Service Realme, Reparatii Realme, GSMService Realme, Reparatii Realme, GSM
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Service Realme - Soluții GSM Pentru Reparatii Realme

021 555 94 46

Te așteptăm cu drag în service-ul OnLaptop de la adresa: Str. Inginer Vasile Cristescu, nr. 6 Maps : Waze Maps

Programul nostru este următorul: Luni-Vineri:09:00-19:00

+159 locatii de preluare Vezi Detalii

Nu poți ajunge la noi? Venim noi să-l ridicăm! Completează formularul Pick-Up & Return - RIDICARE ȘI RETUR GRATUIT PENTRU LAPTOP

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


Cand esti in cautarea unui Service Realme, OnLaptop se remarca ca fiind solutia ideala pentru nevoile dvs. de reparatii Realme si service gsm Realme. Experienta noastra de peste 15 ani in reparatii, garanteaza ca fiecare telefon este tratat cu cea mai mare grija si profesionalism, asigurându-vă că dispozitivul este reparat intr-un mod corect, rapid si profesional. La OnLaptop - Service Realme ne angajăm să oferim servicii eficiente, astfel incat sa va puteti bucura de telefonul dvs. cat mai repede posibil. Datorita acestor lucruri echipa noastra iti poate oferii o gama larga de servicii pentru telefoanele Realme:

Diagnosticare Rapida Telefon | Inlocuire Display Realme | Schimbare Baterie Realme

Reparatii pentru probleme de Încărcare |  Înlocuire Carcasă Realme | Reparații Camera Foto Realme

Înlocuire Microfon și Difuzor | Curățare și Întreținere Realme |  Înlocuire Buton Home  | Actualizare Software și Deblocare

Întrucât Telefoanele Realme sunt dispozitive de înaltă tehnologie, ele necesită o atenție specializată pentru a funcționa optim. Dacă nu ai întâmpinat încă probleme cu Realme-ul tău, îți recomandăm să efectuezi regulat servicii de întreținere, cum ar fi curățarea internă și verificarea componentelor esențiale, pentru a preveni problemele legate de performanță sau baterie.

Indiferent de problema hardware sau software pe care o întâmpini cu Realme-ul tău, echipa noastră este pregătită să diagnozeze și să repare orice defecțiune, asigurându-te că dispozitivul tău Realme revine rapid la performanța optimă.

Oferim servicii rapide, eficiente de Service Realme, utilizând instrumente și tehnologii de ultimă generație pentru a asigura reparații Realme precise și de lungă durată.


Service Realme

SERVICE REALME - REPARATII REALME CU PIESE OEM

Dispunem de o gama larga de piese pentru Reparatii Realme

Nu suntem un simplu service Realme ce ofera reparatii! In plus, iti punem la dispozitie o gama extensa de piese de schimb pentru telefoanele Realme ce poate fi accesata in magazinul nostru online. Indiferent de modelul telefonului te putem ajuta cu inlocuirea urmatoarelor componente: Display Realme, Carcasa Realme, Baterie Realme, Capac Spate Realme, Buton Home si Buton Power Realme, Camera Realme, etc.

Indiferent de problema cu care se confrunta telefonul tau Realme, poti avea incredere ca avem solutia potrivita. Echipa noastra de tehnicieni calificati si cu experienta lucreaza cu atentie si precizie pentru a repara telefonul tau in cel mai scurt timp posibil.


Service Realme: Solutii pentru Reparatii Realme

Reparatii Realme indiferent de model!

La OnLaptop - Service Realme, reparațiile telefonului tau sunt efectuate cu profesionalism și atenție la detalii, indiferent de modelul pe care îl deții. De la cele mai vechi versiuni la ultimele lansări. Echipa noastră de tehnicieni este echipată corespunzator pentru a diagnostica și repara orice tip de problemă, fie că este vorba de schimbare display Realme, probleme cu bateria, defecte ale camerei sau orice alta problema hardware sau software. Ne dedicăm să oferim servicii rapide și eficiente, utilizând piese de schimb originale și tehnologii de ultimă oră pentru a asigura că telefonul tău va funcționa ca nou. Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt prioritățile noastre principale, garantând astfel cele mai înalte standarde de calitate pentru toate reparațiile efectuate.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.
SERVICE PENTRU REPARATII REALME RAPIDE EFECTUATE DE PROFESIONISTI

