Reparatii Console PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo SwitchReparatii Console PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch
MAGAZIN ONLINE

MAGAZIN ONLINE

Piese si componente

ONLAPTOP PREMIUM SERVICE

MAI MULT DECAT SERVICE

Reparatii Console PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch

Consola ta preferata s-a defectat si iti doresti sa o repari cat mai repede posibil? Echipa noastra de specialisti in reparatii console este aici pentru a te ajuta! Service OnLaptop, ofera reparatii Console PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch si orice alt tip de consola pentru jocuri. Intelegem cat de importanta poate fi consola ta pentru tine. De aceea oferim servicii de reparatii console rapide. Fie ca este vorba de o problema minora sau de o defectiune majora, noi suntem aici pentru a remedia orice tip de dificultate intampini.

+90%

clienți mulțumiți

+20.000

laptopuri puse în funcțiune

100%

eficiență și seriozitate

+90%

intervenții same-day


5. Reparatie unitate optica pentru consola

Daca consola ta prezinta probleme la unitatea optica, de exemplu poate nu mai citeste DVD-UL cu jocul prefarat poti venii la OnLaptop – Service Reparatii Console din Bucuresti, iar unitatea ta optica va fi reparata sau inlocuita.


6. Reparatie WI-FI sau Bluethoot pentru consola

Ai probleme la de conexiune Wifi sau Bluethoot? Acest lucuru este usor de depistat, fie ai un semnal mai slab la wi-fii, fie conexiunea wi-fi sau bluethoot nu functioneaza deloc. Echipa noastra este specializata in reparatii wifi console, tot ce trebuie sa faci este sa vi in service cu consola ta.


7. Reparatie saun inlocuire ventliator consola

Daca ventiloarele consolei tale au inceput sa fie foarte zgomotoase sau nu mai pornesc deloc noi suntem aici pentru a remedia aceasta problema. Iti recomandam sa nu mai folosesti consola si sa ajungi de urgenta in service deoarece folosirea consolei fara ventilatoare poate duce la o supraincalzire a acesteia.


8. Reparatie sau inlocuire Hard Disk

Daca Hard Disk-ul consolei tale a devenit prea lent sau apar probleme de citire la OnLaptop – Service Reparatii Console si laptop, te putem ajuta oricand cu inlocuirea hard disk-ului. Iti recomandam sa inlocuiesti hard disk-ul consolei tale cu un ssd. La OnLaptop gasesti inclusiv ssd ps5 (Playstation 5)


9. Resoftare Consola

Consola ta are probleme de functionare software sau doresti sa o actualizezi cu cele mai recente versiuni de firmware? Oferim servicii de resoftare console. Echipa noastra de tehnicieni vor realiza resoftarea consolei asigurandu-se ca aceasta functioneaza corect si va beneficia de cele mai recente functionalitati si optimizari.


Oferim reparatii console si ne asiguram ca folosim materiale si piese de inalta calitate pentru asigurarea unei durabilitati si o performanta maxima consolei tale. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune solutii atunci cand vine vorba de reparatii console.

Reparatii Console Orice Model

PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch.

Cand trebuie sa apelezi la Service Reparatii Console?

Nu incarca, nu se aprinde, pierde semnal.

Nu afiseaza, nu reda sunetul, pureci sau imagine intermitenta / tremurat.

Unitatea BlueRay nu îmi citeste jocurile

Vine miros de ars din consolă

Ventilatoarele sunt prea gălăgioase sau pline de praf

Controller-ul consolei nu mai funcționează, nu raspunde comenzilor, nu se sincronizează

Nu afiseaza, fara sunet, pureci sau imagine intermitenta / tremurat.

