Recuperare date

Recuperare date

Instalare Windows

Instalare Windows

Upgrade laptop

Rating:
100% of 100
150,00 RON
SKU
UPGL
Disponibilitate: Stoc magazin suficient

Un upgrade de memorie RAM imbunatateste productivitatea

Un laptop isi diminueaza performanțele in timp, din cauza efortului suplimentar de lucru cu programe si procese in derulare, din cauza solicitarilor zilnice, din cauza supra-incalzirii si lipsei unei curatari periodice. Majoritatea modelelor de laptop pot fi suplimentate cu sloturi de memorie RAM si procedura este relativ simpla, insa trebuie efectuata corect.

Un impuls de memorie pentru laptop, noi performante de lucru pentru tine

Pentru un upgrade de mare performanta, trebuie sa suplimentam memoria de procesare RAM si capacitate de stocare cu unitate SSD. Cele doua masuri elementare de upgrade asigura standarde superioare in stocare, capacitate de calcul si o viteza mult mai mare de procesare.

Este posibil un upgrade pentru laptopul meu?

Modelele laptop-urilor variază, inclusiv componentele care pot fi inlocuite cu piese de capacitate mai mare. Unii producatori de laptop construiesc modele cu configuratii gandite pentru upgrade, iar alti producatori incapsuleaza unitatea cu configuratii fixe.

Majoritatea laptopurilor standard sunt mai versatile la upgrade decât modelele premium ultra-subțiri. Anumite dispozitive sunt sigilate, în timp ce piesele Apple sunt compatibile doar cu productie Apple.

Un laptop standard, în funcție de design si configuratie de sistem, este în general modular și se bazează pe piese ușor disponibile. Expertii OnLaptop Service Center cunosc cu exactitate ce tip de module de memorie sunt recomandate pentru upgrade.

Capacitate superioara de calcul si viteza de procesare

Memoria scăzută este adesea cauza blocajelor pe laptop și poate conduce la probleme de stabilitate. Dacă esti genul de utilizator multitasking cu 30 de file de browser deschise simultan - mai multă memorie va ajuta sistemul să funcționeze mai bine. Daca utilizezi programe de randare grafica 3D sau video, in mod sigur ai nevoie de un upgrade.

Poti evalua utilizarea memoriei laptopului in Task Manager, vei afla exact la ce nivel functioneaza memoria in prezent. Tot acolo poti descoperi câte sloturi de memorie fizică sunt utilizate și, astfel, câte sunt disponibile pentru a adăuga mai multă memorie.

Un laptop care opera la mare capacitate la momentul cumpararii va incetini in timp, iar solutia principala este sa-i suplimentam memoria RAM, o procedura relativ simpla si necostisitoare. Trecerea de la 4 GB la 8 GB RAM ori 16 GM RAM sunt cele mai comune tipuri de upgrade si fac minuni pentru viteza de procesare.

Instalarea unei noi memorii RAM

Este foarte important ca identificarea si instalarea memoriei RAM sa fie realizata de un specialist electronist. Exista risc de curentare prin descarcare electrostatica, iar conexiunile in sloturi trebuie efectuate corect, inclusiv dezasamblarea, asamblarea si testarea pentru compatibilitate.

Specificatii tehnice
Disponibilitate:Stoc magazin suficient
Garantie:Nu se aplica
AplicabilitateNotebook / Laptop, Sisteme desktop
Descriere- dezasamblare / asamblare laptop
- dezasamblare / asamblare all-in-one
- inlocuire adezivi special pentru display all-in-one
- recomandari din partea specialistilor nostri pentru achizitia accesoriilor
- verificarea compatibilitatii memoriilor RAM achizitionate
- verificarea functionarii conforme a memoriei RAM
Beneficii- montaj efectuat de o persoana calificata
- diagnosticare gratuita in 60 minute
- peste 90% dintre reparatii realizate in aceeasi zi
- rata de succes a reparatiilor pentru laptop-uri si calculatoare depaseste 95%
- cel mai bun raport calitate/pret
- folosim aparatura performanta pentru reparatii fiabile si de durata
- plata in rate
Limitari- serviciul NU se realizeaza la domiciliul clientului
- nu se pot aplica teste exhaustive de functionare
- nu se repara fara acordul clientului
- fotografiile produselor prezentate au caracter informativ
- doar piesele montate intr-un service autorizat beneficiază de garantie, iar acest lucru este probat prin bonul si factura emise de service-ul intermediar
ATENTIE: Preturile sunt estimate pentru cele mai comune modele din piata, pot exista laptop-uri care sa nu se incadreze in preturile de mai sus
Write Your Own Review
You're reviewing:Upgrade laptop
Recenzia dumneavoastra
Intrebarile si raspunsurile clientilor
Daca laptopul porneste si nu se vede nimic pe ecran si dupa cateva secunde se inchide ce poate fi ,rami ??

Problema poate fi mai complicata. Va asteptam in service pentru o diagnosticare

Ai nelamuriri?