Despre Noi

ONLAPTOP SERVICE CENTER&SHOP

Înțelegem nevoile clienților noștri și ne străduim întotdeauna să fim cei mai buni. Suntem cea mai bună soluție pentru laptopul dvs.!

✔ Le mulțumim clienților noștri, dintre care mai mult de jumătate sunt clienți fideli, pentru că ne-au făcut ceea ce suntem astăzi: o companie de tehnologie vibrantă, un contribuitor la comunitatea de reparații si vânzare de componente pentru laptop.

✔ Suntem, probabil, cel mai performant service, specializat în remedierea problemelor hardware și software. Nu contează marca de laptop sau configurația, cu siguranță vom găsi soluția optima pentru laptopul dvs.!

✔ Expertiza noastră de lucru este atât pentru reparații simple cât și pentru cele complexe, iar cele cu grad mare de dificultate reprezintă o provocare la care suntem mereu deschiși. Salvarea datelor dvs., a informațiilor personale, a fișierelor importante este pentru noi un aspect la fel de important ca și pentru dvs. Optimizarea și upgrade-ul laptopului dvs., înlocuirea pieselor deteriorate sau uzate asigură o performanță superioară a laptopului.

✔ Tot suportul necesar, de la o informare și diagnosticare corectă până la o reparație complexă, sunt disponibile în service-ul nostru.

Gamă completă de servicii- la OnLaptop Service

Reparații, mentenanță și upgrade- o gamă complete de servicii de calitate!

✔ OnLaptop Service nu este doar un service, este o companie profesionistă unde orice problemă își va găsi o rezolvare. Oferim o gamă variată de servicii de calitate, nu suntem doar niște meșteri, suntem ingineri electroniști, adevărați profesioniști, cu o experiență de peste 10 ani în activitate.

✔ Indiferent că sunteți persoane fizice sau clienți business, pentru noi sunteți la fel de importanți și vom trata cazul dvs. cu maximă seriozitate, oferindu-vă servicii de excepție.

Fapte, nu vorbe!

Experiența de peste 10 ani ne recomandă

✔ În cei peste 10 ani de activitate am efectuat cu succes intervenții pe majoritatea mărcilor de laptop cunoscute: Asus, Lenovo, Sony VAIO, Dell, Toshiba, Apple, Compaq, Toshiba, Acer, Panasonic, Haward Packard Bell, Fujitsu, Gateway, NEC, Huawai, Xiaomi, Clevo, Maguay, Samsung, eMachines.

✔ Avem pe stoc sute de componente de bază din structura unui laptop astfel încât nu pierdem timp prețios în a găsi piesa necesară, după ce am identificat-o. Însă, chiar dacă nu este pe stoc, o vom aduce pe comandă în cel mai scurt timp posibil, indiferent dacă este în România sau în afara țării.

Asigurăm o gamă completă de servicii IT premium pentru afaceri

Servicii premium pentru clienții business – o ofertă surprinzătoare

✔ Cu toții știm că în orice afacere industria IT are un rol determinant. Orice activitate se bazează pe comunicare electronică, baze de date în sistem informatic, deci este foarte important ca sistemul dvs. IT să funcționeze perfect. Orice defecțiune poate însemna pierderi pentru firma dvs. și cu siguranță doriți să evitați astfel de neplăceri.

✔ OnLaptop Service oferă clienților business pachete atractive bazate pe nevoile firmei dvs., pe o comunicare statornică și eficientă între specialiștii noștri și dvs., succesul dvs. fiind și al nostru deopotrivă.