Consola a fost scăpată pe jos și s-a spart

Erori sistem :Consola îmi da erori când mă joc, ramane blocata

Contact cu lichide

Inlocuire Mufe Hdmi, Mufe Type C, Micro USB

Dacă te-ai confruntat cu oricare dintre următoarele situații – supraîncălzire, zgomote neobișnuite ale ventilatorului, scăderea performanței, oprirea neașteptată sau dificultăți la pornirea consolei, este timpul să iei în considerare serviciile noastre de reparatii console. Aceste semnale sunt clarificatoare că consola ta are nevoie de o atenție profesională pentru a repara orice tip de problema care afectează eficiența si functionalitatea consolei tale ps4, ps5, xbox sau nintendo switch.PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch.

PlayStation 4

Servicii profesionale pentru reparatii PS4 și reparatii controllere PS4, garantând performanță îmbunătățită. Echipa utilizează tehnici avansate și componente de calitate, asigurând siguranța și revitalizarea consolei si a controllerului tău.

Upgrade

Oferim Upgrade pentru console, inclusiv SSD-uri special pentru PS5, îmbunătățind performanța și stocarea, alături de ssd-uri rapide și actualizări software, pentru o experiență de joc optimizată și timp de încărcare redus.

Nintendo Switch

Servicii de reparatii Nintendo si Nintendo Switch Controller, specializate in console de gaming fara dificultati. Asiguram service si piese de calitate pentru reparatia consolei si a controllerelor Pro Switch.

Resoftare Consola

Servicii de resoftare pentru PlayStation, Xbox și Nintendo, actualziam software-ul pentru a îmbunătăți performanța, securitatea și accesul la noi jocuri, asigurând o experiență de joc optimă și sigură pentru toate tipurile de console.

Xbox One, X Series

Reparatii Xbox One și Reparatii Controller X Series, Servicii specializate în Console Gaming fără dificultăți. Asigurăm service și piese de înaltă calitate pentru reparatia consolei și restaurarea controllerelor.

Curățare Consola

Servicii de curatare conosola care include nu doar îndepărtarea prafului, ci și schimbarea pastei termoconductoare și a thermalpad-ului, asigurând o răcire eficientă, prevenind supraîncălzirea și îmbunătățind performanța.

PlayStation 5

Servicii specializate pentru reparatii PS5 și reparatii Controller PS5, garantând performanță îmbunătățită. Service și piese de înaltă calitate pentru a asigura siguranța și restaurarea consolei PlayStation și a controllerului tău.

HDMI, Mufe type-c, Micro Usb

Inlocuire mufe HDMI, Mufe Type-c, Micro Usb, asigurând o conexiune stabilă între consola ta și televizor sau monitor. Asigurăm că te poți bucură de o calitate optimă a imaginii și a sunetului în timpul jocurilor.

Reparatii Console Orice Model

PlayStation PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch.

Service Console: Solutii Profesionale Pentru Orice Model De Consola

Fie că este vorba despre reparatii specializate pe placa de baza, înlocuirea unui hard disk defect, upgrade, repararea unui controller sau soluționarea problemelor de supraîncălzire, OnLaptop se mândrește cu abilitatea de a diagnostica și repara rapid și eficient orice tip de consola. Lucram cu cele mai populare console, de la PlayStation și Xbox până la Nintendo Switch, asigurând că indiferent de consola pe care o ai, vei avea parte de reparatii corecte si rapide.

Ne angajăm să folosim doar piese de schimb originale, pentru a asigura durabilitatea și performanța consolei dumneavoastră post-reparație. Înțelegem importanța încrederii pe care o depuneți în noi și ne străduim să oferim nu doar reparații de înaltă calitate, dar și o experiență transparentă și fără griji pentru clienții noștri.

Ne focusăm pe oferirea de soluții rapide, fără a compromite calitatea. Datorită proceselor noastre optimizate și a echipamentelor de ultimă generație, suntem capabili să efectuăm majoritatea reparațiilor în aceeași zi.

