ONLAPTOP SERVICE CENTER&SHOP

Planul tău de backup pentru service laptop

  • Suntem un service specializat în reparații laptop hardware și software pentru toate mărcile de profil și configurațiile de piese.
  • Avem expertiză de lucru pentru intervenții tehnice și reparații simple, complexe și (aproape) imposibile, recuperare, transfer și salvare de date, inclusiv servicii de optimizare sau upgrade laptop cu piese noi pentru performanțe superioare.
  • Asigurăm tot suportul tehnic necesar pentru un laptop, suntem aici să fim de ajutor.

GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII IT

Reparație, mentenanță și upgrade laptop

OnLaptop este o companie profesionistă de reparații laptop din București. Oferim o gamă completă de servicii IT, reparații și upgrade pentru laptopuri. Echipa noastră de tehnicieni și ingineri hardware cu experiență poate repara, asigura service și upgrade laptop-uri pentru clienți particulari sau clienți de business. Suntem printre cei mai buni furnizori de servicii IT din București. Utilizăm echipamente performante, avem personal bine pregătit la nivel tehnic, oferim servicii de excepție și intervenții de reparație testate pentru buna funcționare a oricărui model de laptop.

ȘTIM EXACT DESPRE CE VORBIM.

Avem o experiență în industria de reparatii laptop de peste 10 ani.

Am efectuat cu mare succes reparații pentru majoritatea modelelor de laptopuri ale celor mai cunoscute branduri, precum Asus, Lenovo, Sony VAIO, Compaq, Dell, Toshiba, Apple, Asus, Acer, Panasonic, Packard Bell, Razer Blade, Fujitsu Siemens, HP, Gateway, NEC, Alienware, Huawei, Xiaomi, Clevo, Maguay, Samsung și eMachines.

Deținem sute de componente de bază care alcătuiesc structura unui laptop, astfel nu pierdem timpul cu găsirea pieselor potrivite pentru laptop-ul tău. În plus, dacă piesa nu poate fi găsită în România, te asigurăm că parteneriatele cu furnizori străini ne ajută să aducem orice componentă pentru a rezolva problema.

SUNTEM LA CURENT CU MEDIUL DE BUSINESS

Asigurăm o gamă completă de servicii IT premium pentru afaceri

Tehnologia și mediul de afaceri sunt într-o continuă evoluție, astfel este foarte important să asiguri că sistemul IT poate susține afacerea în timp ce se dezvoltă, prin soluționarea oricărei situații tehnice. Dacă tu ai o idee de upgrade sau o problemă tehnică, fii sigur că noi avem soluții și servicii specializate.

Mentenanta IT

Mentenanta IT

Externalizare IT

Externalizare IT

Consultanta IT

Consultanta IT

Administrare Servere

Administrare Servere

Retele WiFi

Retele WiFi

Retele de calculatoare

Retele de Calculatoare

Reparatii Calculatoare

Reparatii Calculatoare

Reparatii Laptop

Reparatii Laptop

In 60 min
Peste 90%
95%
10 ani experienta