Circuite Integrate

Alege din peste 5000 de circuite integrate (cipuri). Te informam ca avem in stoc o gama variata de cipuri pentru reparatii, printre care: BQ, SMC, TPS, ITE, RT(RICHTEK), ENE, TI(Texas Instruments), ISL(INTERSIL), MOSFET, NCP, SMSC, SLG(SILERGY), ALC, RTL(REALTEK), APW (ANPEC) Electronics), PARADe, ATMEL, nuvoTon, Winbond, MX(Macronix), Chipset, O2Micro, Linear, ST Micro, CD, UP(UPI), Cypress

Afiseaza 1-30 din 696 produse

Descrescator
pe pagina
pe pagina
Premium Service - reparatii fara bataie de cap.

Alege sa faci montajul la noi si beneficiezi de cele mai bune conditii, precum:

 • Retur Gratuit in 60 de zile
 • Montaj ultra rapid
 • Pick-Up & Return GRATUIT
 • Prioritate in service
 • Inlocuire Gratuita pe Perioada Garantiei
 • Tehnicieni cu experienta

CIRCUITE INTEGRATE 

Circuitele integrate reprezinta componente importante in lumea electronicelor. Acestea sunt niste dispozitive semiconductoare care contin un numar mai mare de componente electronice precum: Transitoare, Rezistoare si condensatoare ce sunt conectate intr-un mod complex. Circuitele integrate sunt folosite pentru realizarea majoritatii functiilor pentru un sistem de lucru fie laptop, calculator, telefon sau tableta, acestea proceseaza date, controleaza semnalele si genereaza amplificarea semnalelor electrice.

Circuitele integrate sunt de mai multe tipuri: Analogice, Digitale, Mixte.

Circuitele integrate sau cipurile pentru laptop au un rol important in remedierea problemelor tehnice complexe ce necesita interventie asupra placii de baza. Printre cipurile frecvent utilizate se ragasesc cipurile video ce gestioneaza afisajul si grafica laptop-ului.

Cipurile pentru laptop utilizate la reballing sunt esentiale pentru refacerea conexiunilor intre componentele electronice si placa de baza a laptop-ului.

La OnLaptop Service & Shop gasesti orice cip de care poti avea nevoie, indiferent ca ai nevoie pentru reparatia unui laptop, a unei console, sau a unui dispozitiv mobil.

Iti recomandam ca in cazul unei probleme cu laptop-ul, sa lasi un profesionist sa aiba grija de remedierea problemei indiferent de complexitatea acestuia. Insa in cazul in care esti un electronist si ai ramas fara cipuri ne poti contacta oricand, la noi gasesti o gama variata de cipuri pentru reparatii, printre care si: BQ, SMC, TPS, ITE, RT (RICHTEK), ENE, TI (Texas Instruments), ISL (INTERSIL), MOSFET, NCP, SMSC, SLG (Silergy), ALC, RTL (REALTEK), APW (Anpec Electronics), PARADE, ATMEL, nuvoTon, Winbond, MX (Macronix), Chipset, O2Micro, Linear, ST Micro, CD, UP (UPI), Cypress

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Laptop - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații laptop, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la noi?

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop din Sectorul 2, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui laptop?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui laptop?

  Reparatii laptop in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.