Asiguram reparatii Realme in cel mai scurt timp

Oferim reparatii rapide, de calitate pentru telefoanele Realme. Intelegem cat de important este telefonul tau pentru activitatile tale de zi cu zi si tinem cont de acest lucru, majoritatea reparatiilor sunt efectuate in aceeasi zi, in functie de gravitatea problemei. Nu mai sta pe ganduri si vino cu telefonul tau la OnLaptop - Service RealmeInlocuire Display Telefon

Oferim servicii rapide de inlocuire display pentru orice marca de telefon - Reparatii iPhone, Samsung, Huawei și multe altele. Ai un ecran spart? la Service GSM OnLaptop avem solutia!

Reparatii Microfon

Nu te mai auzi in apeluri? Oferim Servicii rapide și profesionale de reparatii microfon telefon indiferent de marca (service reparatii iphone, samsung, huawei, xiaomi, sony, etc).

Inlocuire Mufa Incarcare Telefon

Dacă telefonul tău nu mai încarcă, mufa de încărcare poate fi defectă. la OnLaptop - Service GSM OnLaptop oferim servicii profesionale de înlocuire a mufei de încărcare pentru orice telefon!

Resoftare Telefon

Telefonul tau merge greu sau nu mai primeste actualizari sau ramane blocat in aplicatii? Optimizează performanța telefonului tău cu serviciile noastre de resoftare telefoane.

Schimbare Baterie Telefon

Telefonul tău nu se mai aprinde? Bateria poate fi defectă! Oferim Servicii GSM de schimbare baterie telefon indiferent de marca (Iphone, Samsung, Huawei, etc), readucându-l la viață rapid și eficient

Reparatii Difuzor

Nu mai auzi persoanele din apel? Beneficiază de serviciile noastre de reparatii difuzor pentru a reda claritatea sunetului telefonului tău. Reparatii Telefon in aceeași zi!

Schimbare Sticla Telefon

Service GSM OnLaptop pentru schimbare sticla telefon. Oferim servicii gsm profesionale de schimbare sticla indiferent de marca pentru a-ți readuce telefonul intr-o stare perfecta de functionare!

Reparatii Placa De Baza

Service GSM OnLaptop specializat în reparatii placa de baza telefon. Oferim soluții profesionale pentru a remedia problemele cu placa de baza ale telefonului tău.


Intrebari frecvente

 • Localizare Service Realme - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop - Service Realme specializat în reparații Realme, laptopuri, calculatoare, aio, console și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam AIO-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tip de reparatii poti face la OnLaptop - Service Realme?

  Orice Tip De Reparații: În OnLaptop Service Realme, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru telefoane, laptopuri, calculatoare, all-in-one, console și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unui telefon Realme?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii Realme si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă TELEFONUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unui telefon Realme?

  Reparatii Realme in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Telefoanele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor sau a telefoanelor in magazinele Flanco.

Asiguram componente si servicii IT pentru performanta laptop Acer

Avem ingineri dedicati pentru recuperarea datelor. Reparam daune mecanice, acumularea de apă, problemele electronice și corupția fișierelor folosind tehnologie specializată pentru a oferi cea mai bună recuperare posibilă. Placa de baza este unul dintre elementele critice ale unui laptop, in mod sigur te putem ajuta cu interventii experte în caz de reparație. Lucram cu piese de schimb originale si cunoastem in detaliu toate problemele pe care le poti avea cu un laptop Acer, inclusiv solutiile necesare.


Te poți baza pe noi când vine vorba de reparații laptop Acer pentru majoritatea modelelor disponibile.

REPARAM ORICE MODEL DE LAPTOP DE LA TOTI PRODUCATORII

Dacă ai nevoie de o reparatie rapida si efectuata profesional pentru un laptop, te asteptam la noi să putem diagnostica cauza problemei și să rezolvăm in cel mai scurt timp.