Servicii profesionale de curatare console

Inlocuire pasta termoconductoare

Upgrade SSD PlayStation 4,PS5 sau Xbox Series X

Reparatii Controller PS4 PS5 Xbox Series

Reparatii placi de baza

Inlocuire Mufe Hdmi, Mufe Type C, Micro USB

tehnicieni cu experienta

ECHIPĂ DE TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ ȘI KNOW-HOW

Suntem o echipă de tehnicieni cu expertiză avansată în electronica de laptop, dispozitivul tău e pe mâini bune.
reparatii in aceeasi zi

90% DINTRE PROBLEME POT FI REZOLVATE ÎN ACEEAȘI ZI

Credem în munca de calitate, asigurăm diagnosticare gratuită și reparație same-day
piese laptop compatibile

PIESE DE SCHIMB 100% COMPATIBILE

Avem un inventar foarte cuprinzător de piese pentru reparație și înlocuire, alaturi de accesorii, putem comanda orice piesă .
diagnosticare gratuita la reparatie

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

Dacă repari la noi beneficiezi de diagnostic gratuit și rapid pentru idenficarea celor mai bune soluții de service.

Intrebari frecvente

 • Localizare Service Reparatii Console - Cum ajungi la noi?

  OnLaptop specializat în reparații Console, laptopuri, calculatoare all-in-one, și alte echipamente IT.

  Adresa Service (Sediu Sector 2): Strada Inginer Vasile Cristescu 6, în București, Sector 2 de L-V intre 09:00-19:00

  Adresa Service (Sediu Sector 4): Calea Văcărești 278, în București, Sector 4 de L-V intre 09:00-19:00

  Indicații Google Maps (Sector 2): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Indicații Google Maps (Sector 4): Nu găsești adresa? Caută pe Google Maps "OnLaptop Vacaresti" sau click aici pentru a deschide Google Maps cu indicațiile.

  Fara programare: Te asteptam in service, ne poti contacta la numarul 021 555 9446, sau pe adresa [email protected] (Contact)

  PickUp&Return Gratuit: Nu poti ajunge la noi?, Venim noi si ridicam laptop-ul, completeaza Formularul "Pick-Up&Return Gratuit".

 • Ce tipuri de console si problema poti repara la OnLaptop?

  Ce tip de consola pot repara in service? OnLaptop ofera reparatii Console Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5 si Xbox.

  Orice Tip De Reparații: În Service-ul OnLaptop, poți efectua orice tip de reparații sau upgrade pentru console, laptopuri, calculatoare, all-in-one și alte echipamente IT, indiferent de complexitate. Acest lucru include înlocuiri de piese (display, touchscreen, tastatură, baterie, elemente de carcasă, mufe), reparații complexe ale plăcilor de bază, upgrade-uri, întreținere si curatare profesional și servicii software.

 • Cat costa reparatia unei console?

  Prețuri Accesibile: Preturile noastre pentru serviciile de reparatii, upgrade si inlocuiri piese sunt foarte competitive, astfel beneficiati de reparatii incepand cu 250 lei si inlocuiri piese de la 100 lei in functie de complexitatea fiecarei probleme .

  Diagnosticare Gratuita: DIAGNOSTICAREA este GRATUITA doar dacă LAPTOPUL SE REPARA LA NOI. In cazul in care nu se dorește reparatia dupa ce diagnosticarea a fost efectuată, aceasta este contra cost si se achita o taxa de 150 lei.

 • Cat timp dureaza reparatia unei console?

  Reparatii Console in aceasi zi: Stai linistit! Peste 90% dintre reparatii sunt realizate in aceasi zi.

  Exceptii: Consolele care au placa de baza arsa, au avut contact cu lichid sau au fost in alte service-uri pentru reparatie

  Stocul pieselor: Sunt cazuri in care pentru reparatie avem nevoie de anumite piese speciale (condensatori, rezistente, tranzistori, chip-uri BGA, SMD, IC, procesoare, surse etc.) si trebuie sa le comandam extern, atunci finalizarea reparatiei depinde de timpul de livrare.

  Timpul de livrare: In cazul in care ai ales optiunea "Pick-Up&Return Gratuit", la fiecare reparatie se adauga timpul de primire/livrare, acest lucru este valabil si pentru predarea laptopurilor in magazinele Flanco.