece piesele sunt miniaturizate și corelate în circuite integrate: toate piesele sunt asamblate într-un spațiu foarte compact, insa modalitatile de abordare ale sistemului sunt asemanatoare.

Avem expertiza tehnica pentru toti producatorii de laptop.
SUNTEM EXPERȚI ÎN SERVICII IT

Orice problemă are laptopul tău, putem găsi o soluție de reparație

Susținem un standard foarte ridicat în materie de servicii cu clienții și servicii tehnice. Ne mișcăm foarte repede și lucrăm cu exactitate, avem ochi pentru detalii și înțelegem tabloul general.


Lucrăm cu piese originale și proceduri testate, eficiente din toate punctele de vedere. Suntem un centru reparații laptop dotat cu aparatură profesională, echipamente de testare și scule profesionale, iar doza de magie pe care o aducem în reparații face diferența când vine vorba de funcționare pe termen lung a echipamentului tău.

Produse
REPARAȚIA ESTE ECONOMIE

E mai ieftin să repari un laptop sau să faci upgrade decât să cumperi unul nou.

OnLaptop Service asigură reparații pentru orice tip, marcă sau model de laptop de pe piață – de gaming, de business sau pentru operare software specializat. Lucrăm cu tehnologii și instrumente care oferă toată gama de intervenții tehnice pentru laptop-uri – diagnoză, identificarea problemei, reparație, înlocuire de piese, upgrade de piese și mentenanță. Putem să îți facem laptop-ul să funcționeze din nou, putem să-ți facem laptopul să funcționeze la capacitate net superioară față de modelul din fabrică.

UPGRADE
SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU CLIENȚI DE BUSINESS

Dacă job-ul tău impune un laptop de tehnologie avansată, e bine totuși să funcționeze.

Un laptop de mare performanță este un echipament tehnologic vital pentru mediul profesional. Solicitările tehnice pentru de operarea de software specializat necesită randament major pentru sistemul de lucru.

Ai nevoie de capacitate și viteză de procesare, un sistem performant de răcire, capacitate de stocare, toate la parametri superlativi.

Dacă operezi pe un laptop cu configurație decentă și viteza ta de de lucru este de melc, se impune un service.

Dacă toate aparențele indică o viitoare stare critică pentru laptop, vino mai devreme decât mai târziu.


SUNĂ CU ÎNCREDERE LA ONLAPTOP, ÎNAINTE CA WINDOWS SĂ SE ÎNCARCE ÎN 10 MINUTE.

Mai jos gasiti o lista cu componentele calculatorului care poti fi imbunatatite pentru o performanta mai mare :

RAM ( Random Access Memory ), este o forma de stocare a datelor informatice, un dispozitiv de memorie cu acces aleator ce permite datelor sa fie citite si scrise in aproximativ acelasi timp, indiferent de ordinea accesarii lor.


HDD ( HardDisk sau HardDrive ) reprezinta cea mai importanta unitate de stocare a datelor. Acestea sunt inmagazinate permanent, indiferent daca calculatorul este deschis sau închis . Pe HDD sunt stocate toate fisierele de date ale utilizatorului si serveste drept memorie non-volatila ,mediu de stocare pentru documentele ,fisierele sau aplicatiile utilizatorului.


SSD (Solid State Drive) – este cel mai rapid dispozitiv de stocare pentru datele de pe calculator. Este mult mai rapid decat un HardDisk si mai rezistent la socurile mecanice.


CPU – Procesorul (Central Processing Unit) reprezinta, conform denumirii, unitatea principala de procesare. Calculele simple sau complexe, prelucrarea algoritmilor si obtinerea rezultatelor se desfasoara aici. In ultima instanta, toate celelalte componente din sistem exista in jurul procesorului.


Placa Video este responsabila cu afisarea imaginilor pe ecranul monitorului si este a doua componenta, dupa procesor, care determina puterea unui calculator si de aceea si in cazul ei este recomandat sa nu facem economie atunci cind dorim sa o cumparam. Insa, in lipsa resurselor financiare, recomandat ar fi un procesor puternic si o placa medie ca performante decat invers.


Placa audio este componenta sistemului care se ocupa cu tot ceea ce inseamna sunet, de la mesajele sonore ale sistemului de operare, pana la sunetele din jocuri.


Placa de baza este componenta hardware ce asigura interconectarea fizica si o parte din cea functionala a tuturor celorlalte componente (hardware si software) ale unui calculator.

Contacteaza-ne

Service PC All-in-one

Service PC All-in-one

La PC-urile conventionale se poate interveni cu cateva cunostinte de baza; Pentru pc-urile all-in-one insa, s-ar putea ca atunci cand il desfacem sa anulam garantia sau sa ne fie foarte greu sa ajungem la componenta dorita.

Natura arhitecturii face ca piesele de schimb sa fie mai greu accesibile si reparatiile mai complicate.

All-in-one-urile sunt minunate pentru medii de lucru profesionale sau pentru utilizari de baza precum video-conferinte sau navigare Internet, ocupa mai putin spatiu decat un desktop normal si dispun de un ecran mai mare decat laptop-urile.

Avem experienta de lucru cu majoritatea brand-urilor si suntem siguri ca avem expertiza de a rezolva orice defectiune poate aparea la un all-in-one.

Cand aduci PC-ul all-in-one in service?

PC-ul nu porneste

Display-ul nu afiseaza

Imaginea prezinta artefacte grafice

curatare reparatie inlocuire tastatura

reparatii inlocuire curatare cooler

actualizare, rescrie, deparolare BIOS

Inlocuire spatiu stocare defect

inlocuire porturi audio/usb/hdmi