Reparatii ConsoleReparatii Console
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

REPARATII REALIZATE

REPARATII REALIZATE

Avem o rata de succes a reparatiilor de peste 95%
DIAGNOSTICARE RAPIDA

DIAGNOSTICARE RAPIDA

Oferim diagnosticare Gratuita in 60 de minute
reparatii laptopuri rapid

REPARATII IN TIMP RECORD

90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi
EXPERIENTA IN SERVICE

EXPERIENTA IN SERVICE

Peste 10.000 latopuri reparate

Expertiza si servicii profesionale atunci cand vine vorba de Reparatii Console

Consola ta preferata s-a defectat si iti doresti sa o repari cat mai repede posibil? Echipa noastra de specialisti in reparatii console este aici pentru a te ajuta! OnLaptop Service & Shop, ofera reparatii ps4, ps5, Xbox One si orice alt tip de consola pentru jocuri. Intelegem cat de importanta poate fi consola ta pentru tine. De aceea oferim servicii de reparatii console rapide. Fie ca este vorba de o problema minora sau de o defectiune majora, noi suntem aici pentru a remedia orice tip de dificultate intampini.

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Daca repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit si rapid pentru idenficarea celor mai bune solutii de service.

Care sunt serviciile pe care le oferim pentru reparatii console ?

1. Servicii de curatare consola

Odata cu timpul, praful se infiiltreaza in orificiile de aerisire ale consolei tale, dupa o perioada mai indelungata din cauza prafului acumulat in interiorul consolei, temeperaturile acesteia incep sa creasca iar performantele sa scada. Acest lucru poate cauza multe probleme iar in cazuri extreme duce la supraincalzirea consolei. Oferim servicii profesionale de curatare pentru console Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, acest lucru este obligatoriu odata la cateva luni pentru a prelungi durata de viata a consolei tale.


2. Reparatii placa video pentru console

In cazul in care consola ta prezinta probleme legate de placa video iti recomandam sa ajungi cat mai repede in service. Daca ai intampinat culori verzi, albastre din senin pe ecran, sau inchideri bruste ale consolei, artefacte care apar peste continut trebuie sa iti ridici un semn de alarma, este posibil ca cipul tau grafic sa aibe nevoie de interventii. Echipa noastra de electronisti calificati au cunostinte avansate si experienta in remedierea defectiunilor ale placilor video pentru consola.


3. Inlocuire sau reparatie sursa de alimentare / Power Supply

Daca intampini probleme la alimentare, intreruperi bruste ale consolei, sau nu se mai alimenteaza deloc este posibil sa ai o defectiune la sursa de alimentare a consolei tale. Echipa noastra de tehnicieni calificati pot efectua inlocuirea sau repararea sursei de alimentare a consolei tale.


4. Inlocuire sau reparatie mufa hdmi consola

Consola ta nu mai afiseaza dar porneste? Este foarte probabil sa ai probleme cu conectivitatea HDMI a consolei, insa nu te ingrijora. Oferim servicii de reparatii mufa hdmi pentru console.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


5. Reparatie unitate optica pentru consola

Daca consola ta prezinta probleme la unitatea optica, de exemplu poate nu mai citeste DVD-UL cu jocul prefarat poti venii la OnLaptop – Service Reparatii Console din Bucuresti, iar unitatea ta optica va fi reparata sau inlocuita.


6. Reparatie WI-FI sau Bluethoot pentru consola

Ai probleme la de conexiune Wifi sau Bluethoot? Acest lucuru este usor de depistat, fie ai un semnal mai slab la wi-fii, fie conexiunea wi-fi sau bluethoot nu functioneaza deloc. Echipa noastra este specializata in reparatii wifi console, tot ce trebuie sa faci este sa vi in service cu consola ta.


7. Reparatie saun inlocuire ventliator consola

Daca ventiloarele consolei tale au inceput sa fie foarte zgomotoase sau nu mai pornesc deloc noi suntem aici pentru a remedia aceasta problema. Iti recomandam sa nu mai folosesti consola si sa ajungi de urgenta in service deoarece folosirea consolei fara ventilatoare poate duce la o supraincalzire a acesteia.


8. Reparatie sau inlocuire Hard Disk

Daca Hard Disk-ul consolei tale a devenit prea lent sau apar probleme de citire la OnLaptop – Service Reparatii Console si laptop, te putem ajuta oricand cu inlocuirea hard disk-ului. Iti recomandam sa inlocuiesti hard disk-ul consolei tale cu un ssd. La OnLaptop gasesti inclusiv ssd ps5 (Playstation 5)


9. Resoftare Consola

Consola ta are probleme de functionare software sau doresti sa o actualizezi cu cele mai recente versiuni de firmware? Oferim servicii de resoftare console. Echipa noastra de tehnicieni vor realiza resoftarea consolei asigurandu-se ca aceasta functioneaza corect si va beneficia de cele mai recente functionalitati si optimizari.


Oferim reparatii console si ne asiguram ca folosim materiale si piese de inalta calitate pentru asigurarea unei durabilitati si o performanta maxima consolei tale. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de reparatii console.

Intrebari frecvente pentru Service Reparatii Console

 • Cum beneficiez de serviciile pentru reparatii console?

  OnLaptop este un service de reparatii console, laptop-uri, calculatoare si all-in-one pc.

  NU ESTE NEVOIE DE PROGRAMARE! - Ne poti contacta telefonic la 031 005 9595 sau ne poti vizita in centrul nostru de reparatii din Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti.

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).

 • Cat timp dureaza reparatia unei console ?

  Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceeasi zi.

  Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.Exceptie fac laptop-urile care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

 • Ce tip de reparatii poti face la noi ?

  Pornind de la inlocuiri de piese precum placi de retea, placi de baza, procesoare, ram, ventilatoare continuand cu reparatii complexe ale placilor de baza sau upgrade, intretinere, servicii software - Te salvam din orice tip de situatie si rezolvam orice defectiune pentru laptopul tau.

 • Cat costa reparatia unei console?

  Preturile noastre pentru serviciile de reparatii console si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 200 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

 • Diagnosticarea GRATUITA ?

  DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă CONSOLA SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Localizare service - cum ajungi la noi ?

  Strada Ing. Vasile Cristescu 6, Sector 2 Bucuresti

  Service-ul OnLaptop se afla la Piata Muncii, accesul facandu-se din Soseaua Mihai Bravu pe langa pasajului de la Piata Muncii.

  Metrou Piata Muncii (4 min, 250 m)

  Autobuz 104 - statia PIATA HURMUZACHI (4 min, 250 m)

  Tramvaie 1, 10, 40 - statia PIATA HURMUZACHI (5 min, 400 m)

  NU POTI AJUNGE LA NOI? - Completeaza formularul "OnLaptop Pick-Up" si un curier vine sa il ridice, il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta (SERVICIU GRATUIT IN BUCURESTI SI ILFOV).