Reparatii Tablete, Service TableteReparatii Tablete, Service Tablete
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii Tablete: Service Tablete Cu Diagnosticare Gratuita

021 555 94 46

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să ridicăm tableta! Completează formularul Pick-Up & Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU Tableta

OnLaptop este alegerea potrivita atunci cand vine vorba de alegerea unui Service de încredere pentru reparatii tablete! Suntem specializați în reparatii tablete, indiferent de marca sau model, oferim Reparatii Tablete Apple, Samsung, Huawei, si multe altele. Cu peste 10 ani de experiență și o echipă bine pregatita, oferim servicii pentru reparatii tablete de înaltă calitate pentru a-ți aduce tableta înapoi în stare optimă. Cu o gamă largă de servicii pentru reparații, inclusiv înlocuire display tableta, resoftare si deblocare tableta, sau orice altă intervenție necesară, echipa noastră este pregătită să-ți ofere soluții rapide și eficiente. Apeleaza cu incredere la OnLaptop - Reparatii Tablete din Bucuresti!

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


5. Reparatie unitate optica pentru consola

Daca consola ta prezinta probleme la unitatea optica, de exemplu poate nu mai citeste DVD-UL cu jocul prefarat poti venii la OnLaptop – Service Reparatii Console din Bucuresti, iar unitatea ta optica va fi reparata sau inlocuita.


6. Reparatie WI-FI sau Bluethoot pentru consola

Ai probleme la de conexiune Wifi sau Bluethoot? Acest lucuru este usor de depistat, fie ai un semnal mai slab la wi-fii, fie conexiunea wi-fi sau bluethoot nu functioneaza deloc. Echipa noastra este specializata in reparatii wifi console, tot ce trebuie sa faci este sa vi in service cu consola ta.


7. Reparatie saun inlocuire ventliator consola

Daca ventiloarele consolei tale au inceput sa fie foarte zgomotoase sau nu mai pornesc deloc noi suntem aici pentru a remedia aceasta problema. Iti recomandam sa nu mai folosesti consola si sa ajungi de urgenta in service deoarece folosirea consolei fara ventilatoare poate duce la o supraincalzire a acesteia.


8. Reparatie sau inlocuire Hard Disk

Daca Hard Disk-ul consolei tale a devenit prea lent sau apar probleme de citire la OnLaptop – Service Reparatii Console si laptop, te putem ajuta oricand cu inlocuirea hard disk-ului. Iti recomandam sa inlocuiesti hard disk-ul consolei tale cu un ssd. La OnLaptop gasesti inclusiv ssd ps5 (Playstation 5)


9. Resoftare Consola

Consola ta are probleme de functionare software sau doresti sa o actualizezi cu cele mai recente versiuni de firmware? Oferim servicii de resoftare console. Echipa noastra de tehnicieni vor realiza resoftarea consolei asigurandu-se ca aceasta functioneaza corect si va beneficia de cele mai recente functionalitati si optimizari.


Oferim reparatii console si ne asiguram ca folosim materiale si piese de inalta calitate pentru asigurarea unei durabilitati si o performanta maxima consolei tale. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de reparatii console.

Reparatii Console Orice Model

Reparatii Tablete - Service Tablete

Reparatii Tablete & Service Tablete cu diagnosticare gratuita!

Tableta nu se mai aprinde

Butonul de home nu functioneaza mereu.

Semnalul tabletei este foarte slab

Monitorul nu iese din modul stand-by

Tableta se misca greu si cateodata se blocheaza

Castile raman conectate (headset on)

Tableta blocata cu contul google

Display-ul la tableta este spart

Tableta nu se mai aude pe speaker

Ne asigurăm că orice problemă ai întâmpina, fie că este vorba despre un display tableta spart, placa de baza defecta, mufa de incarcare defecta, o putem remedia intr-un timp util. Oferim reparatii tablete rapide și eficiente, poți fi sigur că vei avea tableta inapoi in mainile tale in cel mai scur timp posibil! Indiferent dacă este vorba despre Reparatii Tablete Hardware sau Reparatii Tablete Software, echipa noastră este pregătită să-ți ofere soluții rapide și de încredere. La OnLaptop Service Reparatii Tablete, suntem aici pentru a ne asigura că Tableta ta este întotdeauna în stare perfectă de funcționare

Inlocuire Touchscreen Tableta

Oferim servicii rapide si profesionale de Inlocuire Touchscreen Tableta defect. Ai o tableta careia nu ii mai functioneaza touchscreen-ul? La Service Reparatii Tablete avem solutia pentru orice tip de reparatii!

Inlocuire Display Tableta

Dacă tableta ta nu mai afiseaza corect, ecranul a ramas bloc, sau ai un display tableta spart. la OnLaptop - Service tablete din Bucuresti oferim servicii profesionale de inlocuire display pentru orice tableta!

Inlocuire Port Incarcare

Tableta ta nu se mai incarca deodata? De cele mai multe ori, problema provine de la murdaria acumulata in portul de incarcare sau din cauza unui port de incarcare defect. Dar, stai fara griji, vino la Service Reparatii Tablete OnLaptop!

Inlocuire Baterie Tableta

Bateria tabletei tale nu mai tine cum trebuie? Sau tableta ta nu sta aprinsa decat in priza? Nu iti face griji! Beneficiezi de reparatii tableta indiferent de marca daca ne contactezi acum sau vi in service!

Reparatii Console Orice Model

Reparatii Tablete Hardware sau Software

Service Tablete: Solutii Profesionale de Reparatii Tablete Hardware/Software

Service Reparatii Tablete - OnLaptop, oferă servicii de reparatii tablete specializate. Indiferent dacă este vorba despre un touchscreen defect, o tableta care nu mai incarca, sau care nu se mai aprinde, suntem aici să vă ajutăm. Ne asiguram că veți beneficia de reparații tablete accesibile si rapide.

Daca tableta ta functioneaza greu sau este in stadiul in care nu mai functioneaza sau primeste comenzi eronate, tot ce trebuie sa faci este sa ajungi la OnLaptop - Service Reparatii Tablete, iar problema este ca si rezolvata!

Ne angajăm să utilizăm doar piese de schimb originale pentru a vă asigura durabilitatea și performanța monitorului dumneavoastră. În plus, înțelegem cât de importantă este transparența pentru clienții noștri, așa că vă asigurăm o experiență fără griji.

Ne focusăm pe oferirea unor reparatii tablete rapide, fără a compromite calitatea reparatiilor. Datorită proceselor noastre optimizate și a echipamentelor de ultimă generație, suntem capabili să efectuăm majoritatea reparațiilor într-un timp foarte scurt.

Port Incarcare USB Defect

Inlocuire TouchScreen Tableta

Resoftare Tableta Iphone, Samsung

Inlocuire Baterie Tableta

Placa de baza pentru tablete

Reparatii Tablete cu diagnosticare gratuita

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Tablete - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - service GSM specializat în reparații tablete, telefoane console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce Tablete poti repara la service-ul OnLaptop?

  Pentru ce tip de tablete efectuati reparatii? OnLaptop ofera servicii de reparatii tablete indiferent de brandul acestora, fie ca este vorba despre reparatii tableta iphone, samsung, huawei, allview sau orice alt brand la noi gasesti solutia!

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop, poți efectua orice tip de reparații pentru tablete, telefoane, console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, servicii software.

 • Cat costa reparatia unei tablete?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii tablete, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă TELEFONUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unei tablete?

  Reparatii Tablete in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Tabletele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.